- 5 Şubat 2015
- 8.379
- 24.176
- 398
yoo ben yalan söylemiyorum. en baştan da zaten öyle denmiş. "Artık şehit gelmeyecek" denmiş. kimse başka bir şey dediler dememiş ki?Hala yalan söyleyebiliyorsun ya pesss
Bu terörü hepberaber bitireceğiz, artık şehit gelmeyecek diyor...
Şimdide yalanınız ortaya çıkınca hoppppp terör zaten AK parti zamanında çığaldıda nasıl bitecekte kıvır babam kıvır. Az doğru olun. Hepberaber bitireceğiz ne demekse bitirmenin yoluda o demek. Savaşarak ve karşısında durarak.
Bir kezde ya yalan habermiş deyin ve kıvırıp kurtarmaya çalışarak daha çok komik olmayın ya
kendi kendine atarlanan sensin.
üstelik de hayır söylemediler de diyemiyorsun, dediğin yegane şey, "bu şekilde söylemişler"
ve üzerine bana yalan söylüyorsun diyorsun, sanki ben senin dediğinden başka bir şey demişim gibi.
ben sana cümlede ne yok dedim. bu 4 sene içinde PKK'yı bitireceğiz, artık şehit gelmeyecek.
e adam zaten videoda 4 sene içinde terörü bitireceğiz demiyor ki dese bile 13 yılda niye bitiremediniz diye sorarlar adama, orası ayrı komedi zaten. komiksiniz vesselam.
bir de hakaret etmeden yazamıyorsun ya zaten seninle aynı şeyi düşünsem, aynı partiye oy versem bileklerimi keserim, o derece.
yalan mı güzelim?
AKP zamanında döşemedi mi mayınları yollara
yalan mı güzelim 7 şehitle aldığınız ülkeden 5 ayda 500 ölü çıktı.
yalan mı?
şimdi de 7 şehitle aldığınız ülkeden senin ifadenle terörü bitirmek için 4 yıl istiyor musunuz?
bitti.
benim söylediklerimde yalan yok.
diyorum ya algılamanı beklemiyorum.
savaşarak ve karşısında durarak mı? hadi oradan! sen mantar tabancası görsen, arkana bakmadan kaçarsın, öyle ekran arkasından atarlanmakla olmaz o. bir de şöyle büyüklenerek konuşmuyor musun?
hadi güzelim, hadi...