'AKP işten atma tehdidiyle oy topladı'

yaaa tuh gitti bizim bes oy bedavaya bize niye denk gelmiyo bunlar yaa bak cumhurbaskanligi seciminde bana haber vermessen cok darilirim.. oyumu satacam 300 tl ye

yaaa tuh gitti bizim bes oy bedavaya bize niye denk gelmiyo bunlar yaa bak cumhurbaskanligi seciminde bana haber vermessen cok darilirim.. oyumu satacam 300 tl ye

Aynen kader ya:))
MAdem ortada bu kadar oy satan insanlar var, ana muhalefetimiz CHP " saldirip hükümeti düsürecegiz " diyecegine ve saldrarak hükümeti düsürmeye calisacagina, hazine yardimlarini zimmetine gecirmese oy satin alsada iktidar olsa:))

MAdem satin alinacak o kadar oy var CHP neden satin almiyorda paralari zimmetine geciriyor ya:)))

Eger oyle birsey olsayfi ilk önce izmirde elektirikler kedilirdi zira akp bir izmirde alamiyor burda kesinti olmadi birde birde bakanimizin dedihi gibi akp lilerin gozleri fosforku değil görsün neyse ben burda o parti bu parti demiyorum savunmuyorumda siz yerin yerdiginiz kadar insallah size sizin hakettiginiz gibi bir yonetici gelir sizde görürsünüz bizde.... 21 yuzyildayiz diyorsunuz hala cahil cahil konuşuyirsunuz ben okuyorum da izliyorumda merak etmeyin siz bu zamanda oyyy calma tehditle oy toplama harbi cok komiksiniz siz boyle kendinizi avutun ne diyim. ...

Tüh benimki de bedavaya gitti her oydan 300'er tl alirsam köşeyi donerim:)))

Birde bizim burda mhp aldi belediye baskanligini öncesinde chp vardi mhp gelince 110 isciyi dışarı atti neden biliyir mudunuz çünkü vaadde bulunmus oyunu ona verenlere iş vereceğini eee hayat böyle ayni sekilde geldiklerinden ayni sekildede giderler...
Neyse heekes uyanik olsun oyunu satmasin arkadaşlar herkes inandigi gibi yaşar...

''Geçin artık geçin ya '' ne çok kullanılmış bu cümle.
Atılan yumruklar,hakaretler,tekmeler,bilmem kaç korumanın arasından efelenmeler..
Lidere bak sen
Görmezden gelin,duymamazlıktan gelin her yapılana kılıf bulmaktan yorulmayanlar bir zahmet siz ''geçin artık geçin'' bu kadar korkmayın %50 den fire verecez diye açıklama yapmayın boşverin rahat olun nasıl olsa her tepki her olay oy olarak geri dönüyor yormayın kendinizi laf yetiştirmek için ..bırakın bizler kendi kendimize yazıp coşalım sizde sandıkta konuşursunuz (!) trafoya giren kedilerle,işinizden olursunuz diyerek tehditle alınan oylarla, 20 olan oyun 220 yazılmasıyla sandıkta konuşursunuz.

Yada satilik oy var deyip yillardir o satilik oylari almayan dvletin verdigi hazine yardimini zimmetine geciren CHP yi konusuruz:))

CHP ye " madem satilik oy var, paralari calacaginiza o oylari satin alin" deriz:))

madenciler söylüyor. işten atılma tehditiyle oy verdik diye. Bu madencilere ne demeli tuzluk mu demeli acaba

Tabi, oraya cikan adamlar kesin AKP li, kesin madenci, kesin AKP ye oy verdi, kesin isten cikarilmakla tehdit edildi:)))))

Ama nasil oluyorsa yanliz girdigi kabinde istedigi partiye oyunu veripte " AKP ye verdim" demeyi akil edemedi:)))

Aynen su "satlik oylar" olmasi ama yillardir CHP nin de o oylari satin almayi akil edememesi hatta hazine yardimlarini calmalari gibi:))

madenciler söylüyor. işten atılma tehditiyle oy verdik diye. Bu madencilere ne demeli tuzluk mu demeli acaba

ben daha çok provakatör olarak görüyorum biraz da çapulcu incelersek paralel ya da ergenekon bağlantıları da olabilir
bu akşam 2 madenciyi izledim canlı yayında konuştular bas bas bağırıyor insanlar ama yetkili ve etkili kimseler kulaklarını tıkamışlar işlerine geleni duyup işlerine geleni görüyorlar.
illa kendi malına canına dokununcamı farkedecek insanlar olup biteni

Ne ala memleket degil mi weis CHP zimmetine gecirir, AKP ayakkabi kutusuna istifler. Memleket kimlere kalmis.

1)Keşke daha düzgün bir üslup kullansaydınız ama Kasımpaşalı Pehlivan'ın destekçisisiniz anladığım kadarıyla.
2)İzmir'de öyle bir şey yapmak eşeğin gözüne su kaçırmak olurdu artık,kaldı ki hala daha bana 35 ilde elektriğin kesilme nedenini bilimsel bir şekilde açıklamış değilsiniz.Kaldı ki kimse kazandıkları tüm oyları çalarak aldıklarını iddia etmiyor,onlara oy veren de bir sürü insan var bunu kabul ediyoruz zaten.Ama ne kadar oy alırsanız meclise o kadar milletvekili gönderebiliyorsunuz.
3)Peki madem AKP seçime yolsuzluk karıştırmadı o halde neden usulsüzlüklere ilişkin tutanaklar çöp kutularından çıktı(bunlar yasal belgelerdir atılamaz)ve bu konuyla ilgili yapılan başvurular geri çevrildi?
4)Çöplüklerde oy pusulaları bulundu,onlara ne diyeceksiniz.Şimdi buraya linkleri koyacağım
5)Kedi çetesi meselesini açıklamadınız,sorun da bu hiçbir şeyin açıklamasını yapmıyorsunuz.Yolsuzluklara ilişkin ses kayıtları ele geçiriliyor montaj diyorsunuz ama Tübitak'a araştırması için vermeyi reddediyorunuz,soruşturmayı yürüten polisleri,savcıları görevden alıp ülkenin başka köşelerine sürgün ediyorsunuz madem suçunuz,günahınız yok neden korkuyorlar?Bırakın Tübitak ya da bağımsız bir kuruluş incelesin,ne de olsa montaj isminiz aklansın,dünya alem görsün namusunuzu ispat edin.Neden ısrarla olmaz diyorsunuz?Neden polisleri,savcıları görevden aldınız,zaten suçsuzsunuz bırakın araştırsınlar,neden korkuyorsunuz?
Şimdi bana bu soruların cevabını hakarete başlamadan,üfff be sanane gibi sözlerle atağa geçmeden verebilir misiniz?Çünkü ısrarla vermiyorsunuz/veremiyorsunuz.
http://aksam.medyator.com/2009/03/31/haber/guncel/2147/index.html

http://hilelisecim2014.tumblr.com/

http://sozcu.com.tr/2014/gunun-icinden/ankarada-tutanaklar-copten-cikti-481635/
(bunlar yalnızca bazıları,cevap vermek zorunda değilsiniz yazımı alıntıladığınız için yazdım bunları.Yalnız eğer ki 'Üff ne saçmalıyorsun ya'. 'Çekemiyorsunuz', 'Bize çamur atmaya çalışıyorsunz' gibi cevaplar verirseniz ben cevabımı almış olucağım.Size saygılar dilerim.

madenciler vicdanlarının seslerini dinleyerek konuşuyorlar. Çünkü orda ölenler arkadaşları, köylüsü, akrabaları. sırf birilerini aklamak, paklamak için yalan söylerlerse vicdanları onları huzursuz edecektir.

Çünkü kapanmayan tek yara vicdan yarasıdır !

Hala muhalefetin mantığı diyorsunuz.Şunları yazarken benim içim sızlıyor,sizin canınız hiç yanmıyor mu ? Var sayalım ki dövmedi başbakan kimseyi ama o parmağını sallayıp yuhlarsan tokadı yersin,hadi benim yanımda yuh çekin demesi neydi ? O etten duvar olmasa bu kadar rahat konuşabilecek miydi ? Ya ben anlayamıyorum cidden.

Yazilarini takip etmedigim icin hangi partiyi ovup, ovmedigini bilmiyorum. Beni ilgilendirmezde.
Lakin yukarda yazmis oldugun seyin ne kadar mantiksiz oldugunu soylemekte fayda var.
Oy kullanan insan kabine girdigi zaman yine istedigi zarfa istedigi partiye oy verebilir. O kabinde olup biten seyi hic kimse kontrol edemezki,
yani zorla bana oy vermelisin olayi faso fisodan baska bisey degildir.

Oysa ki tane tane anlatmaya çalışmıştım. En azından anlatımımdan kaynaklı değil anlamamanız. Uzatmaya gerek yok. Bu son yorumum. Ben gördüğümü, duyduğumu bilirim. Gerisi beni bağlamaz.

Somadaki olaylar herkesin icini yakti, benimde dahil. Ama bu sebepten dolayi daha yaralarimiz dahi sarilmadan insanlar sokaga dokulup yalan yanlis bilgilerden dolayi kamu malina zarar verip benim memleketimi zarar getirecekse ben buna tepkimi gosteririm arkadas.
Ne olursa olsun, hic kimsenin benim yurdumun ambulansina tas atmaya hakki yoktur.
Dayak olayi hakkinda hic yorumda bulunmadim, o goruntuleri seyretme ihtiyacida duymadim, cunku dayak yedigini iddaa eden sahis daha gecen taksimde oturup benim devletimin malina zarar veriyordu, Somayada sirf gerginligi arttirmak icin bulundugu apacik ortada.
Kusura bakma arkadasim ama benim oyle bir insana zerre kadar saygim olmaz.
Ben Turkiyedeki solcular kadar hypocritical toplum gormedim! Muhalefet muhalefetligini bilsin, adam akilli projelerle onerilerle gelsin.
Ulkenin menfaati icin yapilacak projelere bile sirf akp yapmak istedigi icin mani olacak kapasitedeki insanlara kusura bakmayin ama ben zerre kadar saygi beslemem. Muhalefetimiz muhalefetligini yapabilmek icin avrupadan ciddi anlamda ders almasi gerekir.

Oysa ki tane tane anlatmaya çalışmıştım. En azından anlatımımdan kaynaklı değil anlamamanız. Uzatmaya gerek yok. Bu son yorumum. Ben gördüğümü, duyduğumu bilirim. Gerisi beni bağlamaz.

cok dogru bir soz olmus bencede haklisin canim zaten laf atanlarda cekemeyen diger partililer olsa gerek...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ya guya simdi isim vermiyim uzerine alinan alinsin cunku burada acikca yazinca olmuyormus bazi seyler :)Bende hafifden kinayeli sekilde soyluyorum bak kimse ustune alinmasin:)Bu oy toplama komur dagitma makarna dagitma ayol ben yillardir o bahsi gecene oyverdim ve benim ailem tum hatta benim sehrim neredeyse tamami diyim o partiye oy verdi ben bir kisiden bile duymadim bu makarnaymis komurmus bilmem neymis dagitma alma olayini...Bunlar acidan uydurulma seylermis gibi geliyor bana

Son düzenleme:

Hala muhalefet diyorsunuz.Kusura bakmayın sizinle konuşulabilecek hiçbir şey yok.Ortamı geren birini arıyorsanız Başbakanın yaptığı açıklamayı ve Hüseyin Çelik'i dinleyin.Muhalefet muhalefetliğini bilecek eyvallah onu milyon kez yazdınız da hükümete tek laf edemediniz.

Benin devletimin malı,benim devletimin ambulansı...Siz yurtdışında yaşıyorsunuz,vergiyi veren benim.Neyin davası bu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…