AKP'den skandal açıklama: Artık şehit gelmeyecek

Ahaha egem iyi koşturduydun konuya ama yine yalan haber yapmış sizin şaklaban cumhuriyet ahahahahaha üleeeeennnnnn çatladım gülmektennnnnnnn
Neye guldun anlamadim. Seninkiler degil miydi daha secimlerden once bile "400 milletvekili verin, bu is huzur icinde cozulsun" diyen? seninkiler degil miydi canli yayinlarda "Anketlere bakiyoruz, Ankara katliamindan sonra oylarimiz artti" diyen? Her sehidin arkasindan igrenc bir hevesle oylarimiz ne kadar artti bu sehitle diye ulke yangin yerine donmusken bile anket pesinde kosturan seninkiler degil miydi? Nasil utanmadan gelmis bir de yaziyorsun? 4 ayda 600 kisi canindan oldu, aileleri kan agladi, cok mu zevklendin de guluyorsun marifetlerinize? Hem hukumettiniz, hem cumhurbaskani, hem basbakan.. Sanki dun gecmisler iktidara gibi, bu ne aymazliktir boyle? O sehit kanlarinda bogulacaksiniz birgun, vicdaniniz olsa da, olmasa da..

Gulun simdi.. Sizin yonettiginiz ulkede sizin beceriksizliginiz, menfaatiniz ugruna binlerce ailenin ocagi sondu, size oy icin guzel mazeret oldu. Daha sehitlerin kani kurumadi be..Sevin, oyna.. Simdi cikip "guzel olduler" de dersiniz.. Gul bakalim, ama son gulen iyi guler.

Haberin nesi yalan? Aha kendin de yazmissin: ARTIK SEHIT OLMAYACAK.. Neden artik kardesim? 7 Haziranda ne oldu da birden bire butun askerler sehit olmaya basladi? Neden 1 Kasimdan sonra artik sehit gelmeyecek? Cumhurbaskani mi degisti? Basbakan mi degisti? Ordu kurmaylari mi degisti? Ne degisti? Dun de hepsi sizin komutanizdaydi, erken secimi beklerken 5 ay boyunca da, simdi de.. Seninki cikmis "Ben baskomutanim" diyordu, unuttun mu? Neden mor berelileri bile harekata gondermek icin aylarca bekledi? Neden jandarmamiza "PKKyi vurma!" emri verdi? Aylarca o cocuklar onlerinden kalasnikoflarla gecen, silah tasiyan kanli teroristleri karsidan seyretmek zorunda kaldilar? Vuramadilar ama vuruldular.. Simdi ne degisti, NE?

Sizin yatacak yeriniz yok, biliyon mu?

Yok canm en büyük iş muhalefetteydi zaten ona lafım yok..

Bu konuda kufur hakaret nerede? Uyarılarınız tek tarafa olunca geçerliliğini yitiriyor

Bu halkın %60 nın ne verirlerse kabul edeceğinin (düşünemediğinin) ispatıdır.
Yazık

Ban geldi karanfil. Heralde olmaz. Herkes cici oldu.
Diğer konuyu okudunuz sanırım.
Diger konuyla bu konunun alakasi ne? Bu konuda herhangi bir hakaret yokken hakaretten dem vurmak neden? Ki korkunc bir aciklama yapilmisken olayi baska seylere cekmek neden?

Sinirlerim bozuldu cidden
Hakikatten agiz dolusu koyun diyesim geliyor bazilarina.. nasil bir bakis acilari var hayret.
Taparcasina asik olmuscasina.. adam kafalarini kessin anasina bacisina küfür etsin yine taparlar yine taparlar..
Korkuyorum ki dinden cikacaklar nerdeyse..hatta cogu cikmistir kesin..gercekleri görebilenlere ettikleri hakaret ve dinsiz muamelesi yapmaktan cikmislardir coktan.. dünyanin sonu mu geliyor nedir

Diger konuyla bu konunun alakasi ne? Bu konuda herhangi bir hakaret yokken hakaretten dem vurmak neden? Ki korkunc bir aciklama yapilmisken olayi baska seylere cekmek neden?
Hareket diye duzenledim karanfil. Dönüp lütfen konu başındaki mesaja bak.
Aynı şeyi tekrarlayıp neden duruyorsun ?
Konuyu bir yere çekmiyorum. O an ne gerekiyorsa onu yazıyorum. Benim klavyem benim özgürlüğümde. Hakaret yoksa kimse karışmamalı.
" siz insan değilsiniz diye yazıldığında karşı durdun mu ki benim mesajıma bu tepkiyi veriyorsun ?

Piki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…