- 5 Haziran 2014
- 16
- 0
Yok zaten mgi yukseltemem ritim bozuklugm war beloc kullaniyorum :-( ama bn rooctain kullanirkn elleromde egzama olmustu cild resmen yirtiliyordu hosuna mi gidio yine oyle mi olsun istiorsan die dusunme o etkiler olmayinca acaba bu etkili bi ilac deil mi dusunmeye basladm su an zaten bepanthne en ii dostum nem kalmadi wucumda cok dikkt ediorm belji de onceki kullanimimdan kalan tecrubeleri uyguladigm icin yan etki yasamiyorum zaten sivilcrm de yok siwilce lekelrm icin basladm ilaca cunki lekelerim cok derin deil belki bi fayda gorurrm :-s
Aslnda pek krem kullanmmya ozen gosteriorum pek fazla makyaj yapan biride deilm rimel kafi benm icin sadece bol bepanthrne yannda ise garnier gunes kremi geceleri uyumadan duduslara wazelin yeterli oluo bnim icin cildim onceden de hassasti o yuzdn pek krem falan sewmem ne kadar kimyasal olrsa cilt o kadar harap oluyor ama yuzum cok soluksa yine garnier bb kremini kullaniyorum yuzumun rengini acip nemlendiriyor cunki
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Tamam harika işte :) sen artık uzmanı olmuşsun ilacın . Tecrübeli olduğun için bak kendin diyorsun yan etkileri tabi ki olmaz kendin önlemlerini alıyorsun bu sekilde devam et benimde ilk 15 gün filan ellerim üstü çok kötü oldu ve aşırı kaşıntı oluyor inanırmısın hiçbrşey kullanmadım sadece nemlendirici sürdüm suan alıştığım için yan etkileri nerdeyse yok gibi
Sakın yan etkisi olmuyor ilacı bırakayım diye düşüncen olmasın aynen bu sekilde devam et sonuçları hep beraber göreceğiz. Olumlu olacak :)