AKP artık bunları yapamayacak!

Suçlusun Erdoğan asgari ücret 184 iken 760 tl yaptın,
suçlusun hızlı tren projesini başlattın,
suçlusun köyümüze kadar asfalt yok yaptın,
suçlusun yüzbinlerce konut(Toki) ev yaptın herkes ev sahibi oldu,
suçlusun Türkiye geneli 150.000 derslik yaptın,üniversitesi olmayan şehir bırakmadın,
Suçlusun senden önce üniversite öğrencisine 45 tl veriliyordu sen 320 tl verdin,
Çiftçiye krediyi senden önce %59 faizle veriliyordu sen %5,2 faizle verdin suçlusun,
Suçlusun halk bankası senden önce esnafa %47 faizle kredi veriyordu sen%13,%10 en son olarak %5 yaptın,
Suçlusun senden öncekiler camiiyi medreseyi ahır olarak kullandılar sen restore ettirdin,
Suçlusun 18 yaşına kadar sağlık hizmetleri verdirdin,
Suçlusun artık kimse hastanelerde ücret ödeyemediği için rehin kalmıyor,
Suçlusun Erdoğan sosyal dayanışma fonu 892 milyon tl iken 2 milyar 365 tl ye yükselttin,
Suçlusun enflasyon canavarını boğdun attın,
Suçlusun çiftçi eksede ekmesede tarım desteği alıyor,
Suçlusun borçlar ötelenip faiz alınmıyor,
Suçlusun sen gelmeden önce gece yatardık ZAM sabah kalkardık ZAM,şimdi yok
Suçlusun Türkiye Ortadoğunun lideri oldu,
Suçlusun Türkiye dünyanın en büyük 15. Ekonomisi oldu,
Suçlusun Erdoğan ders kitaplarını ücretsiz verdin,
Suçlusun Erdoğan marmaray projesinin temellerini bitirdin,
Suçlusun Erdoğan bu ülkenin milli gelirini 800 milyar dolara çıkarttın,
Suçlusun Erdoğan Karadeniz sahilini bitirdin,
Suçlusun Erdoğan Türkiye yi dünyaya duyurdun,
Suçlusun Erdoğan Cumhuriyet döneminde en fazla duble yol yaptın,
Suçlusun başbakanım 13.000 hastaneyi 35.000 e çıkardın,
Suçlusun artık aile doktorlarımız var,
Suçlusun Tayyip çiftçiye mazot desteği verdin,
Suçlusun bankaları batırmadın rantçıları doyurmadın kepenkleri kapattırmadın enflasyonu patlatmadın,
Suçlusun Erdoğan kişi başına milli geliri 1.300 dolardan 10.000 çıkardın,
Suçlusun Erdoğan Türkiye de enflasyonu tek haneli rakamlara indirdin,
Suçlusun imf den alıp kodomanlara peş keş çekmedin,
Suçlusun Erdoğan piyade tüfeği yapamayan ülkeye uçak fabrikası kurdun,
Suçlusun Erdoğan çünkü kan emici vampirlerin tekerleklerine çomak soktun,
suçlusun Erdoğan kardeşlik projesi başlattın.

Dolarla hesapladım üşenmedim asgari ücret dolara göre sabit kalmış. 184 lira iken dolar 65 kuruşmuş. Bu da başarı :)

Sayın @umze,
sizin nezdinizde tüm üyeleri bilgilendirelim, editörler, moderatörler, adminler sitede yasalar ve kurallar çerçevesinde hertürlü bilgi ve haberi paylaşabilir, paylaştıkları içeriklerle ilgili kişisel yorum yapabilir.
Buna bir mani yoktur, site yönetiminde yer alan kişiler her kesimden, her görüşten insanlar olabilir, buna da mani yoktur.

Editörlerin üyeler hakkında işlem yapma yetkisi yoktur, onlarda herkes gibi öncelikle üyedir ve site kurallarına uymayan hakaret, polemik vb içersinde olurlarsa herkes gibi banlanırlar.

Sitenin tarafsızlığını korumak Adminlerin görevidir, editörlerin değil, Adminlerde kişisel görüş bildirebilir lakin iş üyeler hakkında işlem yapmaya ve kuralları uygulamaya geldiğinde tarafsız olmak zorundadırlar ve işlemlerinde kişisel tavır sergileyemezler.

Sergiledikleri anda görevine son verilir, ki işlem yapma yetkisi olanlardan biri de benim, görevimi kişisel duygularıma göre yaptığım, yönetici kurallarına ve vasıflarına uymadığım anda yetkilerim alınır.
Yani bende yetkim bir kenara üyelik vasfını taşıyorum, gördüğünüz gibi hiçbirimizin ayrıcalığı yok.

Saygılarımla...
neyse 56389 kere olan açıklamamı tekrar yapacaktım ki sen yapmışsın mune. teşekkürler

tokinin evleri deprem olmadan çatladı diyorlar:KK43:
çatlasa da patlasa da burdaki evler 30bin peşinatla satıldı. şu an borcu üstünde devir fiyatı 250-270 bin arası. sebebi bol yeşillik, sosyal imkanlar. kiracıyım ben. kiralar da oldu 1200. :KK43: kimsenin umrunda değil. kapış kapış gidiyor evler. şu an istediğim yerde ev bulsam ben de almak istiyorum. 5 çocukla istanbulun herhangi bir yerinde oturmak hiç mümkün değil. site içi bol güvenlik, bol yeşillik.

bi d ebir şey sorucam
chp başımdaki başörtüyü zorla çıkartıp, ya da okuldan atarken kutuplaşma olmuyor,
MHP kürtler tü kaka derken, kutuplaşma olmuyor,
hdp dağa adam çıkarıp, askerimizi öldürürken kutuplaşma olmuyor da,
akp kutuplaşmayı nasıl yapıyor anlamadım.

benim chp li bir sürü arkadaşım var. aramızda parti muhabbeti bile geçmedi hiç. aile dostlarımız hdp ye veriyor, görüşmeye devam ediyoruz. akarabalarımızdan MHP ye veren var. onların doğrusu o. aralarında anlaşamayanlar onlar. akp liler değil.

hiçbir zaman fanatik olmadım. evet yanlışlar var, ama daha iyisi olana kadar akp ye vermeyi düşünüyorum. yani 7+4=10 diyen kılıçdaroğlu, abuk subuk hesap yapıp bu seçimi ben alıcam diyen bahçeli ya da apoyu çıkarıcaz diyen demirtaşın, akp nin yaptığı şeyleri yapabileceğini hiç sanmıyorum. he akp ne yaptı bu kadar derseniz
hiç bir şey olmasa bile kapımın önünde otobüs durağı var ve
yaşadığım yer şehir dışı gibi bir yer olmasına rağmen ist un her yerine 1 saat içinde gidebiliyorum.
ayrıca özelde ücret ödemeden muayne olabiliyor, her şey dahil özel hastane doğumu 350 tl ye yapabiliyorum.
hastane de dr umu seçebiliyor, istediğim eczaneden ilaç alabiliyorum.
üniversite okuyorum 5kr harç ödemeyip, kredi alabiliyorum
çocuklarıma kitap parası ödemiyorum
başörtüsü yüzünden okuyamadığım üniversitemi okuyabiliyorum
neyse sınava gitmeliyim daha yazamıyorum. 5 çocuğumla, başımdaki başörtü ile bana üniversitede okuma kolaylığı veren Erdoğan a teşekkürü borç bilirim...

dolar 2002 de 1,315- 1,535 arasıymış yazdım yukarda. 120 dolar yapıyor asgari ücret

Asgari ücret ve dokar artışını yıl yıl kıyasla bakalım. Sürekli dolar bazında artan bir şey. Akpnin yaptığı özel bir durum yok. Gerekli zamları yapmasaydı ekonomi biterdi.

Göreve yeni başlamış bir öğretmen maaşıyla 2002'de 24 çeyrek altın alınabilirken, bugün 14 çeyrek altın alınabiliyor.Son 10 yılda öğretmenlerin maaşında yüzde 42 oranında kayıp yaşanmis.Ama istedigim eczaneden ilacimi alabiliyorum.

bi d ebir şey sorucam
chp başımdaki başörtüyü zorla çıkartıp, ya da okuldan atarken kutuplaşma olmuyor,
MHP kürtler tü kaka derken, kutuplaşma olmuyor,
hdp dağa adam çıkarıp, askerimizi öldürürken kutuplaşma olmuyor da,
akp kutuplaşmayı nasıl yapıyor anlamadım.

benim chp li bir sürü arkadaşım var. aramızda parti muhabbeti bile geçmedi hiç. aile dostlarımız hdp ye veriyor, görüşmeye devam ediyoruz. akarabalarımızdan MHP ye veren var. onların doğrusu o. aralarında anlaşamayanlar onlar. akp liler değil.

hiçbir zaman fanatik olmadım. evet yanlışlar var, ama daha iyisi olana kadar akp ye vermeyi düşünüyorum. yani 7+4=10 diyen kılıçdaroğlu, abuk subuk hesap yapıp bu seçimi ben alıcam diyen bahçeli ya da apoyu çıkarıcaz diyen demirtaşın, akp nin yaptığı şeyleri yapabileceğini hiç sanmıyorum. he akp ne yaptı bu kadar derseniz
hiç bir şey olmasa bile kapımın önünde otobüs durağı var ve
yaşadığım yer şehir dışı gibi bir yer olmasına rağmen ist un her yerine 1 saat içinde gidebiliyorum.
ayrıca özelde ücret ödemeden muayne olabiliyor, her şey dahil özel hastane doğumu 350 tl ye yapabiliyorum.
hastane de dr umu seçebiliyor, istediğim eczaneden ilaç alabiliyorum.
üniversite okuyorum 5kr harç ödemeyip, kredi alabiliyorum
çocuklarıma kitap parası ödemiyorum
başörtüsü yüzünden okuyamadığım üniversitemi okuyabiliyorum
neyse sınava gitmeliyim daha yazamıyorum. 5 çocuğumla, başımdaki başörtü ile bana üniversitede okuma kolaylığı veren Erdoğan a teşekkürü borç bilirim...

Örtünü chp çıkarmadı bu bir. Başörtüsü sorununu malzeme yapan sağ hükümetler oldu. Yasakçı zihniyet her zaman sağ partilerdi.

İkincisi bu yasakçı zihniyet hep tü kakaydı benim için. Üniversite ben de okudum okuyorum. Arkadaşım ikinci öğretim deli gibi harç ödüyor. Doktoramı yapıyorum harç ödüyorum.öderim de durumum müsait. Okullar da parasız dönmüyor. Güzel bi okuldayım. İyi eğitim alıyorum. Helali hoş olsun.

Özel hastanede muayene oluyorum da tahlil yaptıramıyorum ben nedense doktor kan tahlili diyor. Kaçıyorum. Bir işe yaramıyor yani. ankilozan spondilit hastasıyım. Hastaneye bi gidiyorm doktor mr istiyor. Onu bunu istiyor. 500 liram gidiyor bi günde.

Neyse srn şanslısın demek ki.

şu siyaset bölümünde;
1)polemiğe girmemek için bazıları sadece beğeni yapıyor
2)senin başkanın benim bakanım diye bir şey yok aslında fakat geçmişten gelen bu söylem devam ediyor.
3)ve artık şu arşivler açılsın.

şu siyaset bölümünde;
2)senin başkanın benim bakanım diye bir şey yok aslında fakat geçmişten gelen bu söylem devam ediyor.
1. evet. hele biri sadece sırf beğeni yapıyor mesela.. hiç bir mesajını görmedim. buda onun özgür iradesi bu arada.

Son düzenleme:
Esnaf, ciftci, memur, emekli kimse gecinemiyor.
Milletvekili maaslarini tekrar inceleyip düşürmeleri gerekmiyor mu acaba?
Zaten cogu yolsuzlukla buyuk paralar kazaniyor.

akp1.jpg

nasıl yakalamışlar bu pozu:KK57:

hdp solla çok mu alakalı? komiksiniz. kürt milliyetçileri hatta ırkçıları desek daha doğru olur. başta kürt annelerin anneler gününü kutluyoruz derken bile ayrımcılık yaptılar.

hdp vekilleri nasıl akp vekillerini aratmıyorsa seçmenlerde aratmıyorlar....

Evet adayları arasında Türk, Kürt, Ermeni, Zaza, Alevi, Sunni, Hristiyan,türbanlı, türbansız, eşcinsel insanlar bulunan; seçim dönemi boyunca söylemleri barış, eşitlik ve halkların kardeşliği yönünde olan partiye Kürt milliyetçisi hatta Kürt ırkçısı denir, tebrikler. Kürt milliyetçiliği ya da Kürt ırkçılığı böyleyse baya iyiymiş.

Hdp’nin içinde milliyetçi hatta ırkçı söylemlerde bulunan yok mu? Evet var. Ama partinin genel tavrı bu yönde mi? Hayır. Çok net bu yani. Şunu deseniz anlarım bu tavır yalan, samimi değil, gerçek yüzlerini saklıyorlar vs. Bu tartışmaya açık bunu zaman gösterecek ben de gözü kapalı güvenmiyorum. Ama şu çizgideki Hdp’nin ırkçı olduğunu söylemek kavramlardan bihaber olmakla ya da ön yargı ile açıklanır ancak.

hhaaayyyyy agzina, beynine, eline ve parmaklarina saglik Duka Tesla, harikasin canim.
Matmazeldepresif, canim seni cok iyi anliyorum ama inan, hic korkmaya gerek yok. Bak gör, hersey cok güzel olacak. Cok güzel bir Türkiye olacak, gelecege ümitle bakiyoruz. Tabiki insanlarin korkulari var ve buda cok normal. Olmasida iyi, cünkü bilmedigimiz ve tanimadigimiz hersey biz insanlari korkutur ammmaaa birbirimize güvendikce, inandikca ve birbirimizi sevdikce saydikca, herkes ülkesinin gelecegi icin elinden geleni yaptikca, bütün bu korkular azalacak. Bir sans vermek iyidir.

Teşekkür ederim canım umarım temennilerimiz yönünde olur her şey.

o halde siz akp nin baslattigi cozum surecini destekliyor olmalisiniz majnizdan o cikiyor.

Ben çözüm sürecini destekliyorum ama Akp'nin yürüttüğü gizli kapaklı, kimsenin yeterince bilgilendirilmediği, detone şarkıların eşliğinde sahte gözyaşlarının döküldüğü çözüm süreci politikasını desteklemiyorum. Yoksa fikir güzel.

şu siyaset bölümünde;
Mümkün olduğu kadar bu davranışı bende yapıyorum sakıncası yoktur umarım..

X