Sivilceli Ciltler Aknetrent Kullananlar

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
Rica ederim canım almayı düşünürsen iyi gelecektir ama mutlaka nemlendir dudaklarını daha da kötüleşmesin hatta ben ilk zamanlarda yemek yerken zorlanıyordum.

Tamam canım doktora gitmeme 10 gün kaldı onunda bir fikrini alayım diyorum krem için fiyatı biraz fazla gibi sanki.. Sürekli nemlendiriyorum ama kuruyunca kötü oluyo benim ilk günlerde sorun yoktu şuanda bende yemek yerken zorlanıyorum

Son düzenleme:
Kızlar lütfen yardım 1 ay 20 gün oldu günde 60 mg kullanıyorum.Burnum sürekli kanayıp kabuk bağlıyo gerçekten bıktım sadece bundan çok rahatsızım başka hiç bi sorunum yok böyle devam edersen bırakmayı düşünüyorum bu ilacı.Yardımcı olcak var çok sevinirim ((((((

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kizlar 3. Ayimin icindeyim ama mayasirdan cok kotuyum basura donuyo artik doktorum ilac werdi ama hicbir faydasi yok herseyi birak artik oturamiyorum bile benim gibi olupta ilac kullanip faydasini goren warmi lutfen yardimci olun bana cok kotuyum

Vazelin sür burnunun içine ve bol su iç

iPhone 'dan gönderildi

Zeytinyağı sürsen canım yumuşatır ve sen de sıvı yiyecekler tüketmeye çalış kabız olma mümkünse

iPhone 'dan gönderildi

Zeytinyağı sürsen canım yumuşatır ve sen de sıvı yiyecekler tüketmeye çalış kabız olma mümkünse

iPhone 'dan gönderildi

Bi onu deneyeyim canim siwi yiyecege pek dikkat etmedim ama cok su iciyorum icmesem nolur bilmiyorum hayirlisiyla su ilac bi bitseydi kurtulurdum

Tuğçecim canım aknelis diye bi krem var bilgin varmı tatlım ?

Merhaba arkadaşlar 1 ay dolmadan bende kabızlık sonucu bi kanama oldu tuvaletimi yaaparken. Doktora söyledim kayganlaştırıcı bi krem verdi rahat yapayım diye. Bi kere oldu 1. ayda. Bide 2 gündür olmaya başladı. Kabızlık sorunum vardı çok nadir ama hiç böyle kanama olmamıştı. İnternetten baktım makat yırtılması oluyormuş. Doktora gidicem. Size de oluyor mu acaba? Bunun sebebi kabızlık. Acaba bagırsakta ki suyu emdiği için mi kabızlık yapıyor ilacın yan etkisi olabilir mi?. Çünkü beslenmeme dikkat ederim genelde. Doktor dozu yükseltecekti 45 mg olacaktı ben söyleyince 30 kullanmaya devam edelim bagırsaklarına zarar vermesin hassassın dedi

Cildi soyuyomuş hem izler hem sivilce için.geçmiş olsun canım sonuçtan memnunmusun

Cildi soyuyomuş hem izler hem sivilce için.geçmiş olsun canım sonuçtan memnunmusun

Oldukça memnunumun çukurlar gitmiyor ama sivilcesiz olması yeter bana :) tedavisi sürenlere moral olsun :) öncesi ve sonrası halim :)

iPhone 'dan gönderildi

kızlar sivilcelerimdem kurtuldum çok mutluyum ve hemen sizle paylaşmak istedim :) 4 ay kullandım bıraktım yaz geldiği için doktor bırakmamı söyledi ayrıca hiç bir yan etkisini yaşamdım biraz dudak kuruluğu o kadar :) ama bn kışın gene başlamak istiyorum :) fotograf paylaşıyorum şimdi,

Son düzenleme:
Çok tatlı olmuşun canım.İzler için bi tedavi uyguluycakmısın

Ben de başlayalı 3 ay oldu.Yarın kontrolüm var.İlk ay 10 mg,ikinci ay 30 mg bu ay 40 mg kullandım ve bu ay biçok yan etkiyi yaşadım.Kabızlık,burun kanaması,el üstünde çıkan yaralar.Elime advantan pomad sürdüm ve 4 günde geçti.Kabızlık için ya bi tabak dolusu kiraz ya da günde 5-6 kayısı yedim ve hiçbi sıkıntım kalmadı kızlar :)

Merhaba arkadaşlar.
Bende tam 3 ay bitti kullanıyorum. Memnunumda. Gerçi benim çok yoktu ,sadece diğer ilaçlara cevap vermediği için başladık . Hatta kendi tercihim ben istedim kullanmayı. Ben sağlık sektöründeyim eczacı teknisyeniyim . Çünkü bize gelen : kullannan hastaları görünce benim o bir iki tanede çkmayıversin dedim :) . Olumsuz pek yanı olmadı sadece dudaklarımı bayağı bir çatlattı biraz da cilt kuruluğu . Ne kullandııysam fayda etmedi. vücut için excipial lipo ve bebk yağı Dudaklarım için suan HAmetan pişik kremi kullanıyoum o rahatlatıyor. Soyulmada çok olmadı sabahları çok iyi nemlendiriyorum Vichy aqua thermal aldım ve inanırmısınız makyajımı bile yapabiliyorum :) Doktorumda buna hiçbirşey demedi suan harika ilerliyor.Evet ldl değerim biraz arttı ama bırakınca geçecek sonuçta .

En olumlu yönü ise ben her sabah akşam saç yıkardım yağlanırdı çok suan gün aşırı yıkayabiliyorum hatta çok kuruttu diyebilirim.

Ben akşamları birde benzamıycine jel kullanıyorum.

Bnmde 1,5 aym bitti yillar once rooctain kullandm cok fazla yan etki gordm ama aknetrente gordugum iki tan etki war kuruluk we saclarm yaglanmio:) az yan etki oldugu icin urktum acaba rooctain gibi etkili deil mi yada gunde 30 mg kullaniom ondan olsbilir mi bi eczaci olrsk cewap werr misiniz ;-(

Hayır etkisi aynı herhangi bir farklılık olmaz ilaçta ilacın etken maddesi önemli olan sonuçta. Aknetrentin de yan etkileri aynı mesela benim karaciğer enzimnlerimi yükselltti ldl kolesterolüm yüksek ama yediklerime de dikkat edince problem olmuyor dengeliyorum . Kuruluk yapıyor evet ama rahatsız etmiyor güzelce nemlendirirsen bende 30 mg kullanıyorum hatta bu ay kendi kafama göre sabah 20 akşam 20 yaptım
:) ama siz yapmayın sakın ara verme .Devam et kullanmaya
Pozitif düşün inan olacaktr ve kesinlikle elleme cildini .

birde ekstra bir krem kullanmıyor musun ?_

Yok zaten mgi yukseltemem ritim bozuklugm war beloc kullaniyorum :-( ama bn rooctain kullanirkn elleromde egzama olmustu cild resmen yirtiliyordu hosuna mi gidio yine oyle mi olsun istiorsan die dusunme o etkiler olmayinca acaba bu etkili bi ilac deil mi dusunmeye basladm su an zaten bepanthne en ii dostum nem kalmadi wucumda cok dikkt ediorm belji de onceki kullanimimdan kalan tecrubeleri uyguladigm icin yan etki yasamiyorum zaten sivilcrm de yok siwilce lekelrm icin basladm ilaca cunki lekelerim cok derin deil belki bi fayda gorurrm :-s

Aslnda pek krem kullanmmya ozen gosteriorum pek fazla makyaj yapan biride deilm rimel kafi benm icin sadece bol bepanthrne yannda ise garnier gunes kremi geceleri uyumadan duduslara wazelin yeterli oluo bnim icin cildim onceden de hassasti o yuzdn pek krem falan sewmem ne kadar kimyasal olrsa cilt o kadar harap oluyor ama yuzum cok soluksa yine garnier bb kremini kullaniyorum yuzumun rengini acip nemlendiriyor cunki

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…