'AKP işten atma tehdidiyle oy topladı'

Elbette geçmişte de krizler yaşandı ancak örnek verdiğiniz için söylüyorum Ecevit bu vatanın şirketlerini ve fabrikalarını satmadığı için özelleştirmediği için kriz yaşandı Dış borcu ülkemin büyümesin diye IMF den borç almadı ve kriz yaşandı Geçmişte yapılan iyi ve kötü şeyler vardır Şimdi kriz teyet geçti deniyor o zaman niye dolar bu kadar ykseldi avro 3 TL yi buldu Hem de özelleştirmenin en büyüğü bu hükümet dönemi yapılmasına ve dış borcun katlanmasına rağmen?

Babam emekli oldu hala çiftçilik yapıyor mazot fiyatları, tohum fiyatları bütün harcamalar bir araya konulunca aslında ektiğini biçmiş oluyor hatta içeri bile giriyor,,, İnsanları bu hale getiren sırf bu hükümet demek geçmişi iyi okuyamamış olmak anlamına gelir Ancak geçmişte yapılan hataların üzerine hata yapılması daha vahim bir durumdur ! !

Bu arada köyler şehirleşmedi öyle bir durum yok köy aynı sizin bildiğiniz çoğu sokağı toprak olan, kerpiç bazen beton yapılar gördüğümüz yerler,,,

O zaman neleri pahalı alıyormuşsunuz da şimdi ucuzlamış?

Hırsızı yalan söylemeyeni de var, ahlaklı siyaset yapanı da insan haklarına saygı göstereni de,,,

okadar dogru yazmissinizki ...ama simdi gitme vakti degil. Memleketi bu hale getirenler utansin onlar gitsin. Biz ulkemizi muhasir medeniyetler sevuyesine cikartmak icin elimizden geleni yapmaliyiz. Bunu bu vatan icin canini vermis insanlara borcluyuz. İstiklal marsimiz ne guzel soylemis Arkadas yurduma alcaklari uvratma sakin... Muhtac oldugumuz kutret damarlarimizdaki asil kanda mevcut. Basarabiliriz.

Eeeee.......şu an biraz bu konuları takip etsen hayvanları hepten dışardan ithal ettiğimizi bilirdin......yaklasık son 5 senedir......dünyanın neresinde var hayvancilıgı hepten bitirmek

öyle güzel devirde yaşıyoruz ki tarım ülkesiyken samanı bile ithal ediyoruz.10 sene öncesi zengin olan köylerde insan kalmadı

Allahim yaa hangi mantikla bu gunu gecmisle degerlendiriyorlar. Komiksiniz ama gulemiyorum ne yazikki.

Kim demis yapmicamizi, mezun olayim memleketime doncem insallah en gec 5 yil icinde.
Takipte kalirsan sahit olursun

Gel de sonra konuşalım madem...2 ay kalmakla ahkam kesmeye benzemez çünkü.

Kimin nerde yasadigini sorgulayamazsiniz madem oyle sizde begenmiyorsaniz canim ulkemi buyrun sizde gidin beğendiğiniz bir ulkeye...

Biz sorgulayamıyorsak size kovma hakkını kim veriyor ? Arkadaş böyle bir çıkış yapmamışken,bunu yapmak size mi düştü ?

Kalemine sağlık canım benim..

Teşekkür ederim canım Halen daha utanmakdıkları için utanmayacaklarını düşünüyorum ne yazık ki Çoçuklutan öğretilmeli ahlak, vicdanlı olmak, utanmak ve hatasını kabul etmek gibi erdemler Maalesef başımızdakiler bu erdemlerden nasiplerini bence almamış insanlar Utanmaları ve hatalarını kabul etmeleri gereken bir sürü örnek var eminim herkes biliyordur,,,

zaten bu vatanın nelerle mücadele edip nasıl kurulduğunu hatırladıkça içim iki kat acıyor ,,,

Gozleri kor,dilleri inkar olmus insanlar icin ne desek bos geldikleri gibi giderler. Sultan Suleymana kalmamis onlara hic kalmaz.

Hayvancılıkla geçinen güzel ülkem. Et fiyatları tavan yapmış. Dışarıdan hayvan ithal ediyoruz. Tarımdaki iş gücü dibe vurdu. İzmirdeyseniz bilirsiniz. Mandalinalar kırılıyordu. Yollardan toplayıp yedik. Çiftçiler adam tutup toplatmaya tenezzül etmiyor, ddeğmiyor çünkü. Köylerde kimse kalmadı. Kente nüfus iyice arttı. 2001 kriziyle başlayana bu dalga Erdoğan hükümeti boyunca devam etti. Siz Ecevit döneminde İzmir'e kaçtınız da, köye dönebilecek kıvama geldiniz mi? Elbette kocaman bir hayır. Bu böyle nereye kadar devam edecek. Yakında köy diye bir şey kalmayacak.

Eskiyle kıyaslamanın bir manası yok. Her gelen bu ülkeyi biraz daha b.k etti. Kimse burda Erdoğan kötü ondan öncesi iyidi demedi. Erdoğan'dan öncesinin kötü olması onu daha iyi yapmaz. Bu ülkede siyasetçilerin tek bir amacı vardır para. Bu ülkede makam sahibi olan insan, ilk iş ordan nasıl nemalanacağının yolunu arar. işin raconu budur burda. Haa Ecevit demişken. Ecevit'i bundan hariç tutarım ben. Boğazından haram geçmemiştir, herkes bilir. Siyasi hatalar olmuştur döneminde. Ama harama el uzatmamıştır.

Hiçbir siyasetçiyi savunmam körü körüne. Son cümlenize de katılıyorum. Ne zaman gelecek bizim başımıza iyi biri? Belki de biz kötüye kötü demeyi öğrendiğimiz zaman. Belki de halk biraz daha uyanık ve otokontrollü olabildiği zaman siyasetçiler de bunlara cesaret edemeyecek.

Son düzenleme:
caliyor ama yapiyorlar da canim zaten hepsi calmis ki calmayan mi varmis. Kendilerine yakistirdiklari bu ne desen anlamsiz.

caliyor ama yapiyorlar da canim zaten hepsi calmis ki calmayan mi varmis. Kendilerine yakistirdiklari bu ne desen anlamsiz.

Çalmayan mı var ben de hep derim de Ecevit hariç diye eklerim :)

Çalmayan olmaması bu fikri zikri kötü adama tahammül etmemi gerektirmez. Madem hepsi çalıcak bari inançlara hoşgörülü, insan haklarına saygılı, kadını ezdirmeyen, çevreci bir lider gelsin. Sonra çalsın. Bu hem inançlarımıza küfrediyor. Hem çalıyor, olmuyor ki böyle :)

duymak ve görmek istemeyen insana ne yaparsan yap fayda etmez.
kendı başlarına gelmesı lazım ancak
kendı gözlerını kör, kulaklarını sagır etmıs bazı ınsanlar..insan kendıne bunu yapar mı yahu.
pes!

Son düzenleme:

Tarif ettiğin kişiliklte biri bence de harama el uzatmaz canım

Bkz Bülent Ecevit =)

Son düzenleme:
gecen haberlerde hirsizlar girddikleri bir evin sahibinin kor oldugunu ogrenince caldiklarini geri getirmislerdi. Allah herseyin hayirlisini versin hirsizin bile

Kendime cok kizdim.Dusundum tasindim orada 301 kisi hayatini kaybetmis, 301 kisi demek 301 hane demek... Bense gelmis burada siyasetle ugrasiyorum.Halbuki konusmam gereken,konusulmasi gereken o 301 kisi idi .Bilemiyorum cok utandim kendimden.Orada ne olmus ben neyle ugrasiyorum.Bence herkez kendini sorgulasin bizim bu yaptigimiz yanlis!!Su an konusulmasi gereken;ulkemizde neden boyle olaylar oluyor,sorumlulari kim? VE ONLARIN CEZALANDIRILMASI....

gecen haberlerde hirsizlar girddikleri bir evin sahibinin kor oldugunu ogrenince caldiklarini geri getirmislerdi. Allah herseyin hayirlisini versin hirsizin bile

=D

Bir de başka bir hırsız vardı Kameradaki görüntülerine "montaj" demişti

Bunu da hatırlayalım lütfen =)

tatlım bu sorduğun soru zaten baştan aşağıya siyaset ile politika ile alakalı Bizim burada yaptığımızda bu faciayı ve nedenini konuşmak Sen niye utanıyorsun kendinden böyle düşündüğün için? Maalesef siyaset ile buz gibi alakalı bu facia,,,

Cok haklisin sorumlularin kimler oldugu belli sma adalet kisiye gore sirayet ettiginden kimse ceza almayacak. Hani polis nerde ne den o canileri goz altina almiyor, cunku daha onemli isleri var eylemcileri oldurmek. onlara gore suclu deviller butun denetimlerden basarili olmuslar, hem mewzuatta yokmus yasam odalari.Suclu kim devlet onlara gore.Peki devletin savunmasi ne mewzuat kusursuza yakin bu gibi seyleri sirketler yapmali. eeee suclu kim peki 5 kurus para icin oraya girmek zorunda olan insanlar... durum boyle olunca gelde siyaset yapma.Gelde avaz avaz isyan etme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…