• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

AKP'den skandal açıklama: Artık şehit gelmeyecek

Cumhuriyet gazetesi ve onun yalanları... başka hiçbir gazetede bulamadığım , sadece cumhuriyette çıkan habercikler. Gözümün önünde canlı yayında izlediğim c.başkanının konuşmasını nasıl manupule edebildiklerini gördükten sonra, daha bu tür haberlere inanmam.
Tabi canim.. Isinize gelmedi mi ya sozcunun yalanidir ya cumhuriyetin.. Paralel de yaptirmis olabilir, tapeleri de manipule etmislerdi ya zaten.. Hepsi yalan.. Vicdanin rahatliyor mu sahi boyle deyince?

http://www.haberzili.com/genel/ak-parti-li-delican-artik-ulkemize-sehit-gelmeyecek-h2863.html

bu konuyu açan saraylım,aynen şöle ifade etmişti,gülenın ahı tutmuş,ama ah adres şaşırmış,şehıtleri bulmuş,aynen böle ifade etmişti,bir forumda,bende kendısıne sormuştu,ah adres şaşırdı,yanı Allah adresi şaşırdı,erdoğan değil suçlu,cevap vermemişti,şimdi konu açmış,şehıtler gelmeyecek dıye,sanırım gülen artıl beddua etmeyecek,yada Allah adresi karıştırmayacak

Son düzenleme:
bu konuyu açan saraylım,aynen şöle ifade etmişti,gülenın haı tutmuş,ama ah adres şaşırmış,şehıtleri bulmuş,aynen böle ifade etmişti,bir forumda,bende kendısıne sormuştu,ah adres şaşırdı,yanı Allah adresi şaşırdı,erdoğan değil suçlu,cevap vermemişti,şimdi konu açmış,şehıtler gelmeyecek dıye,sanırım gülen artıl beddua etmeyecek,yada Allah adresi karıştırmayacak
Valla gulenin beddualarina da, Erdoganin once onun hakkindaki butun suclamalari kaldirip Turk olimpiyatlarinda onu ove ove "silaya don" cagrisina da, ustunden iki yil gecmeden maddi menfaatleri catisinca can dusmani olup basina 4 milyon odul koyarak teror orgutu lideri ilan etmesine de ancak guluyorum. Iste sayenizde boyle insanlar bu ulkeyi yonetiyor. siz de onlarin sayesinde bir cemaatci bir partili, bir o yana bir bu yana donup duruyorsunuz. adamin pesinden cozum sureci deyi uc yil PKK savundunuz, HDP meclise girince bir anda PKK dusmani oldunuz, hadi gozunuz aydin, gene yakinda elleriniz PKK ile birlesecek gibi gorunuyor, kivir kivir bir o yana bir bu yana bir adamin pesinde layiginizi bulmussunuz zaten, aciyorum size..

Valla gulenin beddualarina da, Erdoganin once onun hakkindaki butun suclamalari kaldirip Turk olimpiyatlarinda onu ove ove "silaya don" cagrisina da, ustunden iki yil gecmeden maddi menfaatleri catisinca can dusmani olup basina 4 milyon odul koyarak teror orgutu lideri ilan etmesine de ancak guluyorum. Iste sayenizde boyle insanlar bu ulkeyi yonetiyor. siz de onlarin sayesinde bir cemaatci bir partili, bir o yana bir bu yana donup duruyorsunuz. adamin pesinden cozum sureci deyi uc yil PKK savundunuz, HDP meclise girince bir anda PKK dusmani oldunuz, hadi gozunuz aydin, gene yakinda elleriniz PKK ile birlesecek gibi gorunuyor, kivir kivir bir o yana bir bu yana bir adamin pesinde layiginizi bulmussunuz zaten, aciyorum size..
sorumun cevabı bu değil,kıvırmak en çok size yakışıyor,evet gülenın ahı tuttu,şehıtleri buldu,erdoğanın değil,çok haklısın,çok,sölediğine katılıyorum,ah da adres şaşırdı,

Cumhuriyet gazetesi ve onun yalanları... başka hiçbir gazetede bulamadığım , sadece cumhuriyette çıkan habercikler. Gözümün önünde canlı yayında izlediğim c.başkanının konuşmasını nasıl manupule edebildiklerini gördükten sonra, daha bu tür haberlere inanmam.
aynı yorumu taraf gazetesi AKP yi överkende yapabiliyormusun acaba? Sizin utandığınız kelimeden biz gurur duyuyoruz İnadına CUMHURİYET...

sorumun cevabı bu değil,kıvırmak en çok size yakışıyor,evet gülenın ahı tuttu,şehıtleri buldu,erdoğanın değil,çok haklısın,çok,sölediğine katılıyorum,ah da adres şaşırdı,
endlus, mevzuyu bul getir bana, cevabini vereyim. bahsettigin seyleri yarim yangalak hatirliyorum, nerden konuyu oraya baglamistim ancak konuyu gorursem hatirlayip sana cevap yazabilirim. Oyle yazmissam vardir bir sebebim, orada niye itiraz etmedin madem de simdi baska bir konuda getirmis yaziyorsun?

Hem seni beni ne zaman kivirirken gordun? Hangi dedigimin arkasinda durmadim? Benim basimda Tayyip yok, bir gun oyle bir gun boyle konusayim, bir gun milliyetciligin her turlusunu ayaklar altina aldigimi soyleyim, ertesi gun kendimi en milliyetci ilan edeyim? Bir gun kalkip muslumanlikla laiklik birarada olmaz deyip baska gun laiklik muslumanligin teminatidir diyeyim.. Bir gun Imrali ile gorustugumu soyleyen ispat edemezse serefsizdir deyip ertesi gun Imrali ile gorusuyoruz, sikintisi olan bana soylesin deyim.. Sen boyle adam seversin, ama beni boyleleri ile karistirma, ben Tayyip degilim.

endlus, mevzuyu bul getir bana, cevabini vereyim. bahsettigin seyleri yarim yangalak hatirliyorum, nerden konuyu oraya baglamistim ancak konuyu gorursem hatirlayip sana cevap yazabilirim. Oyle yazmissam vardir bir sebebim, orada niye itiraz etmedin madem de simdi baska bir konuda getirmis yaziyorsun?

Hem seni beni ne zaman kivirirken gordun? Hangi dedigimin arkasinda durmadim? Benim basimda Tayyip yok, bir gun oyle bir gun boyle konusayim, bir gun milliyetciligin her turlusunu ayaklar altina aldigimi soyleyim, ertesi gun kendimi en milliyetci ilan edeyim? Bir gun kalkip muslumanlikla laiklik birarada olmaz deyip baska gun laiklik muslumanligin teminatidir diyeyim.. Bir gun Imrali ile gorustugumu soyleyen ispat edemezse serefsizdir deyip ertesi gun Imrali ile gorusuyoruz, sikintisi olan bana soylesin deyim.. Sen boyle adam seversin, ama beni boyleleri ile karistirma, ben Tayyip degilim.
ettim defalarca sordum,ama zahmet edıp cevap yazmadın,
bır üste,bir altta cevap yazdın ,ama bana yazmadın

Kolay kolay toparlanamayacagi kadar hasar verdiler pkk ya. Onlar da zaten çok kayıp verdikleri için eylemsizlik kararı aldılar. Zaten ekim ayı itibariyle şehit haberi azaldı. Ordumuz artık eskisi gibi göstermelik değil, gerçekten vuruyor teröristleri. Elleri kolları bağlandı artık ne yapabilirler? Ancak haince sinsice intihar eylemleri belki... onunla ilgili de artık çok önlem alınıyor, som yasananlardan sonra...

Ne kaybı allah aşkına. 500 canımız gitti. 500 pkklı ölmüş. Ben kayıp istemiyorum.

Din kulturu ogretmeni olmak ne zamandir sagci olmayi gerektiriyor? Diyaneti de begenmediginiz CHP kurmustur. Ustelik ben de sagciyim ama sagda bu ulkeyi icinde bulundugu cikmazdan cikarabilecek bir parti goremedigim icin simdilik CHPliyim, yasak mi? Ulke bir sag parti tarafindan karanliga gomulurken, bir kisinin hirsi yuzunden terorist yuvasina donmus, hergun sehit haberleri gelirken ille de kor kor parmagim gozune fanatik partili olmak mi lazim? Kimin icin? Bir yanda vatan, bir yanda sagci Tayyip.. Sec begen al.. Fethullahin ahi tuttu, atesler dustu ama adres yanlis..

ettim defalarca sordum,ama zahmet edıp cenevap yazmadın,
bır üste,bir altta cevap yazdın ,ama bana yazmadın
Haa.. yazmadiysam da bir sebebi vardir.. Orada dokundurmusumdur, anlamamazliktan geldiysen de kizmisimdir. Ancak lafi tersinden anlamakta israr edip alay vari soranlara cevap yazmam ben.

Haa.. yazmadiysam da bir sebebi vardir.. Orada dokundurmusumdur, anlamamazliktan geldiysen de kizmisimdir. Ancak lafi tersinden anlamakta israr edip alay vari soranlara cevap yazmam ben.
yahu ah adres şaşırmış,bitti,halen kıvırıyorsun,ama erdoğan düşmanları bu konuda çok becerıklı

yukardaki senın yazın saraylım,daha araştıramıyorum,işyerıdeyım,bunu buldum,
Himm.. Bak, ne guzel yazmisim.. Ulkenin icinde bulundugu duruma karsin hala Tayyip diyenlere yazmisim. Sen sondaki bir cumleye mi takildin sadece? Ulke yaniyor! demisim ULKE! Atesler dustu bu ulkeye! anlayana..
Ates deyince aklima Fethullah geliyor benim.. Oraya baglamisim iste.. Bedduasi Tayyipe idi ama ates geldi bizi buldu diye..

Sen ne anliyorsun bundan? Ne dedigimi saniyorsun? fesatligin luzumu yok, orada ne dedigim acik ve belli. Ayni yerdeyim.

Akparti iktidar olsaydı bu şehitler gelmezdi diye kim dedi? Ç. Başkanının melih altinokla konuştuğu canlı yayını deme bana!! Kendim izledim canlı yayını! Ç. Başkanının oradaki konuşmasını eğip büktüler, muhalif insanlar da akillarini çöpe atmış gibi inandilar Tayyip Erdoğan'ın öyle dediğine! !! Canlı yayını kendim izlememis olsam inancam ya, yuh yani! Böyle bariz bir yalan haberin peşine bu kadar büyük bir çoğunluk nasıl düşer be!!!!
Çok sevgili sağlık bakanı demişti. Yuh diye soyanlara, insana kıyanlara deyin siz

Konuya değil de yorumlara: :-) :-)
bence çok da gülünecek bir şey yok picama.
"%49 aldık artık şehit gelmeyecek" eğer sen bu söze tepki gösterenlere gülüyorsan, bir daha şehit haberi geldiğinde ve sen PKK'ya sövdüğünde insanlar da sana güler, inanmaz.
bence bu açıklama da verilen tepkiler de hiç komik değil.
hatta şehitler üzerinden sizin gibi "milliyetçi" insanların gülmesi, zafer çığırtkanlığı yapması da hiç komik değil!

Gelmez tabii ki neden gelsin.
Çözüm sürecini bir kaç gün sonra başlatıp milleti 4 yıl oyalamaya başlarlar gene.
Hey Allah'ım bu insanlar körmü ya körmü delireceğim

Nasılda kıvırıyorlar haberi..
Hani yanlı haber deyip diğer haberleri aforoz ediyorsunuz , bu tür haberlerde hemen atlayıp yorum yapıyorsunuz.

Alıştınız mı ne ; işinize gelmeyene yalan , işinize gelene " bir hakarette ben ekleyeyim " demeye..
Kim hakaret etmis bu konuda?Ve neden hemen yalan haber diye yaftaliyorsunuz?.

Ben neye alıştım biliyor musunuz 1sen ?Isinize gelmeyen konuya girip konuya yorum yapmadan muhaliflere saydirip diğerlerine gozlerinizi kapamaniza.

Şu an öyle bir kapamışsınız ki gözlerinizi öyle bir zafer sarhoşluğu içindesiniz ki, partiden biri çıkıp haşa Allah yok dese, yok dememiştir saptırıyorsunuz dersiniz. Kendinize gelin şu adamın konuşmasını savunmayın şehitler üzerinden zafer çığırtkanlığı, bırakın onları alet etmeyin edene de iki laf söyleyin yaw. Akp liliğnizden bir şey kaybetmezsiniz...

yanarım yanarım da şu son 3 ay içinde ölen asker-sivil kim varsa ona yanarım ! madem bu çok kıymetli oylarınızın yüzde ellisini AKPye verecektiniz 7 Haziranda neden artistlik yaptınız? bir kişinin iktidarı kaybetmeme hırsına yüzlerce can gitti Şehit cenazeleri tabi ki biter PKK lideri Öcalan yıllardır Erdoğan'ın başkanlığını destekleyen bir adam kendi cümlelerinden okuyabilirsiniz Ver özerkliği al başkanlığı diyen Öcalan aylardır ses soluk veremiyorken Demirtaş seni başkan yaptırmayacağız diyerek rekor oy aldı
Ve her şey hızla kabusa döndü
Yazık onca giden cana

Back