AKP artık bunları yapamayacak!

Annem 50-51 yaşında.

mesajları bulamadım , çok geride kalmış galiba.
eğer karneyle ekmek dağıtımını tartışıyorsanız ikinci düya savaşı sırasında yani tüm dünyada insanlar açlık ve sefaletten ölürken.
1940 yılı.
yani senin annen doğmadan 24 yıl önce...

1965te doğmuş :) ikinci dünya savaşından 20 yıl sonra.
Evet 1965 doğumlu. Annem darbe devrinden bahsediyor sanırım eve gittiğimde sorcam mutlaka, size cevabını yazacağım. Annem hayatta akp oy vermez ama yaptığı icraat ve ekonomilerle geçmişi kıyaslar memnun olur. Akp oy veren benim, erken seçim olursa yine vericem.
Benim ideal devlet düzenim aypayrı akpartiyle de tamamen uyuşmuyor, mhp ile de(bahceli oldukca asla) Hele solla hiç uyuşmuyor. Devletin iyiliği ve su durumda benim açımdan akp oy vermek mantıklıydı, inşallah tek başına yine iktidar olur. Allah bizi kilicdaorglunun bahcelinin ve hele hele demirtasin eline hiç birakmasin.

Tamamen de kayıtsız kalmıyorum tabiiki sadece polemiğe girip kırmak yada kırılmak istemiyorum.
Ayrıca koskoca bir aile ortamı üstelik te güven ve buram buram kalite kokan bu nadide sitede ne diye yalnız kalayım ki :)
Size öyle gelmiş ben rahatım okuyup gereken yerde yorum yapıyorum böylesi daha keyif verici :)
Sevgilerimle...
bana öyle gelsin o da güzel :KK53:

şu mağazaları talan eden,otobüsleri yakan,taksimi darmaduman eden gençler mi?!!!!!!!!
kobane olaylarındaki 2 gün nede3nhükümet müdehale etmedi, aç bak bakalım tc ye verilen zararı,

Evet 1965 doğumlu. Annem darbe devrinden bahsediyor sanırım eve gittiğimde sorcam mutlaka, size cevabını yazacağım. Annem hayatta akp oy vermez ama yaptığı icraat ve ekonomilerle geçmişi kıyaslar memnun olur. Akp oy veren benim, erken seçim olursa yine vericem.
Benim ideal devlet düzenim aypayrı akpartiyle de tamamen uyuşmuyor, mhp ile de(bahceli oldukca asla) Hele solla hiç uyuşmuyor. Devletin iyiliği ve su durumda benim açımdan akp oy vermek mantıklıydı, inşallah tek başına yine iktidar olur. Allah bizi kilicdaorglunun bahcelinin ve hele hele demirtasin eline hiç birakmasin.
ya bu kadar korkma neden korkuyorsun kıyametmi kopacak,

ya bu kadar korkma neden korkuyorsun kıyametmi kopacak,

Çünkü onlara kesinlikle güvenmiyorum. Bahceli koalisyona gitmem dedi şimdi 3 şart sunmuş,(hani bir zamanlarki ecevitle yaptigi gibi) kilicdaroğluna diyecek lafim bile yok. Selahattinin niyeti amaci herseyi belli.Ben birtek iclerinde rte güveniyorum, kötünün iyisi. Allahim firsat vermesin

Çünkü onlara kesinlikle güvenmiyorum. Bahceli koalisyona gitmem dedi şimdi 3 şart sunmuş,(hani bir zamanlarki ecevitle yaptigi gibi) kilicdaroğluna diyecek lafim bile yok. Selahattinin niyeti amaci herseyi belli.Ben birtek iclerinde rte güveniyorum, kötünün iyisi. Allahim firsat vermesin
ya neden güvenmiyorsun kılıçlar oğluna,ben chp dönemini gördüm t.c nin hiç bir döneminde bu derece yolsuzluk görülmemiştir,hazine bu derece kullanılmadı,neden korkuyorsunki,allah reva görmedi saryda yaşamayı demekki,bir sorun neden diye

Yaşınız büyük diye herseyi dogru bildiginizi/dusundugunuzu sanmayin. Ben yaşımın kaç kati kitap bitirdim.Bana göre hiç baraj olmamalıydı; mecliste her renkten her dinden her ideolojiden farklı insanları görmek isterdim. Mesela isterdim ki mecliste hristiyan olsun, ateist olsun.Eşcinseller de meclise girsin isterdim, sonuna kadar saygı duyarım. Kimse benim başartüme karismasin ben de kimsenin mini eteğiyle eşcinselligine karismayim. Benim babannem çerkes, ben isterdim ki çerkesler de mecliste olsun. Slav kökenliler de olsun, annem gibi rum kökenliler de olsun. Roman da olsun. Demokrasi bunu gerektirir çünkü. Devlet de kesinlikle Atatürk Ilke ve Inkilaplarina bağlı kalmalı.Ben böyle olsun isterdim. Ama vatan hainleri mi? Işte orda durulurdu, cezasi da verilirdi.Ama şu şartlara bakıyorum aman yarabbi! Kötünün iyisi RTE. Şu durumda ona oy verebilirim. Birçok devlet koalisyonla yönetiliyor, ama bizim muhalafetle yönetilmeeezz.

Son düzenleme:
rte bu gün deniz baykalı görüşmeye çağırmış duydunzmu:KK14:

israil,amerika,fransa ve ingiltere ile ortak paydada buluşmanız harika tc. vatandaşı olarak.
Onlar hiçbir zaman bizim iyiliğimizi istemez. Euro News TV yi izliyor musunuz? Ingilizceniz iyiyse izleyin lütfen. Öyle sevincliler ki şu ülkenin durumundan. Arapçam iyi derecede, arap ülkeleri o kadar sevinçli ki. Tek üzgün ülke AZERBAYCAN. Feda olsun canim onlaraaa Azerbaycan ♡♡♡♡♡

Yaşınız büyük diye herseyi dogru bildiginizi sanmayin. Ben yaşımın kaç kati kitap bitirdim.Bana göre hiç baraj olmamalıydı; mecliste her renkten her dinden her ideolojiden farklı insanları görmek isterdim. Mesela isterdim ki mecliste hristiyan olsun, ateist olsun.Eşcinseller de meclise girsin isterdim, sonuna kadar saygı duyarım. Kimse benim başartüme karismasin ben de kimsenin mini eteğiyle eşcinselligine karismayim. Benim babannem çerkes, ben isterdim ki çerkesler de mecliste olsun. Slav kökenliler de olsun, annem gibi rum kökenliler de olsun. Roman da olsun. Demokrasi bunu gerektirir çünkü. Devlet de kesinlikle Atatürk Ilke ve Inkilaplarina bağlı kalmalı.Ben böyle olsun isterdim. Ama şu şartlara bakıyorum aman yarabbi! Kötünün iyisi RTE. Şu durumda ona oy verebilirim. Birçok devlet koalisyonla yönetiliyor, ama bizim muhalafetle yönetilmeeezz.
19 yaşında bunun kanaatine vardın yani

Onlar hiçbir zaman bizim iyiliğimizi istemez. Euro News TV yi izliyor musunuz? Ingilizceniz iyiyse izleyin lütfen. Öyle sevincliler ki şu ülkenin durumundan. Arapçam iyi derecede, arap ülkeleri o kadar sevinçli ki. Tek üzgün ülke AZERBAYCAN. Feda olsun canim onlaraaa Azerbaycan ♡♡♡♡♡
kendi ülkenin işlerini bırakıp arap ülkelerine kafa yormanın sonucu

babası akp ye oy verip 19 yaşında hdp ye oy verende sizinle aynı düşüncede saygı duyun o zaman

X