AKP artık bunları yapamayacak!

yardım edecek kişiler,toplumun kaymak tabakasımı diyeyim size onlar,insanlar sokaktan toplanmalı,çocuklara eğtim kadınlara eğtim verilmeli

Konuları gerçekten saptirip şimdi de halka oynamaya başladınız.. lütfen sizi muhattap almak zaman kaybı.. her bir mesajinizi bir oncekinden carpitiyorsunuz.. daha da yazıp aynı cevapları okumak beynimi yorar ancak.. size hayırlı geceler diliyorum..

davutoğlu 2033 de büyük güvenlik sorunları yaşanacak büyük şehirlerde dedi,yerin altında evsizler olacak dedi izlemedinizmi

yoo böyle yazan ilk kişi değilsiniz no problem yanıtlamayın alıştık artık by...

yani meclise girerler oylara ortak olur tek başımıza at koşturamazsak insan yerine koymayız barışla çözmeyiz diyorsunuz yani o kadar çok seviyor insan yerine koyuyor sahip çıkıyorsanız şimdide çıkın barış süreci falan deyin dimi sizene kaç oy kaç milletvekili aldığından çok seviyor bayılıyordunuz ya parti olarak oylarıda paylaşıverin ne olacak yani din bunu gerektirmez mi paylaşmayı

halkçıyım ben ilk defamı okuyorsunuz yazılarımı 6 senedir yazıyorum partizan değilim halkçıyım beni halkımın çıkarları ilgilendirir

Suçlusun Erdoğan asgari ücret 184 iken 760 tl yaptın,
suçlusun hızlı tren projesini başlattın,
suçlusun köyümüze kadar asfalt yok yaptın,
suçlusun yüzbinlerce konut(Toki) ev yaptın herkes ev sahibi oldu,
suçlusun Türkiye geneli 150.000 derslik yaptın,üniversitesi olmayan şehir bırakmadın,
Suçlusun senden önce üniversite öğrencisine 45 tl veriliyordu sen 320 tl verdin,
Çiftçiye krediyi senden önce %59 faizle veriliyordu sen %5,2 faizle verdin suçlusun,
Suçlusun halk bankası senden önce esnafa %47 faizle kredi veriyordu sen%13,%10 en son olarak %5 yaptın,
Suçlusun senden öncekiler camiiyi medreseyi ahır olarak kullandılar sen restore ettirdin,
Suçlusun 18 yaşına kadar sağlık hizmetleri verdirdin,
Suçlusun artık kimse hastanelerde ücret ödeyemediği için rehin kalmıyor,
Suçlusun Erdoğan sosyal dayanışma fonu 892 milyon tl iken 2 milyar 365 tl ye yükselttin,
Suçlusun enflasyon canavarını boğdun attın,
Suçlusun çiftçi eksede ekmesede tarım desteği alıyor,
Suçlusun borçlar ötelenip faiz alınmıyor,
Suçlusun sen gelmeden önce gece yatardık ZAM sabah kalkardık ZAM,şimdi yok
Suçlusun Türkiye Ortadoğunun lideri oldu,
Suçlusun Türkiye dünyanın en büyük 15. Ekonomisi oldu,
Suçlusun Erdoğan ders kitaplarını ücretsiz verdin,
Suçlusun Erdoğan marmaray projesinin temellerini bitirdin,
Suçlusun Erdoğan bu ülkenin milli gelirini 800 milyar dolara çıkarttın,
Suçlusun Erdoğan Karadeniz sahilini bitirdin,
Suçlusun Erdoğan Türkiye yi dünyaya duyurdun,
Suçlusun Erdoğan Cumhuriyet döneminde en fazla duble yol yaptın,
Suçlusun başbakanım 13.000 hastaneyi 35.000 e çıkardın,
Suçlusun artık aile doktorlarımız var,
Suçlusun Tayyip çiftçiye mazot desteği verdin,
Suçlusun bankaları batırmadın rantçıları doyurmadın kepenkleri kapattırmadın enflasyonu patlatmadın,
Suçlusun Erdoğan kişi başına milli geliri 1.300 dolardan 10.000 çıkardın,
Suçlusun Erdoğan Türkiye de enflasyonu tek haneli rakamlara indirdin,
Suçlusun imf den alıp kodomanlara peş keş çekmedin,
Suçlusun Erdoğan piyade tüfeği yapamayan ülkeye uçak fabrikası kurdun,
Suçlusun Erdoğan çünkü kan emici vampirlerin tekerleklerine çomak soktun,
suçlusun Erdoğan kardeşlik projesi başlattın.

Son paragrafınız farklı bir pencere açtı şuan bende.. Düşünüp dururum şimdi diğer isim kullanan hayaletleri :)

Biri bir anda ortaya çıkıyorsa ve birçok takip edeni oluyorsa bende bir Şüphe oluşuyor nedense.
Neden herşeyi biliyormuş ki, neden isim bu, aslında maksat ne gibi bir sürü sorular beliriverir aklımda.
Ve dediğinize Katılıyorum, daha üst noktalarda analiz yapabilen insanlar var ama neden bazı operasyonların öncesi o olacak böyle olacak falan diyor, bu da bir algı operasyonu mu acaba, öyle ya bana şüpheli geliyor doğrusu

13 senede 184 tl de kalacak hali yoktu asgari ücretinaile dr ları evet ilaç yazdırıyoruz sadece

tokinin evleri deprem olmadan çatladı diyorlar

Elbetteki böyle insanların vardır kaynakları ,beslendikleri nehir neresiyse bir iki seferde oltaya ne gelirse artık onu halka sunuyorlar.. Sosyal medyada da bir iki çevirince alın size nar gibi kızarmış balıklar :)
Kurtlar vadisi bile zamanında neler neler söyledi bize. :)

Ha birde enerji yayacaklarsa olumlu yaysınlar ki evren bundan güzel sonuçlar çıkarıp sunsun bize..

184 lira kaç dolardı 13 yıl önce

canim benim yaa yorumlar hep seninki gibi olsa akp ye olan nefretinden bir oyana bir buyana kiviran xinsten degil. bazi insanlar sozde ataturkçu malesef..yeri gelince baska taraflarin ekmegine yag sureviliyorlsr

Kurtlar Vadisi hala söylüyor sıkı bir takipçisiyim 10 küsür yıldır
Bizzzz Süleyman Çakır'ın arkasından mevlid okutmuş bir milletiz, Allah rahmet eylesin.
Bence de pozitif olsunlar, bu gece Cumhurbaşkanı'nın danışmanı Yiğit Bulut bile şaşırttı beni, halkın iradesidir, irade bu yönde bir sonuç çıkardı, bu 4 partiden bir hükümet çıkar dedi, Hayırlısı olsun, sükûnetle beklemek en doğrusu.

o halde siz akp nin baslattigi cozum surecini destekliyor olmalisiniz majnizdan o cikiyor.

canim benim yaa yorumlar hep seninki gibi olsa akp ye olan nefretinden bir oyana bir buyana kiviran xinsten degil. bazi insanlar sozde ataturkçu malesef..yeri gelince baska taraflarin ekmegine yag sureviliyorlsr
arkadaşım benim tanıdığım bulgaristan göçmeni aile var ailenin babası akp ye anne chp ye 2. defa oy kullanan kızlarıda hdp ye vermiş,gencecik kız ne bilsin politikayı,demirtaş hayranlığı ne diyeceksin bu gençlere iki yüzlümü diyeceksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…