• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sivilceli Ciltler Aknetrent Kullananlar

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
Arkadaslar yüzümde ıltıhaplı sıvılce daha cok olduğu ıcın soğan kürü yapmayı düşünüyorum. Herkes iltihapı geçirdiğini söylüyor sizce ne yapmalıyım?

İyi geceler arkadaşlar bende iki gündür aknettent kullanıyorum.daha önceleri bir suru kremdi ıvızdı zıvırdı kullandım bir turlu geçmediler.doktora kullandığım ilaçları söyledikten sonra bunu yazdı ama herhangi Bi tahlil falan yapmadı Bi ay sonra yapıcağını söyledi.böyle tahlil yapmadan kullanmam pek kafama yatmadı doğrusu.böyle kullanan var mı acaba ?

İyi geceler arkadaşlar bende iki gündür aknettent kullanıyorum.daha önceleri bir suru kremdi ıvızdı zıvırdı kullandım bir turlu geçmediler.doktora kullandığım ilaçları söyledikten sonra bunu yazdı ama herhangi Bi tahlil falan yapmadı Bi ay sonra yapıcağını söyledi.böyle tahlil yapmadan kullanmam pek kafama yatmadı doğrusu.böyle kullanan var mı acaba ?

canım bende dün başladım.. doktor önce kan tahlili yaptı. kolestrol çok az yüksek çıktı o yüzden 20 ml verdi. günde sadece 1 defa içicem. 1 ay sonra gene kan testi yapıp yükselticek. öyle direk vermesi ilacı garip geldi. bence başka bir doktora daha görün

Bana da gunde Bi defa 20 ml verdi . düşük vermesini de tahlil yapmamasına bağladım ama dediğin gibi başka Bi doktor bulmalıyım galiba.

Son düzenleme:
dostlar bende daha bu sabah başladım kolesterol azck yuksek çıktğı içn 10mg la başladım çok mu az mg yaa :53:

dostlar bende daha bu sabah başladım kolesterol azck yuksek çıktğı içn 10mg la başladım çok mu az mg yaa :53:

doktor bence daha iyisini bilir benimde 3 puan fazla çıktığı için 20 ml den başlaıdm. yediklerime dikkat ediyorum bir dahaki aya düşerse yükselticek

merhaba arkadaslar benımde acne sorunum var 1 hafta once doktora gıttım doktor kan testı yapmadan once receteyle bu aknetrent 20 mg verdi ayrıyetten nadixa diye bir krem verdi birde kitabcık kan tahlılerını 2 sonra doktora goturdum testım normal cıktı fakat kıtapcıgı okudugumda ilerleyen zamanlarda dogurganlık rıskının azaldıgını gordum ve bircok sey bu yuzden ilaca baslamadım doktor ilk yuzun kusucak dedi daha sonra gecicek dedi tamam gecer gecmesinede ben bi sivilce için hayatımdan mı vazgeceyım yanı aslında doktorların bırazdaha dikkatlı olması lazım bu tur konularda benım kan testım normal cıkmıs olabılır ama ben zaten zayıfım vitamın desen yok cunkı yemekle aram yok zayıf olan bı ınsan helekı vıtamınını yemeklerden vs alamayan bırısının kullanmasını onermem bu ilac agır bı ılac bunu kullanırken vitamınde alman gerekıyorkı bol bol gecsın ama ben yınede ıcımden gecenlerı soyledım sadce :26:

canım bende dün başladım.. doktor önce kan tahlili yaptı. kolestrol çok az yüksek çıktı o yüzden 20 ml verdi. günde sadece 1 defa içicem. 1 ay sonra gene kan testi yapıp yükselticek. öyle direk vermesi ilacı garip geldi. bence başka bir doktora daha görün

banada direk verdi kan testıme bakmadan hemde kan testıme 2 gun sonra baktı kolestrol benımde biraz yuksek cıkmıstı kullanmıyorum ama oyle baktı gectı yanı olmaz:19:

Benim kurtuluşum olan ilaç bu:16: ortaokuldan beri sivilce problemi çekerdim ben zaten, cildim çok aşırı yağlıydı. Kullanmadığım ilaç kalmadı; nadixa, isotrexin, tretin, azitro vs vs... Daha bir sürü krem, hap ve jel kullandım. Ama hiç bir şey yaramadı işe hepsi daha beter etti suratımı. Resmen tiksiniyordum kendi yüzümden, son 1 sene ağır depresyona girmiştim sivilcelerim yüzümden. üniversite son sınıfa geçtiğim yaz(iki sene önce) yüzüm o kadar berbat oldu ki insan içine çıkamıyordum. suratım insallıktan çıkmıştı sanki, markete gidecek olayım olaki tü insanlar dönüp bakıyor markette tanımadığım insanlar bile ne bu hal diye soruyorlardı. eve dönüp ağlıyordum saatlerce. odama kpanıp ailemin yanına bile çıkmadığım günler olmuştu. üniversite sondayken okulu dondurmayı düşündüm, gitmedim derslere önceç ardından yakın arkadaşımın ısrarı üzerine bir tıp merkezine doktora gittim. bana roac. önerdi.. ilk 2 ya da 3 ay onu kullandım ardından içeriğinin aynı olduğunu söylediği için(arada fiyat farkı çok) bu ilaca döndüm. ilk 5 ay falan hiç bişey farketmedim yüzümde; aksine daha çok artıyordu sanki. deri altı bezelerim iyice çoğalmıştı artık. 8 ay kullandım ben; boyum 174 kilom 73. günde 40 mg kullandım(kiloma göre bu oranın az olduğunu söyledi doktor o yüzden 8 aya uzadı ilaç). başta 40 mgyi denemek için vermişti doktor, ama dudaklarım çok aşırı kurudu benim o yüzden dozu artırmak yerine süreyi uzattı. sürekli kremle dolaşıyordum ilk 6 ay bepanten son 2 ay bepantol kullandım. hiç kremsiz bırakmadım dudaklarımı, buna rağmen yine de kupkuru olurdu dudaklarım kuruluktan kanardı. acısını çok çektim açıkcası, dudaklarım öğle knardı ki... onun dışında bir yan etkisini görmedim ben. o yan etkisi benim için bal şekerdi ama:) burnum çok siyah noktalıydı, ilk ayın sonundaydı sanırım siyah noktalarımın hepsi dışarı çıktı ve bolca keseledim burnumu. ardından bir de siyah nokta bandı(niveanı) uyguladım. Allahım mis gibi oldu, hala da hiç çıkmıyor. Dudak kuruluğu(hatta kanamaları), vucudumda çıkan ufak egzemalar, halsizlik, eklem ve kas ağrıları yaşadım. Ama değdi. O iğrenç olan yüzüm gitti bebek gibi bir surat geldi yerine. İlacı kullanmaya çok hevesliydim ben çünkü benim son çaremdi. Bu ilaç bana özgüvenimi geri verdi. Şimdi aynaları çok seviyorumi hiç korkmadan çekinmeden hatta gülümseyerek bakıyorum:) Bilmiyorum belki de daha sonraları yan etkileri çıkacak ama şuan mutluyum. İlacı geçtiğimiz mayıs ayında bitirdim, henüz bir sorunum yok(dha yeni biliyorum). Tretin kullanıyorum şuan haftada 2 gün. cildim hiç yağlanmadı. Yüzümü sabunla yıkardım eskiden 1 saat sonra yine vıccık yağ içinde olurdu hele hele burnum. artık öyle değil. İnşallah hep böyle devam eder:)

Merhabalar herkese.ben Bi haftadır aknetrent kullanıyorum dudaklarım iki gündür kurumaya başladı ama şuanlık çok Bi problem değil benim için bu.bu sabah saçlarımın normalden çok döküldüğünü fark ettim zaten az olan saçlarımın dahada azalacağından korkuyorum.ilacı kullanmayı bırakıp sebamedin clare face serisi almayı düşünüyorum kullanan var mı acaba bu seriyi ?

kızlar merhaba, ben bu ilacı araştırırken bir arkadaşın üzüm elma limon vs. ile evde kendisinin kimyasal maske tarzında bir karışım hazırladığını okumuştum.Lekelere iyi gelmiş.O zaman ilaç kullandığım için tarifi almamıştım ama şimdi denemek istiyorum; fakat tarifi de bulamıyorum :26: bileniniz varsa benimle paylaşır mısınız ?

Merhaba arkadaslar..ben de dün basladim aknetrent kullanmaya...
Ama dünden beri basim ağrıyor. ..normal mi acaba?
Bir de bu ilaci kullanirken doğum kontrol hapi kullanilir mi?

Kizlar bas agrisi dayanilmaz oldu.bu 3. Gunum...hep böyle mi devam edecek yoksa bi zaman sonra geçer mi? Yoksa dayanamicam...agrikesici alsam bi sorun olur mu acaba?

İlacı kullanmayı bırakalı 6 gün oldu dudaklarım hala normal haline dönemedi ne zaman normale döner Bi fikri olan varmı ya arkadaşlar?

bi süre devam ediyor kuruluk sonra normale dönüyor. tam hatırlamıyorum ama sanırım 1 ay kadar sürüyordu :)

Merhaba arkadaslar..ben de dün basladim aknetrent kullanmaya...
Ama dünden beri basim ağrıyor. ..normal mi acaba?
Bir de bu ilaci kullanirken doğum kontrol hapi kullanilir mi?

bende de baş ağrısı yapmıştı, bana sorarsan ilacı kullanma derim ama yinede hekime bi danışmanda fayda vardır.

Back