• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

'AKP işten atma tehdidiyle oy topladı'

sen veya başkası bizlere koyun cahil cüheda ölmeleri iyi , bunlar akp karşıtı herkesin ağzından çıkıyor . sosyal medyaya bak neler yazmışlar . yok akplilerin çocukları ölsün bilmem ne. benim tatava lafıma düşmanca demen abest olmuş

bunu söleyen arkadaşlar sanırım aklını ve vicdanını kaybetmişler siyaset in bu işle alakasız olarak düşünüyorum ben bende akp yanlısı bir insan değilim ama kesinlikle Allah korusun öle şeymi olur evlat evllattır can bu sacma salak konusulamaz bu konu düşünce farklılıkları olur buda normaldir ama kimsenin böle söylemeye hakkı yok bu yüzden parti olarak düşünmeyin o söyleyen sosyal medyadaki arkadaşlar patavatsızlıgın haddini aşmıslar

Son düzenleme:
ya zaten kim der bunu.. en yakın arkadaşım zamanında akpye oy vermiş biri. istermiyim ölmesini. olacak şeymi bu.
İşte biz diyormuşuz...Kişi kendinden bilir işi diyeceğim,olmayacak şimdi.Hepimizin akrabaları ya da arkadaşları arasında AKP'li vardır zaten.Kendi kanımızdan canımızdan insanların ölmesini dileyecek kadar insanlıktan çıkmadık heralde.

okplyete yılmaz özdil den kan donduran yorum 5 sayfa bak bakalım oku yazıları ve tekrar yaz canım olur mu
özdil için düşüncemi yazdım zaten. ben hoş bulmadım yorumunu ironi olsada hoş değil.

Son düzenleme:
Allah aşkına pembe sen buradakilerin yorumunu eleştirip sorgulayacagına bir Allahın günü de başbakanın dediklerini, yaptıklarını eleştir.
hani cidden objektif olsan anlayacağım ama bu sorgulamaların çok garip oluyor :ssz:

Allah aşkına pembe sen buradakilerin yorumunu eleştirip sorgulayacagına bir Allahın günü de başbakanın dediklerini, yaptıklarını eleştir.
hani cidden objektif olsan anlayacağım ama bu sorgulamaların çok garip oluyor :ssz:

sen ne zaman başbakan ülke olarak kalkındırdı şunları şunları yaptı şu şu eksikleride var dersen bende o zaman anladın mı.

sen ne zaman başbakan ülke olarak kalkındırdı şunları şunları yaptı şu şu eksikleride var dersen bende o zaman anladın mı.

senin yorumlarının bana bağlı olduğunu bilmyordum
ben ölesiye parti savunuculuğu yapmadım asla senin gibi. aramızdaki fark bu pembe. ben her partiye eleştirimi yapıyorum sen ise akp hariç hepsini eleştiriyorsun. üstüne bir de kendi yapmadığını insanlara yapın diye söylüyorsun.

Aslında herşey o kadar açık ve anlaşılırdı ki yine de bir kılıf buldular. Bunlara bulacakları kılıfı çok merak ediyorum.

Herşeyin kılıfı hazır ki,,, Uyduruverirler bir şey olur biter İnanmak isteyen zaten baştan hazır

Bu videoyu da kaç kişi izleyebiliyor? Hiçbir kanal birkaçı hariç gözlerini kulaklarını ve kalplerini kapatmışlar olanlara,,,

Aslında herşey o kadar açık ve anlaşılırdı ki yine de bir kılıf buldular. Bunlara bulacakları kılıfı çok merak ediyorum.

Bundan once bulunan kiliflarda aman aman dise dokunur kiliflar miydi? Hayir, adam secim zamani 41 ildeki elektrik kesintisine kedi dedi, firtina dedi, hala buna inanan, bunu savunan insanlar var...
Demem o ki cok zorlanmiyorlar kilif bulmak icin, zira inanan gene inaniyor, inanmayan gene inanmiyor...
Tek istedigim su videoyu kafalarini iktidar yalakasi kanallardan cevirip izleyiversinler...Belki sorgular, dusunur, uzulurler...

Tehditle oy mu toplanır diyenler!

Bu ülkede insanı nasıl korkutuyorlarsa, adam düşünüp taşınmış, vardığı sonuca bakın!

Daha önce Başbakan'ın kendisine tokat attığını doğrulayan Taner Kurucan ani bir değişimle "Keşke açıklamamda Başbakan tokat attı demeseydim. Çünkü burada ben psikolojik bir baskı altında kalmıştım" dedi ve "Marketin girişinde aslında sayın Başbakanımızın beni korumalardan korumak için uzandığını fark etmedim. O esnada oradan bir tokat atıldı zannettim. Zaten o tokadı atan Başbakanımız değil, korumasıymış. Bunu daha sonra fark ettim (...) Başbakanın bana hakaret içeren bir söz söylediğini duymadım. Başbakana karşı provokatif eylem yapılmaya çalışılıyor. Sözler üzerinden montaj yapılmaya çalışıldığına inanıyorum. Ben katakulliye gelmişim" ifadelerini kullanarak Erdoğan'dan özür diledi.

İnsanın geldiği acıklı hale bakın!

Bu ülkede insanı nasıl korkutuyorlarsa, adam düşünüp taşınmış, vardığı sonuca bakın!

Daha önce Başbakan'ın kendisine tokat attığını doğrulayan Taner Kurucan ani bir değişimle "Keşke açıklamamda Başbakan tokat attı demeseydim. Çünkü burada ben psikolojik bir baskı altında kalmıştım" dedi ve "Marketin girişinde aslında sayın Başbakanımızın beni korumalardan korumak için uzandığını fark etmedim. O esnada oradan bir tokat atıldı zannettim. Zaten o tokadı atan Başbakanımız değil, korumasıymış. Bunu daha sonra fark ettim (...) Başbakanın bana hakaret içeren bir söz söylediğini duymadım. Başbakana karşı provokatif eylem yapılmaya çalışılıyor. Sözler üzerinden montaj yapılmaya çalışıldığına inanıyorum. Ben katakulliye gelmişim" ifadelerini kullanarak Erdoğan'dan özür diledi.

Akli cikmis korkudan...
Sadece ozur bekliyorum sikayetci olmam derken, simdi ozur dilerim, beni affedin diye egilip bukuluyor...
Yazik...

O ilk konuşmasında da baskı altında olduğunu düşünmüştüm. Oraya gidip Başbakan'ın karşısında yuhalama cesaretini gösterdiyse herşeyi göze almış demektir. Sonradan U dönüşü yaparsa ben onun altında başka şeyler ararım. Hele ki Başbakan dahi yuhalarsan tokatı versin dedikten sonra Başbakan tokat atmadı diyen bir adamın sözlerine asla inanmam. Gözümle videoda gördüğüm bir olaya sırf utanmasa ben tokat attım atın beni içeri diyecek kadar baskı altına alınan bir adam dedi diye inanmayacak değilim. Ayrıca çokta kızıyorum bu insanlara bir eylem yaıyorsan arkasında dur. Bu kadar kıvırmak neden? Korkuyorsan hiç girişmeyeceksen bu işlere oturacaksın evinde. Sonra böyle maskara olursun. Gerçekten hakkını savunmak için seslerini yükselten insanları da dile düşürürsün.

Bu arada bu çocuk gibi korkudan dansözlük yapanlar olduğu gibi şuan tv'ler dayak yemiş, eli, kolu sargılı hala hakkını savunan avukatlarda var.

Son düzenleme:

Yemeyen yine yemiyor.
Bkz:ben.
U dönüşünü yaptıramamışlar,olmamış bu.
Ya resmen biz sizi keriz yerine koyuyoruz ama siz yine de yiyin diyorlar.
Bunlarda yiyor.

LG-P710 Tapatalk

Herkes sizin dediğiniz gibi yaparak oyunu geçersiz yapsa sayım zamanı oranlar ile zaten belli olur. Her okulda açılan sandık sayısına göre oranlar belli. O sandıkta oy kullananlarda. Yapmak isteyene çözüm mü yok? Ben bile internetten kendi sandığımda hangi partiye kaç oy çıkmış görebiliyorken işin ucunda işini kaybetme korkusu olan bir insan o riske girmez.

hangi film bu yada hangi dizi ?
soma da 2000 den bu yana tehtitle oy toplanıyor demekki ... hani bütün seçimlerde hep akp çıkmışta....
yok artık yaaa walla inandırıcılığı yok gitgide komik bir hal alıyor sizin dediğiniz... hayır akp bir çok il ve ilçede fazla oy alıyor heryerde tehtitlemi aldı bu oyları... benim bulunduğum semtte de akp aldı ne para veren oldu ne tehtit eden... ayrıca bütün ilçelerin belli başlı geçim kaynağı var, oradaki halk tehtit mi ediliyor. ya düşünsenize işten atmakla tehtit edilip oy toplansa çoktan halk ayağa kalmıştı yaaa... walla yeter artık inandırıclığı yok mantığı hiç yok, resmen dizi senaryosu gibi....

hangi film bu yada hangi dizi ?
soma da 2000 den bu yana tehtitle oy toplanıyor demekki ... hani bütün seçimlerde hep akp çıkmışta....
yok artık yaaa walla inandırıcılığı yok gitgide komik bir hal alıyor sizin dediğiniz... hayır akp bir çok il ve ilçede fazla oy alıyor heryerde tehtitlemi aldı bu oyları... benim bulunduğum semtte de akp aldı ne para veren oldu ne tehtit eden... ayrıca bütün ilçelerin belli başlı geçim kaynağı var, oradaki halk tehtit mi ediliyor. ya düşünsenize işten atmakla tehtit edilip oy toplansa çoktan halk ayağa kalmıştı yaaa... walla yeter artık inandırıclığı yok mantığı hiç yok, resmen dizi senaryosu gibi....

Birincisi; tüm Türkiye' de zorla oy aldı diye bir yorumu bulup bana gösterebilir misiniz? Bizim bahsettiğimiz AKP' nin her oyu zorla aldığı değil ki. Ama bu şekilde oy aldığı yerler var. Sizin mahallede almamış olabilir bizim mahallede aldı. Şimdi ben sizin mahallede herkesin gönüllü verdiğini gördüm mü ? Hayır. Öyleyse inanmayabilirim. Tıpkı sizin benim mahallemde 300 TL karşılığı oy veren seçmenlerin olduğuna inanmadığınız gibi. Bakın altını çiziyorum herkes değil bahsettiğim ama bu şekilde oy veren seçmenler var.

İkincisi; Orada konuşan madencileri mitinglere topladıkları gibi otobüsle götürmediler. Oranın halkı, orada çalışan madencilerdi. İşlerinden olmuşlar, kaybedecek hiçbirşeyleri kalmamış. Tüm dünyanın gözü üzerlerinde. Herkes onlara kulak kesilmiş. Artık seslerini duyurma imkanı buldukları için tüm gerçekleri konuştular. Ben buna inanırım siz inanmazsınız. Ne siz inancınızdan vazgeçersiniz ne ben.

Üçüncüsü ; Sendika ve çalışanların yaptığı grev ve eylemleri hatırlıyor musunuz? Televizyonlarda izlediniz mi? Ben izlemedim. Ama onlar seslerini duyurmak istemiş, zorlukları, sıkıntılarını duyurmak istemişler. Fakat biz onları önemsememişiz, haber yapmaya bile değer görmemişiz. Başarılı olamamışlar. O zaman çıkıp bunları söyleselerdi seslerini duyurabilecekler miydi? Bir mikrofon uzatılıpta siz ne istiyorsunuz diye sorulmamış neyi kime anlatacaklardı. Dinledik mi? Hayır. Bu insanlar neden yalan konuşsun ? Bana da bunun mantıklı bir açıklamasını yapan çıkmadı. Ev mi vaad ettiler, araba mı, iş mi, para mı ? Oysa ki ben o kurtulan işçilerin madenin ne zaman açılacağını sorduklarını, bu süre zarfında ne yapacakları için kaygılandıklarını izlemiştim. Demek ki bu insanlar yine parasız, yine muhtaç. Demek oluyor ki bu açıklamaları kimse yaptırtmadı.

Dördüncüsü ; Ne sizin bu konuda fikriniz değişecek ne benim. O nedenle daha fazla birbirimizi alıntılamayalım. Boşa nefes tüketmenin mantığı yok. Ben gördüklerime inanırım sizde neye inanmak isterseniz ona inanmaya devam edin. Bu son alıntılamam sizi.

Back