Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
10. günüm. Hafif dudak kuruması var iki gündür. Ama gece hametan sürmek yetiyor şimdilik. Ben şunu merak ediyorum, bu ilacı kullanıp da psikolojik sorunlar yaşayan var mı aramızda?
Ne kadar zamandır kullanıyorsunuzBen varım sanırım :105:
10. günüm. Hafif dudak kuruması var iki gündür. Ama gece hametan sürmek yetiyor şimdilik. Ben şunu merak ediyorum, bu ilacı kullanıp da psikolojik sorunlar yaşayan var mı aramızda?
ben varım.. psikolojm hiiç iyi değil 5.ayımdayım bende yeni basladı bu depresyon ruh hali ilk aylarda yoktu
ya ben bırsey sorucam bu ılac kılo kaybı yada alımı yapıyo mu
Bende böyle bir etkisi olmadı. Şöyle bir durum var ama; kolesterol trigliserid ve karaciğer enzimlerini çok yükselttiği için dikkatli beslenmek zorunda kalıyorsun. 3 beyazdan uzak duruyorsun, yağlı kesinlikle yemiyorsun,çok dikkatli beslenmek durumunda kalıyorsun. İlaç çok fazla kuruluk yaptığı için de günde en az 2,5 - 3 litre su içmeni öneriyor doktor.. Mecbur içiyorsun. Eee bu durumda da ister istemez kilo veriyorsun. İlaçla bi alakası yok yani. Dikkatli beslenmen ve bol su tüketmen gerekiyor. Bu kuralı yerine getirince kilo vermiş oluyorsun
Bir de ellerimin üzerinde minik kırmızı noktalar var, bunun olduğunu duymuştum ama nasıl geçeceğini bilmiyorum. Kullanan arkadaşlar yardımcı olabilir mi?
slm arkadaşımm... benimde ilk ay ellerimin üzerinde oyle minik kırmızı noktalar cıktı... doktora sormadan gidip exipical lipo ve locoid merhem aldım sürdüm ... ve bir hafta da hepsi gitti.. su an 2. ayımı bitirmeme 10 gun kaldı ve bir daha çıkmadı ondan sonra... ama bu ilaçları doktora yazdırsan daha iyi olur çünkü devlet karşılıyor yani ücretsiz...
ayrıca sormak istediğiniz bi soru veya problem olursa yardımcı olmaya çalışırım... ve yan etkilerden dolayı paniğe kapılmayın... bende ara ara düzelmeyecek bitmeyecek bana etki etmeyecek diye düşünüyorum... ama 6 ay sonra yüzümün düzeleceğini düşündükçe kendimi toparlıyorum...
Slm canim dikkate alip gidp ilaclari alman cok iyi olmus... merak etme ellerin kisa surede gececek.. yanliz ben o iki kremide yatmadan once ellerime ust uste surup oyle yatiyordum...lekelerim ise 2. ayin yarisinda 6veya7 tane iltihapli cikti ve ben bir iki tanesi ile oynadim.. simdi doktora gitmeme 1 hafta kaldi ve o lekeler gecti diyebilirim.. sen yine de oynama... insallah rabbimin izni ile saglikli bi sekilde atlatiriz...
Bir de ellerimin üzerinde minik kırmızı noktalar var, bunun olduğunu duymuştum ama nasıl geçeceğini bilmiyorum. Kullanan arkadaşlar yardımcı olabilir mi?[/QUOTE
merhaba aynı seylerı bende yaşadım 2ayı bitirdim şuan 3.ayımın 14. günündeyim sürekli nemlendirici kullanmanı tavsiye ederim ben o kırmızı leker yüzünden kafayı yiyordum nerdeyse önce kızarıklıklar sonra kuruma yanma ve siyah bi kabuklanma daha sonra yeniden tekrarlardı şimdi doktorum ürederm'in bi nemlendiricisini verdi onu kullanmaya başladım çok şükür 2 hafta oldu tekrarlamadı. ilk ay benimde fazla çarpıntım vardı yoruluyordum merdiven çıkamıyordum hemen nefesım kesiliyordu bunuda yememe dikkat ederek atlattım bol su içtim ve yağlı asitli kafeinli içeceklerden uzak durdum ilk ay yüzüm hep kızarıktı daha dudaklarım felaket durumdaydı sürekli hametanın merhemini kullandım ikinci ay sivilcelerım arttı 3.ayımdayım hala sivilce var ama belirli bölgelerde burnumun uzerınde ve yanağımda büyük kırmıızı sivilce çıktı sinirlenip patlattım ama tavsiyem hiç elleme normalde hep 3 güne geçerdi 1 hafta oldu geçmedi yardıma ihtiyacı olan sorabilir