- 23 Kasım 2023
- 6
- 1
- 22
-
- Konu Sahibi EvremEvren
Ben günlük 50 mg kullanmıştım. Kullanılabilir sıkıntı olmaz. Kan degerleriniz bu doza müsait demektir. Geçmiş olsunBen aknetrent tedavisi görüyorum yaklaşık 1 ay oldu dudakta kuruma, burunda kuruma, ikinci haftada hafiften kaslarda ağrı hissetim, yüzündeki sivilceler arttı, ciddi bir kullanma oldu kıllanma konusunda ne yapmalıyım,1 ayda sabah 20 mg akşam 20 mg ile başladım bu normal bir dozaj mıdır onu sormak istiyorum
kafamda soru işareti oluşmuştu bu konuda , rahatladım şimdi, birşeyleri düzeltmeye çalışırken yanlış bir şey yapmak istemiyorum o yüzden endiselendim , TeşekkürlerBen günlük 50 mg kullanmıştım. Kullanılabilir sıkıntı olmaz. Kan degerleriniz bu doza müsait demektir. Geçmiş olsun
Aslında artık kan tahlillerine 2,3 ayda bir bakılıyor eskisi gibi değilBu ilacın 1 kutusu bittiğinde yeniden kan tahlili vermeniz gerekiyor ve 1 kutu 2 haftada bitiyor o kan tahlili sonuçlarına göre doktor devam ya da dur diyor ayrıca paketli gıdaları kesmek şeker kullanımını bırakmak gibi yöntemleri denemediyseniz önceliğinizi onlara verin çünkü gerçekten ağır bir ilaç ve en son tedavi olarak kullanılıyor. Karaciğeri çok çok zorluyor bilginiz olsun
Evet günde 75 mg bile yazıyorlar.Ben aknetrent tedavisi görüyorum yaklaşık 1 ay oldu dudakta kuruma, burunda kuruma, ikinci haftada hafiften kaslarda ağrı hissetim, yüzündeki sivilceler arttı, ciddi bir kullanma oldu kıllanma konusunda ne yapmalıyım,1 ayda sabah 20 mg akşam 20 mg ile başladım bu normal bir dozaj mıdır onu sormak istiyorum
Bende kullandim cok ciddi bir ilac böbrekleri bitirme noktasına getiriyordu bir ay kullandim dayanamadim biraktim tesadüfen cay sekeri kullanımini bitakinca ne sivilcem kaldı ne de sivilce izlerim lutfen çay şekeri kullanıyorsaniz birakmayi deneyinBen aknetrent tedavisi görüyorum yaklaşık 1 ay oldu dudakta kuruma, burunda kuruma, ikinci haftada hafiften kaslarda ağrı hissetim, yüzündeki sivilceler arttı, ciddi bir kullanma oldu kıllanma konusunda ne yapmalıyım,1 ayda sabah 20 mg akşam 20 mg ile başladım bu normal bir dozaj mıdır onu sormak istiyorum
Evet ve normal denildi açıkçası ben hormonal bozukluk yaşadığımı düşünüyordum buna başlamadan önce çünkü çok fazla vücudumun tamamında sivilce ve kıllanma oldu ama hormon değerleri normal denildi o yüzden son çare buna başladımBen 3 ay kan tahlili için asla bekleyemezdim 1 ayda bile bi anda yükselebilen değerler için 3 ay çok geç olur. Ben 20 ile başlamıştım ama kiloya göre değişiyor o doktorunuz 40 uygun görmüştür.
Hormon değerlerinize bakıldı mı bu ilaca başlamadan?
Merhaba aknetrent hakkında bir şey sorabilir miyim.. 3 ayımın bitmesine 12 gün var 30 mg kullanıyorum arada başım felaket dönüyor baktığım nesne sallanıyor gibi oluyor sanki beni hırpalayıp bırakıyorlar gibi bi baş dönmesi oluyor acaba izotenin zehirlemesi olabilir midermatolog test falan yapmadı mı? tekrar bı kontrole gıdın bide prespektisü olur ilaçların yan etkilerine bakın
ne zamandır var ? doktorunuza danıştınız mı?Merhaba aknetrent hakkında bir şey sorabilir miyim.. 3 ayımın bitmesine 12 gün var 30 mg kullanıyorum arada başım felaket dönüyor baktığım nesne sallanıyor gibi oluyor sanki beni hırpalayıp bırakıyorlar gibi bi baş dönmesi oluyor acaba izotenin zehirlemesi olabilir miyada normal midir