• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

'AKP işten atma tehdidiyle oy topladı'

Yazik size bu kadar düştünüz ha...
Kimse benden zorla oy alamaz biraz gercekci olun her habere inanmayin derim sandik basindakilerde kesin silahda vardir....

Peki ülkenin her yerinde,seçim gecesi aynı anda elektrik kesilmesine,ve yılın 365 günü içinde bu kesintilerin seçim gününü bulmasına ne diyeceksiniz.Peki tutulan tutanaklara ne diyeceksiniz.1 haftada bitmeyen oy seçimleri(geçmiş yıllarda bir günde biterdi).35 ilde aynı anda nasıl elektrik kesilir ve bu nasıl tam da seçim gecesini bulur bunu açıklayın bize lütfen.Ve kader,kısmet,nasiple değil bilimsel dilden-malum 21.yy'da yaşıyoruz-.Yani siz gerçekten de azılı bir kedi çetesinin örgütlenerek,seçim gecesini bekleyip aynı anda trafolara saldırdığına gerçekten inanıyor musunuz?Peki kendinize şu soruyu da sorun neden bizim gibi işlerini bilimle ilimle değil de kaderle kısmetle yürüten milletler bu kadar geri kalmış da bilime inanan milletler hakta,hukukda,gelişmişlikte bu kadar önde?Niye açıp okumuyorsunuz tutanakları?Neden açıp izlemiyorsunuz maden işçilerinin röportajlarını inatla?​

Artik gercekleri yazin ya:))

Türkiye de her yerde elektirikler kesilmedi bu 1.
2. side elektirik kesilen yerlerin %90 ninda CHP kazandi:))

Yani elektirik kesilmesi ile usülsüzlük yaparak secim kazanildiysa bu durumda sizin bahsettiginiz usülsüzlügü yapan CHP oluyor:))

Benimde Ablam bizzat ama bizzat sahit oldu, Atatürk havalaninda oy kullanirken, oradaki bir görevlinin kendisine yaklasip " Oylarimiz CHP ye degil mi gurbetci kardesim, CHP tek umudumuz" dedigine..

Yani gecin arti ya..
Yapiliyorsa herkes yapiyor..
Yapilmiyorsa kimse yapmiyor..
AKP kömür dagitiyor denildi, yerel secimlerde CHP nin Sarigül ün kömür ve yardim paketlerinide gördük..
YYani artik kabul edin sunu.
Türkiye de insanlar 2002 den beri AKP diyor ve bunu cani gönülden isteyerek yapiyor.
Bazilari bu gercegi, nedenini anlamadigi ve secmene hakarete devam ettigi sürecede bu böyle gidecek..

Evet demiş. Para vermemiş, işiyle tehdit etmemiş. Bende çevremde söyledim. Bana da kendi partisine oy vermemi söyleyen oldu. Ama kimse zorlamadı. Para teklif etmedi. İşimle tehdit etmedi. Arkadaşım ben 5 sene taşeron işçi olarak çalıştım. Bana anlatma sakın. Git kandırabileceklerini kandır. Ben yutmam bunları !!!!! Ben o 5 sene üniversite mezunu olduğum halde taşeron olarak asgari ücrete çalıştım !!! Ama 70 kişi tam 70 kişi. Bunun içinde ilkokul terk, orta okul ve lise mezunu, kpss sınavına girmemiş tam 70 kişi AKP gençlik kollarında çalışmalara katıldıkları için geldiler bulunduğum kuruma ATANDILAR. Önce 4/B oldular sonra kadroya geçirdiler. Ben bu onursuzluğa, haysiyetsizliğe dayanamadım işimden ayrıldım. Çünkü midem bulandı. Ben gözümle gördümi bizzat yaşadım. Kime neyi anlatıyorsunuz. Sadece kendi kurumuma 70 kişi atandı. Diğer sağlık kuruluşlarından bahsetmiyorum. Bakanlığa, Cumhurbaşkanlığına heryere yazdım şikayetimi bir kişi dikkate almadı. O kişiler kendi ağzıları ile biz AKP için seçim çalışmlarına katılmsaydık atanamazdık yapmak zorundaydık dediler. Siz buna da inanmayıp bildiğinizi yazacaksınız, bende gördüğüme yaşadığıma inanmaya devam edeceğim..

Artik gercekleri yazin ya:))

Türkiye de her yerde elektirikler kesilmedi bu 1.
2. side elektirik kesilen yerlerin %90 ninda CHP kazandi:))

Yani elektirik kesilmesi ile usülsüzlük yaparak secim kazanildiysa bu durumda sizin bahsettiginiz usülsüzlügü yapan CHP oluyor:))

Bana yazar mısınız elektriğin kesildiği ve CHP'nin kazandığı 35 ili?

Ya bak bunu bile bilmiyorsunuz..
35 yerin hepsi il degil:))

Azcik arastirin..
Elektirigin kesildigi yerlerin cogu ilce ilce:))

Herseyide bizden beklemeyin arastirin azcik..

Eee, en yakinim olan ablamin bizzat sahit oldugu bu..
Bizimde es dost akrabalardan duyduklarimiz var hanimefendi..
Yani dagitilan paralar, eger kazinilirsa vaad edilen isler yani bizimde cokkkk.
Ama cikipta AKP nin oyu %60 olurdu CHP bunlari yapti demiyoruz.
Yani eger para dagitilarak bir secim kazanilabiliyorsa CHP kendisine verilen hazine yardimini 2007 ve 2011 secimlerinde zimmetine gecirmeseymistide, dagitsaymisti, secimi kazanirdi.

Biliyorsunuz 2007 ve 2011 yilinda kendisine verilen hazine yardimini zimmetine gecirmekten anayasa mahkemesi CHP ye milyonlarca lira ceza verdi..

Ya bak bunu bile bilmiyorsunuz..
35 yerin hepsi il degil:))

Azcik arastirin..
Elektirigin kesildigi yerlerin cogu ilce ilce:))

Herseyide bizden beklemeyin arastirin azcik..

iller de ilçelere bağlı ya hani.Zaten adı üstünde yerel seçim.Ama kesintilerin çoğunluğu İç Anadolu,D.Anadolu,Ve G.Doğu Anadolu'daki ilçelerde oldu,oralarda CHP'nin miymiş ya.Hatta ilçelerin adı da verildi,oralarda usulsüzlüğe dair tutanaklar da tutuldu sonra çöp kutusunda bulundu onlar.

Son düzenleme:
Bir de şu an burada kimsenin,en azından benim CHP'yi tuttuğu,savunduğu yok bizim derdimiz hükümetle.

O usülsüzlük tutanagi dediginiz seyleri biz buradada gördük:)

Hatta birinde akrostisle "EMRE USLU" yaziyordu:))

Ayrica ilcelerin cogu Doguda, güneydoguda degil.

Arastirmayacaksaniz ben sizi bilgilendireyim.

AKdeniz, Ic anadolu, Marmara, yogunlukta en ama her bölgede oldu bu..

Ayrica elektirik kesilen yerlerin cogunda AKP kaybetti:))))

Usulsüzlük varsa bunu yapan AKP degil oralarda secimi kazananlar olsa gerek:))

elektrik kesildiğinde sandıklardaki oyları aşıramamışlardır da ondan kaybetmiştir!

Daha neler ya. nasil Sandikta gizli oy kullaniliyor kim kime oy verdi nasil anlasilcak.iyice sacmaladilar.ok devlet suclu.patron suclu ve sucun büyük cogunlugu isverendedir cezasını cekecekde.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canım ben de aynı şeyi düşünüyordum ama dün dendi ki ellerine halihazırda mührü basılmış olan zarfları vermişler,bunu atacaksınız demişler atmayanları işten çıkarmışlar.Hani koca bir kedi çetesi seçim akşamı trafolara eş zamanlı saldırı düzenledi ya o ara olmuştur.

Iyide adam son anda yine istedigi partiyi oyunu atip istedigine oy verebilirki,
kim kime oy verdigi belli olmaz, cunku pusulanin ustunde kimsenin ismi yazmiyor.

Ayrica mitinglerde kimlerin hangi partinin daha cok destekcisi oldugunu gorduk zaten.
Bu tur yalan haberlerle insanlari provake edip sokaga dokmeye calisiyolar.

Son düzenleme:
Iyide adam son anda yine istedigi partiyi oyunu atip istedigine oy verebilirki,
kim kime oy verdigi belli olmaz, cunku pusulanin ustunde kimsenin ismi yazmiyor.
hayır canım,önceden akp'ye damga basılmış zarflar verilmiş bunu atacaksınız denmiş,yani damga basılmış zaten bir de dediğiniz gibi olsa seçim sonuçlarında ortaya çıkar çünkü akp'ye az oy gittiği,işçiler söyledi bunu.Ama biz de demiyoruz zaten bütün oylarını bu şekilde aldı diye ama böyle aldıkları da varmış kendi ağızlarından duydum.Zaten usulsüzlükle de ilgili birçok tutanak tutuldu o gün,ama sonuçsuz kaldı.

halk arenasından bi bölüm

[video=dailymotion;x1uywi6]http://www.dailymotion.com/video/x1uywi6_somali-madenciden-kan-donduran-sozler-akp-ye-ve-patrona-isyan_news[/video]

halk arenasından bi bölüm

[video=dailymotion;x1uywi6]http://www.dailymotion.com/video/x1uywi6_somali-madenciden-kan-donduran-sozler-akp-ye-ve-patrona-isyan_news[/video]

bu da yalan değil mii?

Back