- 24 Nisan 2013
- 5.848
- 9.870
- 178
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben o resimlerde ki kadinlara hic benzetemedim onları... Ki montaj olabilir çok kolay artik böyle şeyler kendilerini hakli cikarmak için montaj yapmis olabilirler... Hemen iftira atmayin
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Iyide adam son anda yine istedigi partiyi oyunu atip istedigine oy verebilirki,
kim kime oy verdigi belli olmaz, cunku pusulanin ustunde kimsenin ismi yazmiyor.
Ayrica mitinglerde kimlerin hangi partinin daha cok destekcisi oldugunu gorduk zaten.
Bu tur yalan haberlerle insanlari provake edip sokaga dokmeye calisiyolar.
Iceri cantali almiyorlar ki bizim sandik gorevlileri cantalarimizi aldilar oyle girdik oy kullandik
Ben size sistemi açııklayayım öyleyse. Bizzat şahit olduğum için anlatıyorum. Önce evet basılmış oy pusulası veriliyor. Oy kullandığın zaman verilen boş zarfı içeride çantana atıyorsun. Zarfa onların verdiği oy pusulasını koyuyorsun. Sonra o çantana yada cebine koyduğun boş oy pusulasını da gidip yetkililere veriyorsun. Ayrıca seçim günü cep telefonundan kullandığı oyun görüntüsünü çeken okadar çok kişi oldu ki. Bu da ayrı bir kanıt.
gördün ve şikayet etmedin tebrik ediyorum seni . fotolar var ama hiç ortaya çıkmadı. ç ünkü insanlar işten atılırız diye korktular. sallıyorsan biraz düzgün salla lütfen
Ben size sistemi açııklayayım öyleyse. Bizzat şahit olduğum için anlatıyorum. Önce evet basılmış oy pusulası veriliyor. Oy kullandığın zaman verilen boş zarfı içeride çantana atıyorsun. Zarfa onların verdiği oy pusulasını koyuyorsun. Sonra o çantana yada cebine koyduğun boş oy pusulasını da gidip yetkililere veriyorsun. Ayrıca seçim günü cep telefonundan kullandığı oyun görüntüsünü çeken okadar çok kişi oldu ki. Bu da ayrı bir kanıt.
Iceri cantali almiyorlar ki bizim sandik gorevlileri cantalarimizi aldilar oyle girdik oy kullandik
gördün ve şikayet etmedin tebrik ediyorum seni . fotolar var ama hiç ortaya çıkmadı. ç ünkü insanlar işten atılırız diye korktular. sallıyorsan biraz düzgün salla lütfen
Haddinizi bilin kendinize gelin !! Sallama falan ne demek. Kalitenizi bukadar belli etmeyin üslubunuzda. Oturduğum apartmanda ve akrabalarında bu şekilde oy kullanan kişiler oldu. Karşılığında 300 TL ücret aldılar. Böyle olduğunu oy kullandıktan sonra öğrendik. Ama zaten gerek kalmadı. Aldıkları 300 TL kurtarmadı onları bu bir. İkincisi kimi kime şikayet edicektim. Kadın kalkıp bunu bana ve aileme anlattı. Cevabını aldı. Gittim şikayet ettim diyelim. Söylemedim dese ne yapacağım. Evimin önünde iki farklı partinin seçim bürosu vardı. Birinde yengem görevliydi. Hernekadar ayrı partiler olsalar bile aynı ilçenin senelerdir birbirlerini tanıyan insanları. Birbirlerinin seçim bürolarına gelip gittiler. Pek çok şeye şahit oldular. Yengem sayesinde pek çok şeyi duydum. Ayrıca farklı bir partinin seçim çalışmasında olmasına rağmen para teklif ederek yengeminde AKP mitinglerine katılması teklif edildi. O kabul etmedi. Bizzat yaşayanların kendi anlattıkları bunlar. Montaj değil yani. Beni tanımadan etmeden sallama falan demeyin. Bir daha benim yorumuma cevap yazacaksanız haddinizi bilin de yazın.
Haddinizi bilin kendinize gelin !! Sallama falan ne demek. Kalitenizi bukadar belli etmeyin üslubunuzda. Oturduğum apartmanda ve akrabalarında bu şekilde oy kullanan kişiler oldu. Karşılığında 300 TL ücret aldılar. Böyle olduğunu oy kullandıktan sonra öğrendik. Ama zaten gerek kalmadı. Aldıkları 300 TL kurtarmadı onları bu bir. İkincisi kimi kime şikayet edicektim. Kadın kalkıp bunu bana ve aileme anlattı. Cevabını aldı. Gittim şikayet ettim diyelim. Söylemedim dese ne yapacağım. Evimin önünde iki farklı partinin seçim bürosu vardı. Birinde yengem görevliydi. Hernekadar ayrı partiler olsalar bile aynı ilçenin senelerdir birbirlerini tanıyan insanları. Birbirlerinin seçim bürolarına gelip gittiler. Pek çok şeye şahit oldular. Yengem sayesinde pek çok şeyi duydum. Ayrıca farklı bir partinin seçim çalışmasında olmasına rağmen para teklif ederek yengeminde AKP mitinglerine katılması teklif edildi. O kabul etmedi. Bizzat yaşayanların kendi anlattıkları bunlar. Montaj değil yani. Beni tanımadan etmeden sallama falan demeyin. Bir daha benim yorumuma cevap yazacaksanız haddinizi bilin de yazın.
Arkadas gereken yorumu yapmis, ayrica basinda kimse olmuyor oy verirken yapayanlizsin,
Sonradan istedigine oy verebilirdiki sayet oyle bir zorlama olmus olsa,
kim kime oy verildi goremedikleri icin anlamazlardi bile.
Neyse muhalefetin mantigi ortada, camur at izi kalsin.
Bu arada pofu arkadaştan değil ,30pembe arkadaşı kastediyordum ..yanlış anlaşılma olmasın
halk arenasından bi bölüm
[video=dailymotion;x1uywi6]http://www.dailymotion.com/video/x1uywi6_somali-madenciden-kan-donduran-sozler-akp-ye-ve-patrona-isyan_news[/video]
yorma kendini canım boşuna
sen a dersin karşı taraf z anlıyor...
boşver,sen yaşadın gördün biliyosun
hakkatten kimi kime şikayet ediyoruz ki?
adam her yerde zaten.
Nurdan sen ne dersen de ,arkadaş yıne bildiğini okuyacak belli ...diğer konusunu okudunmu bilmiyorumda oda saçmasapan ,partızanlık böyle bişey işte ...gözün hiçbişiyi görmüyor ,miilet canınımı vermiş ,umrunda değil ,o haala bazı şeylerı savunup dursun ...
Gerçekten artık bu kadar acının üstüne sinirlerimizde yıprandı. Ben herhangi bir parti savunmuyorum. Olanları bahsediyorum ama yine bildiklerini okuyorlar. Daha önce birine laf anlatacağım diye onun üslubuna indim ban yedim. Birdaha yemek istemiyorum. Bu son mesajım o kişilere. En iyisi biraz forumdan çıkıp sakinleşmek. İnsanlara laf anlatmak cidden ne zormuş.
Gerçekten artık bu kadar acının üstüne sinirlerimizde yıprandı. Ben herhangi bir parti savunmuyorum. Olanları bahsediyorum ama yine bildiklerini okuyorlar. Daha önce birine laf anlatacağım diye onun üslubuna indim ban yedim. Birdaha yemek istemiyorum. Bu son mesajım o kişilere. En iyisi biraz forumdan çıkıp sakinleşmek. İnsanlara laf anlatmak cidden ne zormuş.
İnsanlar neyin derdindeler,siz neyin derdindesiniz
Sizler hala gerçekleri görmüyorsunuz değil mi
Böyle bir şey olsaydı bu insanlar şimdiye kadar niye sussunlar
Seçim sonrası sanal alemde bir sürü saçma sapan şeyler söylendi,böyle bir şey nasıl açığa çıkmaz
yazık gerçekten yazık... böyle bir falaketi istismar ederek kim ne kazanıyor kim ne kaybediyor
Başınızı ellerinizin arasına koyup bi düşünün bence...
Şehit olan insanlarımıza Allahtan Rahmet diliyorum
Ailelerine de başsağlığı ve bol sabırlar diliyorum
Rabbim ülkemiz üzerine oynanan oyunlara ve oyunculara fırsat vermesin....Amiiin...