- 5 Şubat 2015
- 8.379
- 24.176
- 398
yoo ben yalan söylemiyorum. en baştan da zaten öyle denmiş. "Artık şehit gelmeyecek" denmiş. kimse başka bir şey dediler dememiş ki?Hala yalan söyleyebiliyorsun ya pesss
Bu terörü hepberaber bitireceğiz, artık şehit gelmeyecek diyor...
Şimdide yalanınız ortaya çıkınca hoppppp terör zaten AK parti zamanında çığaldıda nasıl bitecekte kıvır babam kıvır. Az doğru olun. Hepberaber bitireceğiz ne demekse bitirmenin yoluda o demek. Savaşarak ve karşısında durarak.
Bir kezde ya yalan habermiş deyin ve kıvırıp kurtarmaya çalışarak daha çok komik olmayın ya
boşver canım,sadece kendilerine objektiflerBu yazdıklarınızı her iki taraf da yapiyor ama objektif olduğunuzu sanan siz yalnizca bir tarafı görüyorsunuz
yavrum alıntılamaktan korkuyor musun?Ahahahaha anammm öldüm imitasyon merilinnn ahahshah
bu yazının Okunuşu şöyle oluyor" ben araştırmadan soruşturmadan bir yalana inanıp kendimi ortaya attım iyi madara oldum, halada üzerime geliyor, yaşını falan bilmesemde ablalar mablalar yazıp paçayı kurtarayım, her ne kadar kuttarılacak birşey kalmadıysada"Öldüüüümm ahahahahzhdhsnznznxnzhzcHc
Sıvamak kısmına geçti ahahakajsjznzn
Bu yazdıklarınızı her iki taraf da yapiyor ama objektif olduğunuzu sanan siz yalnizca bir tarafı görüyorsunuz
kötülük günahtır ama bacım yakışıyor muAhahahah amanın kitlendi ahahahs aaaaaaaa. Seviyom lan bu kk yi ahahshaha. Kötüyüm ben kötüyüm kötüyüm kötüyüm yalancıları avlarım pataklarım kitlerim ahahshaha
Tövbeeeeere çok güldüm yetereeeeeerrrrrrr
Haydi su iç derin nefes al, bu olaydanda ders al
İyi geceler milletttt
Bu halktan da tiksiniyorum. Madem akpye oy verecektiniz baştan vereydiniz ulan. Neyin erkekliğini yaptınız. Bu kabus gibi4 ayı yaşadık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?