bir günde 2 tane içiyorsun bi kutuda 30 tane var 6 ayda 12 kutu yapmaz mı ?? şuan ben 4 ayda 8 kutu içtim .
tabi 12 kutu ediyrda ben40 mg kullandm ya tek tek saymadm kutuyu butun olarak düşündm 40 diye.. o yuzden ole yazdm..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bir günde 2 tane içiyorsun bi kutuda 30 tane var 6 ayda 12 kutu yapmaz mı ?? şuan ben 4 ayda 8 kutu içtim .
İyi geceler arkadaşlar bende iki gündür aknettent kullanıyorum.daha önceleri bir suru kremdi ıvızdı zıvırdı kullandım bir turlu geçmediler.doktora kullandığım ilaçları söyledikten sonra bunu yazdı ama herhangi Bi tahlil falan yapmadı Bi ay sonra yapıcağını söyledi.böyle tahlil yapmadan kullanmam pek kafama yatmadı doğrusu.böyle kullanan var mı acaba ?
dostlar bende daha bu sabah başladım kolesterol azck yuksek çıktğı içn 10mg la başladım çok mu az mg yaa
canım bende dün başladım.. doktor önce kan tahlili yaptı. kolestrol çok az yüksek çıktı o yüzden 20 ml verdi. günde sadece 1 defa içicem. 1 ay sonra gene kan testi yapıp yükselticek. öyle direk vermesi ilacı garip geldi. bence başka bir doktora daha görün
Bi haftalık Bi maceram oldu bu ilaçla Bi hafta boyunca başım çok ağırdı normalmiş bu ama ben dayanamadım.Merhaba arkadaslar..ben de dün basladim aknetrent kullanmaya...
Ama dünden beri basim ağrıyor. ..normal mi acaba?
Bir de bu ilaci kullanirken doğum kontrol hapi kullanilir mi?
İlacı kullanmayı bırakalı 6 gün oldu dudaklarım hala normal haline dönemedi ne zaman normale döner Bi fikri olan varmı ya arkadaşlar?
Merhaba arkadaslar..ben de dün basladim aknetrent kullanmaya...
Ama dünden beri basim ağrıyor. ..normal mi acaba?
Bir de bu ilaci kullanirken doğum kontrol hapi kullanilir mi?