- 1 Eylül 2010
- 11.644
- 22.237
- 598
Bir kisi demedi birden cok kişi dedi. Hatta ben sehit kaniyla beslenendim bi zamanlar ki bunu akpliler soyluyordu bakma simdi 180 derece donduklerine. Cozum surecine elestiri getirince kafatascisiniz sehit kanindan besleniyorsunuz diye tepemize biniyorlardi.Kim dedi kız onu sana en faşist üye bendim halbuki
Evet hazımsızların mesai erken Başlamış
KiB de geri geldiğine göre gazamız mübarek olsun
Aynısını Hdp ye oy verenlere, Hdp barajı geçti diye sevinenlere de söylüyor musun?
yaa bi türlü lafını dolandırmadan çamur atmadan cımbızla çekip aldıgınız kelimelerin ardına sıgınmadan helal olsıun kazandılar demiyor diyemiyorsunuz yaaa pessssss
Cumhuriyet gazetesi ve onun yalanları... başka hiçbir gazetede bulamadığım , sadece cumhuriyette çıkan habercikler. Gözümün önünde canlı yayında izlediğim c.başkanının konuşmasını nasıl manupule edebildiklerini gördükten sonra, daha bu tür haberlere inanmam.
Utanma, konuya da gul.. Ne de olsa konudaki adam senin takimindan, bu sekilde basarisini kutlayan..Konuya değil de yorumlara:
Guluyorlar ya guluyorlar ben mi cok hassasim anlamadım
Şehit aileleri herşeyin farkında zaten canım. Eşime birşey olursa cenazesine sokmam kimseyi dedim diye saygıya davet edildim bende. Neyse ya acımıyorum ben bu halka gerçekten herşeyi hak ediyorlarBir kisi demedi birden cok kişi dedi. Hatta ben sehit kaniyla beslenendim bi zamanlar ki bunu akpliler soyluyordu bakma simdi 180 derece donduklerine. Cozum surecine elestiri getirince kafatascisiniz sehit kanindan besleniyorsunuz diye tepemize biniyorlardi.
Bir oğlum var asla askere gondermeyecegim. Bunlar icin feda edecek bir evladim yok. Bunlarin hirslari ugruna topraga girmis insanlarin ailelerine Allah sabirlar versin. Boylelerini görsem nefret dolar hakkimi helal etmezdim. Etmiyorlar da zaten
Kolay kolay toparlanamayacagi kadar hasar verdiler pkk ya. Onlar da zaten çok kayıp verdikleri için eylemsizlik kararı aldılar. Zaten ekim ayı itibariyle şehit haberi azaldı. Ordumuz artık eskisi gibi göstermelik değil, gerçekten vuruyor teröristleri. Elleri kolları bağlandı artık ne yapabilirler? Ancak haince sinsice intihar eylemleri belki... onunla ilgili de artık çok önlem alınıyor, som yasananlardan sonra...Haber yalan mı değil mi araştıramadım. Haklısın. Ama sonuç bu zaten. Artık şehit gelmez öyle değil mi?
Seçimden önce de bu söyleniyordu zaten yeni birşey değil ki akp iktidar olsaydı böyle olmazdı dendi seçimden sonra kim yönetti acaba devleti?Haber yalan mı değil mi araştıramadım. Haklısın. Ama sonuç bu zaten. Artık şehit gelmez öyle değil mi?
Senin çarpık bakış açına gülüyorlarGuluyorlar ya guluyorlar ben mi cok hassasim anlamadım
Şehit aileleri herşeyin farkında zaten canım. Eşime birşey olursa cenazesine sokmam kimseyi dedim diye saygıya davet edildim bende. Neyse ya acımıyorum ben bu halka gerçekten herşeyi hak ediyorlar
Akparti iktidar olsaydı bu şehitler gelmezdi diye kim dedi? Ç. Başkanının melih altinokla konuştuğu canlı yayını deme bana!! Kendim izledim canlı yayını! Ç. Başkanının oradaki konuşmasını eğip büktüler, muhalif insanlar da akillarini çöpe atmış gibi inandilar Tayyip Erdoğan'ın öyle dediğine! !! Canlı yayını kendim izlememis olsam inancam ya, yuh yani! Böyle bariz bir yalan haberin peşine bu kadar büyük bir çoğunluk nasıl düşer be!!!!Seçimden önce de bu söyleniyordu zaten yeni birşey değil ki akp iktidar olsaydı böyle olmazdı dendi seçimden sonra kim yönetti acaba devleti?
Nasilmis benim bakis acim? Anlat heleSenin çarpık bakış açına gülüyorlar
ÇarpıkNasilmis benim bakis acim? Anlat hele
Hangi mesajimdan vardin bu kaniya. Picama gulene kadar tek mesaj yazmıştım oysaÇarpık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?