• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sivilceli Ciltler Aknetrent Kullananlar

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
merhaba:) bende acnegen kullandım 6 ayım bitti..artık ilaç kullanmıyorum surem bitti.Agustosun 16 sında bitti..şuan suratım o kadar rahat kı aman nazar degmesn..sakına bırakaym demeyin..bende dudak kuruması burun kanaması çok oldu .sıkıntısı oluyr ama değiyor :)

canım benim 3.5 ayım ilk ay 40 mg başladım sonra 50 mg yaptım şuan 25 gündür kullanamıyorum dudak kuruluğu gçti ama kızarıklık duruyor ilk zamanlarda sivilceler alttan çıkıyor doktor normal dedi bende bi kaç tane çıktı çünkü zaten çıkacağı kadar çıkmıştı tedaviyi bırakma devam et sonra teşekkür edersin :)

İnsallah canım ya. Okula nasıl gidicem onu düşünüyorum. Herkes yuzumu soruyo. Hatta bı adam noldu kızım yuzun yandımı dedi:/ yuzum artık yara içinde. Çok soyuluyo. Sıktırıyorumda :/ Çaresizce yutuyorum o hapları. Doktor kist oluşmuş artık dedi. Sivilcenin altında sanki on tane daha sivilce var. hıc gecmıycekmıs gıbı gelıyoo:( :5:

merhaba:) bende acnegen kullandım 6 ayım bitti..artık ilaç kullanmıyorum surem bitti.Agustosun 16 sında bitti..şuan suratım o kadar rahat kı aman nazar degmesn..sakına bırakaym demeyin..bende dudak kuruması burun kanaması çok oldu .sıkıntısı oluyr ama değiyor :)

6.aya kadar sıvılceler çıkmaya başlıyor mu canım? :/

$resim048.jpg Arkadaslar yuzum bu halde :/:2::14:

6.aya kadar sıvılceler çıkmaya başlıyor mu canım? :/

ilk 3 ay çok artış oluyor sivilcelrde..suratın sürekli soyuluyr..4 .aydan itibaren suratın artık pamuk gbi bebek gbi olmaya başlıyor..sonra çıkmıyr..şuan suratının böyle olmsı normal çünkü iliç etkisiini gösteriyor :)

ilk 3 ay çok artış oluyor sivilcelrde..suratın sürekli soyuluyr..4 .aydan itibaren suratın artık pamuk gbi bebek gbi olmaya başlıyor..sonra çıkmıyr..şuan suratının böyle olmsı normal çünkü iliç etkisiini gösteriyor :)

Hayırlısı bakalım :) cidden desteğe çok ihtyacım vardı sağolun :):14:

bugün tekrar gittim kontrole hemde hap yazdırmaya yine 50 mg yazdı ama trigliserid çok yüksek diye tekrar kan tahlili yap bi bakalım olmadı düşürürüz dedi . okul başlıcak ne zaman biticek dedim 2/3 ay daha var dedi .

kaç kutu ilaç kullandınn pekii??

bu seferde zoratanin verdi her zaman farklı veriyor sıkınıtı olur muu??

zoratin de çok etkılı şuan kuzenım kullanıyor..bir sıkıntı olmaz m.etme .ama yemene içmene dikkat et.yaglı yiyeceklerden uzak dur..ben hıç cips çekirdek fistık gbı abur cubur yemedm 6 ay boyunca ;)

Back