• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

'AKP işten atma tehdidiyle oy topladı'

hepsi kaçacak veis şimdi. kendi kendilerini çoşturuyorlar biri farklı yazınca kaçıp gidiyorlar. cevap ver yok .

gayet burdayız arkadaşım neden kaçalım?

Baktimda oyle cevabimi verdim zaten ben körü körüne cevap vermem inanmamda innandigim yoldanda kimse dedi diye caymam zaten o kadar sacma haberler duyuyorum ki artik gülüyorum gercekten... tabi zihniyettt mesekesi bu parti siyaset degil...

bizde gülüyoruz çok şeye
sende haklısın mantık devreye girince herşey değişir.

Yahu bu kadar sacmaligida pes artik ya..
Diyelim ilcede 100 kisi yasiyor.
Secim sirasinda herkes istediginie verir, kabine herkes yanliz basina giriyor ve oarada her partinin görevlisi var.
Sandiktan AKP ye 20 oy cikti diyelim.
O 20 oyun kimse ait oldugunu nerden bilecekmiste diger vermeyenleri isten atacakmis.
Herkes ben verdim dese neyle ispat edilecek kimin vermedigini..
Yeter artik iyice komedi oldular ya..

Yok kardesim sandik basinda beklemisler oy vermeyenin kellesini vurmuslar.
Cumhurbaskanligi seciminde yine ayni parti %52 lerde oy alacak..
Hala anlamadilar miletin isteyerek bu partiye oy verigini ve neden isteyerek oy verdigini ya..

akp nin oyları 20 çıksa bile 220 oluyor zaten.....

Secim sirasinda herkes istediginie verir, kabine herkes yanliz basina giriyor ve oarada her partinin görevlisi var.
O 20 oyun kimse ait oldugunu nerden bilecekmiste diger vermeyenleri isten atacakmis.

Hala anlamadilar miletin isteyerek bu partiye oy verigini ve neden isteyerek oy verdigini ya..

Agzina saglik arkadaşim....

Heh herzaman ki klasik seyler basladi..
Mitingdeki kalabaliga montaj denir, miting alani canli gösterilip montaj olmadigi ispatlaninca, para ile adam getirdiler denir, secim yapilip, AKP birinci cikinca bakin para ile adam getirmemis denilince, secime hile karistirdilar denir, sonra secimde hile olmadiginida kabul edip secmene " koyun, bidon kafa, cahil, gerizekali, satlik, coban" gibi hakarete baslarlar..

Burdada, önce tehditle oy toplamis deniyordu, simdi 20 ciksada 220 oluyor denilerek usulsüzlük yapildi deniyor, onuda ispatlarsiniz sonra secmene hakarete gecilir..

Böyle devam edin, edin ki bu partiye oy veren insanlar dogru yolda oldugunu iyice anlasin...

Son düzenleme:
Mitingdekiler montaj denir, miting alani canli gösterilip montaj olmadigi ispatlaninca, para ile adam getirdiler denir, secim yapilip, bakin para ile adam getirmemis denilince, secime hile karistirdilar denir, sonra secimde hile olmadiginida kabul edip secmene " koyun, bidon kafa, cahil, gerizekali, satlik, coban" gibi hakarete baslarlar..

Burdada, önce tehditle oy toplamis deniyordu, simdi 20 ciksada 220 oluyor denilerek usulsüzlük yapildi deniyor, onuda ispatlarsiniz sonra secmene hakarete gecilir..

Böyle devam edin, edin ki bu partiye oy veren insanlar dogru yolda oldugunu iyice anlasin...

burda kimse kimseye hakaret içeren bi laf etmedi bilmem farkında mısınız?
herşey ortada görmek isteyene
ben ne akp yi savunuyorum ne chp yi ne de mhp yi
benim için tek ve asıl olan MUSTAFA KEMAL ATATÜRK tür,gerisi sadece vesaireeeee

gayet burdayız arkadaşım neden kaçalım?

bizde gülüyoruz çok şeye
sende haklısın mantık devreye girince herşey değişir.

Ama kabul et bu kadar komiğine sende rastaladin neyse ya cevao vermicem artikin bu son
Ben izmirde yasiyorum burda da chp kafama silah dayadi eger bize vermezsen oyunu seni bu sehirde barindirmam dedi bende korktum oyumu verdim :52::52::52:
Hadi gelsinde ak parti izmirde de kazansin kazanamaz cunki izmirde zihneyet hepp ayni

Ama kabul et bu kadar komiğine sende rastaladin neyse ya cevao vermicem artikin bu son
Ben izmirde yasiyorum burda da chp kafama silah dayadi eger bize vermezsen oyunu seni bu sehirde barindirmam dedi bende korktum oyumu verdim :52::52::52:
Hadi gelsinde ak parti izmirde de kazansin kazanamaz cunki izmirde zihneyet hepp ayni

cvp vermiyeceğin için tşk ederim :)

Mitingdeki kalabaliga montaj denir, miting alani canli gösterilip montaj olmadigi ispatlaninca, para ile adam getirdiler denir, secim yapilip, AKP birinci cikinca bakin para ile adam getirmemis denilince, secime hile karistirdilar denir, sonra secimde hile olmadiginida kabul edip secmene " koyun, bidon kafa, cahil, gerizekali, satlik, coban" gibi hakarete baslarlar..

dünkü yayını izlediyseniz,orda herkes konuştu,artık daha ne kadar gözünüze sokmak gerekiyor bazı gerçekleri? İnsanlar çıkıp konuştu orda!! sizi nerde görsem birilerine saldırırken buluyorum? neden bu kadar kanıtlama çabasındasınız anlamıyorum,tamam biz sizden farklı düşüncelerdeyiz,bunu kabul etmek neden bu kadar zor? sizin düşünceniz farklıysa okuyun geçin,yorum yapmayın lütfen.

dünkü yayını izlediyseniz,orda herkes konuştu,artık daha ne kadar gözünüze sokmak gerekiyor bazı gerçekleri? İnsanlar çıkıp konuştu orda!! sizi nerde görsem birilerine saldırırken buluyorum? neden bu kadar kanıtlama çabasındasınız anlamıyorum,tamam biz sizden farklı düşüncelerdeyiz,bunu kabul etmek neden bu kadar zor? sizin düşünceniz farklıysa okuyun geçin,yorum yapmayın lütfen.

neden okuyup geçsin . gerçekleri duymak zorunuza mı gidiyor herkes aynı fikirde olmak zorunda mı .

Bende sizi veiissin pqylasimlarina cevap verirken goruyorum belli hayranlik duyuyorsunuz peşini birakamiyorsunuz...

Ya birakin Allah askina ya..
Herkes konusmus.
Adam gelmis Izmir den TBG üyesi, provakasyon yapiyor.
Muhabir soruyor " madenci yakinimisiniz " diye " evet " diyor, bagariyor cagariyor, sonra ögreniliyor ki Madenci yakini falan degilmis Izmir provakasyon icin gelmis bir TBG üyesi..

Yani gecin artik sunlari..

Iyide oy verirken kimin kime oy verdigine goremiyorsun ki? :31:

Canım ben de aynı şeyi düşünüyordum ama dün dendi ki ellerine halihazırda mührü basılmış olan zarfları vermişler,bunu atacaksınız demişler atmayanları işten çıkarmışlar.Hani koca bir kedi çetesi seçim akşamı trafolara eş zamanlı saldırı düzenledi ya o ara olmuştur.

Allah Allah:)
O zaman sizde benim yazilarimi okuyup gecin neden cevap verip birseyleri kabul ettirmeye calisiyorsunuz.
Bunlarda benim düsüncelerim ayrica apacik ortada olan gercekler okky:)))))

Arkadaşım o adamlar silah zoruyla mı anlatıyorlar hep bir ağızdan bu olayı. Biraz açın şu gözlerinizi. Ben bulunduğum ilçede bizzat ama bizzat şahit oldum. 300 TL karşılığında AKP'ye evet basılmış oy pusulası kişiye veriliyor. Bunu zarfın içine koyacaksın. Boş zarfıda getirip bize göstereceksin o zaman alacaksın paranı diyorlar. Benim bulunduğum ilçede bunu yaparak o 300 TL'yi alan kaç kişi tanıyorum. Ayrıca miting arabalarına binenlere de aynı şekilde para verildi. Ama tek bir yere gitmeyeceksiniz. Nereye gidilirse katılım sağlayacaksınız dediler. Ancak öyle alabilirsiniz paranızı. Ben gözümle gördüklerime inanırım. Bu adamların ne çıkarı var yalan söylesinler. Ne amaçla iftira atsınlar. Kaybetcek daha neleri var. Bir işleri vardı oda artık ne zaman birdaha o madende çalışırlar kimbilir. Biraz açın şu kör gözlerinizi yaa. Kendinize daha fazla güldürmeyin lütfen. Sizin adınıza ben üzülüyorum neden Allah'ın verdiği o gözü sadece görmek için değilde bakmak için kullandığınızdan dolayı.

Arkadaşım o adamlar silah zoruyla mı anlatıyorlar hep bir ağızdan bu olayı. Biraz açın şu gözlerinizi. Ben bulunduğum ilçede bizzat ama bizzat şahit oldum. 300 TL karşılığında AKP'ye evet basılmış oy pusulası kişiye veriliyor. Bunu zarfın içine koyacaksın. Boş zarfıda getirip bize göstereceksin o zaman alacaksın paranı diyorlar. Benim bulunduğum ilçede bunu yaparak o 300 TL'yi alan kaç kişi tanıyorum. Ayrıca miting arabalarına binenlere de aynı şekilde para verildi. Ama tek bir yere gitmeyeceksiniz. Nereye gidilirse katılım sağlayacaksınız dediler. Ancak öyle alabilirsiniz paranızı. Ben gözümle gördüklerime inanırım. Bu adamların ne çıkarı var yalan söylesinler. Ne amaçla iftira atsınlar. Kaybetcek daha neleri var. Bir işleri vardı oda artık ne zaman birdaha o madende çalışırlar kimbilir. Biraz açın şu kör gözlerinizi yaa. Kendinize daha fazla güldürmeyin lütfen. Sizin adınıza ben üzülüyorum neden Allah'ın verdiği o gözü sadece görmek için değilde bakmak için kullandığınızdan dolayı.

:46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46:

Benimde Ablam bizzat ama bizzat sahit oldu, Atatürk havalaninda oy kullanirken, oradaki bir görevlinin kendisine yaklasip " Oylarimiz CHP ye degil mi gurbetci kardesim, CHP tek umudumuz" dedigine..

Yani gecin arti ya..
Yapiliyorsa herkes yapiyor..
Yapilmiyorsa kimse yapmiyor..
AKP kömür dagitiyor denildi, yerel secimlerde CHP nin Sarigül ün kömür ve yardim paketlerinide gördük..
YYani artik kabul edin sunu.
Türkiye de insanlar 2002 den beri AKP diyor ve bunu cani gönülden isteyerek yapiyor.
Bazilari bu gercegi, nedenini anlamadigi ve secmene hakarete devam ettigi sürecede bu böyle gidecek..

Back