İlacı kullanmayı bırakalı 6 gün oldu dudaklarım hala normal haline dönemedi ne zaman normale döner Bi fikri olan varmı ya arkadaşlar?
ya kızlar bugün okulda acayip bi sekilde kızardı yüzüm ne olduğunu bende anlamadım ama her zamankinden daha fenaydı size oldu mu hiç böle ??
Kızlar bende 7 ay kullandım bu ilacı 20 mg günde 1 ve cok memnunum yüzüm cok iyi oldu eskisi gibi yaglanmıyor.iyiki kullanmısım kullanırken dudaklarım cok yara olmustu hametan iyi gelyodu duaklarıma onun dısında bende bir sorun yapmadı.kabızlık yaptı biraz.bence kullanın derim agır bir ilaç ama kullandıktan sonra süper oluyor
ben 50 mg kullanıyorum tahliller normal diye . 4 ayım felan oldu.
ya bana doktor 10 mg verdi ama 6 ay kullancan filan demedi bu aknetrenti yanında clindoxyl diye bi krem verdi sonra gel de demedi 10 mg olduğu için test de yapmadı allak bullak oldum başlamadım daha ilaca ama kafayı yemek üzereyim
banada dememişti başta sen 10 mg yi kullanacaksn hergün birer tane ilacın bitecek bir ay sonra o zaman doktoruna gideceksn sana tahlil o zaman yapacak ve ona göre ilacının dozunu yükseltp devam ettirecek bana öyle yapmştı 10 mg düşük olduğu için test yapmyorlar ikinci ayda yapıyorlar genelde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?