AKP'den skandal açıklama: Artık şehit gelmeyecek

yoo ben yalan söylemiyorum. en baştan da zaten öyle denmiş. "Artık şehit gelmeyecek" denmiş. kimse başka bir şey dediler dememiş ki?
kendi kendine atarlanan sensin.
üstelik de hayır söylemediler de diyemiyorsun, dediğin yegane şey, "bu şekilde söylemişler"
ve üzerine bana yalan söylüyorsun diyorsun, sanki ben senin dediğinden başka bir şey demişim gibi.
ben sana cümlede ne yok dedim. bu 4 sene içinde PKK'yı bitireceğiz, artık şehit gelmeyecek.
e adam zaten videoda 4 sene içinde terörü bitireceğiz demiyor ki dese bile 13 yılda niye bitiremediniz diye sorarlar adama, orası ayrı komedi zaten. komiksiniz vesselam.
bir de hakaret etmeden yazamıyorsun ya zaten seninle aynı şeyi düşünsem, aynı partiye oy versem bileklerimi keserim, o derece.
yalan mı güzelim?
AKP zamanında döşemedi mi mayınları yollara
yalan mı güzelim 7 şehitle aldığınız ülkeden 5 ayda 500 ölü çıktı.
yalan mı?
şimdi de 7 şehitle aldığınız ülkeden senin ifadenle terörü bitirmek için 4 yıl istiyor musunuz?
bitti.
benim söylediklerimde yalan yok.
diyorum ya algılamanı beklemiyorum.
savaşarak ve karşısında durarak mı? hadi oradan! sen mantar tabancası görsen, arkana bakmadan kaçarsın, öyle ekran arkasından atarlanmakla olmaz o. bir de şöyle büyüklenerek konuşmuyor musun?
hadi güzelim, hadi...

Öyle bir zavallı durumdasın ki şuan gülerken bile acıma hissi uyandırdın bende:))))))
Hadi bu ders sana 10 yıl yeter
Birdahada birşey söylemeden önce araştır kendini ortaya böyle atarsan böyle acınası duruma düşersin mucuxx

Ahaha egem iyi koşturduydun konuya ama yine yalan haber yapmış sizin şaklaban cumhuriyet ahahahahaha üleeeeennnnnn çatladım gülmektennnnnnnn

ovvvv çok sert! beyazgri bana ders verdiğini sanıyor hadi bu gaz sana 10 yıl yeter. bak saat kaç oldu, hadi sütünü iç de yat. ablalar ciddi şeyler konuşacak.

Hiiiiiiic sasirmadim..yazik ya yaziklar olsun ya yemin ederim sehitler aklima geldikce icim aciyor iki oglum var 2.5 yasinda 1.5 yasinda hep onlar geliyor gozumun onune ama bakalim... Mevla gorelim neyler neylerse guzel eyler....

Ahahahaha anammm öldüm imitasyon merilinnn ahahshah
bu yazının Okunuşu şöyle oluyor" ben araştırmadan soruşturmadan bir yalana inanıp kendimi ortaya attım iyi madara oldum, halada üzerime geliyor, yaşını falan bilmesemde ablalar mablalar yazıp paçayı kurtarayım, her ne kadar kuttarılacak birşey kalmadıysada" Öldüüüümm ahahahahzhdhsnznznxnzhzcHc
Sıvamak kısmına geçti ahahakajsjznzn

yavrum alıntılamaktan korkuyor musun?
eheheheh öldümmmm bittimmmm mahvollldummmmmm yalansnnnn spppsssssss reyizzzzzz kıymetlimisssssssssssss
ehehehehennnnnn b.k püsürrrr küfürrrrrrrrrrrrrrrrrrr hakaretttttttttttttttt aahahahahahhahahahah komikli sımayliiiii reyizzzzzzzzzzzzz b.kkkkkk püsürrrrrrrrrrrrrrrrrr
tamam beyazgri zekanın hastasınız. en birinci sen oldun.

Ahahahah amanın kitlendi ahahahs aaaaaaaa. Seviyom lan bu kk yi ahahshaha. Kötüyüm ben kötüyüm kötüyüm kötüyüm yalancıları avlarım pataklarım kitlerim ahahshaha
Tövbeeeeere çok güldüm yetereeeeeerrrrrrr
Haydi su iç derin nefes al, bu olaydanda ders al
İyi geceler milletttt

Bu yazdıklarınızı her iki taraf da yapiyor ama objektif olduğunuzu sanan siz yalnizca bir tarafı görüyorsunuz

Objektif olduğumu söylemiyorum. Haksız gördüğüm konularda yorumumu yapıyorum muhattap aldığım bir kişiyse.

Bu olayda bir tarafta fütursuz konuşan biri varsa diğer tarafa saldırı, beddua , küfür, şahsa kişiliğe hakaret vardı. Elbetteki yorumumu yapacağım, çünkü genel yapıldı.
Asıl şuan sizin görmezden geldiğinizi düşündüm.

kötülük günahtır ama bacım yakışıyor mu

"ekonomi daha da gelişecek..." demiş

artık daha da gelişir tabi,nasılsa istediğinizi aldınız

celladına aşık olmuşsa bir mill...anhkfbnk

7 haziran seçimlerinde yapılan yorumlara dönüpte bir bakın. Ban yoktu kel göründü.

Birde alay ettiğini sanan , hakaret eden şahıslara aynısı ile karşılık verince " uslupsuz " yakıştırması yapmaları buradan çok gülünç duruyor.

Herkes önce bir kendine baksın.

Bu halktan da tiksiniyorum. Madem akpye oy verecektiniz baştan vereydiniz ulan. Neyin erkekliğini yaptınız. Bu kabus gibi4 ayı yaşadık.

baştan söyleyeyim amacım akp'i savunmak değil, o 4 ayda en büyük acıyı yaşayanlardan biriyim. bence suçu tamamen seçmende değil de muhalefet partilerinde aramak lazım. haziran'da halk tamam dedi, hadi hep beraber kurun hükümeti dedi şans verdi. peki noldu? biri pkk ile bağını koparamadı, biri her şeye hayır diyip kestirip attı, biri yerinde saydı. ee öyle olmuyor böyle olmuyor halk napsın şimdi? haliyle başta mhp'nin oyları olmak üzere hdp'nin de oyları akp'ye kaydı

Dayanamayıp yazıcam yine 3 gün yasak kitleyecekler..Merak ediyorum acaba akp lilerde yasaklandımı.
Ya SABIRRRRR..
DÜŞÜNCELERİNİ İFADE EDEMEDİKTEN SONRA NE ANLAMI KALIYOR BU FORUMUN SORARIM??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…