• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sivilceli Ciltler Aknetrent Kullananlar

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
Kızlar bende 7 ay kullandım bu ilacı 20 mg günde 1 ve cok memnunum yüzüm cok iyi oldu eskisi gibi yaglanmıyor.iyiki kullanmısım kullanırken dudaklarım cok yara olmustu hametan iyi gelyodu duaklarıma onun dısında bende bir sorun yapmadı.kabızlık yaptı biraz.bence kullanın derim agır bir ilaç ama kullandıktan sonra süper oluyor

ya kızlar bugün okulda acayip bi sekilde kızardı yüzüm ne olduğunu bende anlamadım ama her zamankinden daha fenaydı size oldu mu hiç böle ??

Arkadaslar vucudumda kirmizi benekler cikti.ozellikle ellerimin üzerinde. ..Böyle bi durum yaşayan var mi?

ya kızlar bugün okulda acayip bi sekilde kızardı yüzüm ne olduğunu bende anlamadım ama her zamankinden daha fenaydı size oldu mu hiç böle ??

Aynen canim benim de öyle oldu...ve ilaca baslayali daha bir ay dolmadi...40 mg kullaniyorum belki fazla gelmistir diye düşünüyorum. ..

Evet o yan etkisi oluyo herkeste... doktora gidersenz krem verir.. fazla suyla temas etmeyn sıvı sabununuza da dikkat edin geçicek hemen... ben dördncü ayımdayım ellerm çok kötü oldu benm de ama kesnlikle bırakmicam

Bende aknetrent kullanıyorum yaklaşık 10. günümdeyim ve günde 40 mg alıyorum. İnşallah 6 ay sonunda vücudumdaki sivilce ve izlerden kurtulurum. Benim yüzümden çok vücudumdaki sivilcelerden şikayetim var.

Kızlar bende 7 ay kullandım bu ilacı 20 mg günde 1 ve cok memnunum yüzüm cok iyi oldu eskisi gibi yaglanmıyor.iyiki kullanmısım kullanırken dudaklarım cok yara olmustu hametan iyi gelyodu duaklarıma onun dısında bende bir sorun yapmadı.kabızlık yaptı biraz.bence kullanın derim agır bir ilaç ama kullandıktan sonra süper oluyor

ya bana da doktor bunun 10 mg sini verdi ama içinde 30 tane var sonra gel filan da demedi herkes 6 ay kullanmış bende çok yok ama biri geçince biri başlıyo gibi bi sorunum var bazen şiş gibi oluyo napıcamı bilemedim ağlicam şimdi kullanıyım mı kullanmayım mı :(

ben 50 mg kullanıyorum tahliller normal diye . 4 ayım felan oldu.

ya bana doktor 10 mg verdi ama 6 ay kullancan filan demedi bu aknetrenti yanında clindoxyl diye bi krem verdi sonra gel de demedi 10 mg olduğu için test de yapmadı allak bullak oldum başlamadım daha ilaca ama kafayı yemek üzereyim

ya bana doktor 10 mg verdi ama 6 ay kullancan filan demedi bu aknetrenti yanında clindoxyl diye bi krem verdi sonra gel de demedi 10 mg olduğu için test de yapmadı allak bullak oldum başlamadım daha ilaca ama kafayı yemek üzereyim

banada dememişti başta sen 10 mg yi kullanacaksn hergün birer tane ilacın bitecek bir ay sonra o zaman doktoruna gideceksn sana tahlil o zaman yapacak ve ona göre ilacının dozunu yükseltp devam ettirecek bana öyle yapmştı 10 mg düşük olduğu için test yapmyorlar ikinci ayda yapıyorlar genelde

banada dememişti başta sen 10 mg yi kullanacaksn hergün birer tane ilacın bitecek bir ay sonra o zaman doktoruna gideceksn sana tahlil o zaman yapacak ve ona göre ilacının dozunu yükseltp devam ettirecek bana öyle yapmştı 10 mg düşük olduğu için test yapmyorlar ikinci ayda yapıyorlar genelde

valla ilaca başlamadım bacım öğrenciyim derse gidiyorum bu sene başımda kpss illeti var onun içinde kursa gidiyom bi tane denemiştim anam o ney öyle bir uykum geldi sorma mayıştım esnemekten çenem kütür kütür etti gece uyku arasında uyanmışım etrafa bi baktım her yer kırmızı kırmızı nokta amaaaan dedim sivilce çıksın daha iyi o neydi öylesadece kremi kullanıyom o da şimdilik iyi gibi söndürdü kurutuyo sivilcelerimi daha 9 gün oldu ama iyi gibi inş iyi gelir 2.ayın sonunda :D

Merhaba kızlar,
Bana da doktorum roaccutane verdi. Ben sgk karşıladığı için eşdeğeri olan aknetrenti aldım. İnşallah yarın kullanmaya başlayacağım. Doktorum bu ilaçları kullandığım süre boyunca lens kullanmamamı ve ağda yapmamamı söyledi. Cildi çok kuruttuğu için egzama yapabilir dedi. Bu konuda tecrübesi olan arkadaşlar yardımcı olabilir mi? Yani ağda olayı beni biraz düşündürüyor açıkçası... Şimdiden teşekkürler :)

1,5 aydır kullanıyorum.
-Dudaklarım çok kuruyor hametan kullanıyorum ama anlık etki bence ya da sürekli sürmek gerekiyor.Şimdi oriflame'dan bir ürün kullanıyorum baya etkili dediler göreceğiz bakalım
-Benimde bazen yüzüm kızarıyor.Deri hassaslaştığından büyük ihtimal.
-Başta cilt altındaki sivilceleri çıkartıyor onları da tedavi etmek için çıkınca korkmayın yani.
-Burnumun içi yara alıyor birde hafif.
-Bu ayki tahlilde kolesterol yüksek çıktı haptan dolayı, yağı tamamen kesiyorum yani.
-Gözlerim çok kaşınmaya başlamıştı alerji zannetmiştim meğersem ilaç gözleri de kuruttuğu için kaşıntı yaparmış şimdi suni gözyaşı da kullanıyorum.
-Ağda olayına gelince sadece yüzüme ağda yapmıyorum.
-Ellerimin üstü de yer yer çok kuruyor krem sürüyorum hep.

Fakat bunların hiçbirinden şikayetçi değilim.Şimdiden çoğu sivilce geçti bile asla bırakmam sonuna kadar.

kızlar hap tedavisi sonunda bitti durumdan çok memnunum bayadır sivilcem çıkmıyo çok sükür doktor izler için ısotrexin verdi 1 ay sonra yüzüne sürmeye başla dedi bakalım ne olucak...

YOK YOKKKKKK SAKINNNNN !!! Daha önce kullandım ... Tam Üniversite dönemimdi.. 5 ay çıktı 7 aya ama ben şunu derim ÇOK ŞEY kaybettirdi. İlacı bıraktım lekeler mi kalmadı, ölü hücreler mi çoğalmadı, caaanım yağlı cildim kuru cilt mi olmadı, saçlarım mı dökülmeye başlamadı , artı halsizlikler .. Çok şey götürdü bendennn . Geçen sene bir arkadaşım da yok sivilcem var kullanacam dedi (doktor kontrolünde) Sonra pişman oldu... Bilemiyorum belki gramından dolayıdır. son 2 ay arada bosluk bıraktıgım ıcın 20 ser sabah aksam ıcıyordum .... Ben ettim siz etmeyınn. SAĞLIĞINIZ GERİ GELMİYORR... ZORUNDA KALMADIKÇA KULLANMAYIN.

bence çok yalnışşşş düşünüyosun yeni başlıyanları korkutuyosun ben düzenli günde 50 mg kullandım ama yediklerime felan dikkat ettim çok işe yaradı.

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar,
Size 4 aydır devam eden AKNETRENT tedavimden bahsetmek istiyorum. Umarım anlatacaklarım sizler için de faydalı olur..
Öncelikle doktora vücudumda yıllardır devam eden ve kullandığım yüzlerce ilaç,maske,tonik..vs.nin zerre kadar etkisinin olmaması ve bu durumun artık beni oldukça rahatsız ediyor olması üzerine başvurdum. Doktor muayenenin hemen ardından bana roaccutane tedavisi başlanması gerektiğini söyledi. Ben muadili olan AKNETRENT'i aldım çünkü aynı özelliklere sahip ilacın birine 80tl fark ödemem gerekirken diğerine 10tl ödemem gerekiyordu.( Bu tamamen sizin bütçenizle alakalı ;) ) Doktor yanında dudaklarımda oluşacak kuruluklar için hametan,yüzümde kolumda ve sırtımda oluşan ve artık oynaya oynaya kurşun yarası haline getirdiğim yaralarımada bactroban pomad yazdı. Biodermanın yüz temizleme jeli,+50 faktörlü güneş kremi ve Bioderma İzokit Sebium Hydra + Atoderm Lip Balm Akne Tedavisi Setini önerdi. Ben bunların hepsini aldım. Şunu unutmayın ki nu ilaç öncelikle müthiş bir sabır ve irade gerektiriyor! "Aman canım bugün de krem sürmeden yatayım nolucak.." derseniz olmuyor işte. Ben ilaçlarımı düzenli bir şekilde kullandım.(Sabah-öğle-akşam 20 mg günlük 60 mg şeklinde) Yüzüme kesinlikle fondöten,pudra,allık..vs. sürmedim. Benim çok şükür aman aman bi baş ağrım falan da olmadı. Bel ağrısı zaman zaman oluyor ama dayanılmayacak gibi değil. Kremleri düzenli kullanırsanız yüzünü,dudağınız ve vücüdunuz da çok kurumaz. Bu arada vücudum için de excipial lipo yazmıştı doktorum. Onu kullanıyorum. Şu an 4. ayımda olmama rağmen ve tedavi bitimine daha 4 ayım olmasına rağmen cildim bebek gibi. Beyaz tenliyim zaten ve sırtımda ve yüzümde hiçbir şey kalmadı. Şu an makyaja hiç ihtiyacım olmadan dolaşabiliyorum ve herkes cildimdeki parlaklığı,ışıltıyı farkediyor ve ilacı duyanlar roaccutane/aknetrent mi kullanıyorsun diye soruyorlar :1: Bu tedavide tahlil yaptırmayı sakın aksatmayın lütfen! Ciddi sıkıntı yaratabilir :45: benim 2. ayımda trigliseridim 551 ldl : 384 olmuştu. Tabi bende de hata vardı. Beslenmeme hiç dikkat etmedim. İlacım kolesterolleri çok yükselttiğini bilmeme rağmen yedim burgerları,yedim börekleri pastaları,aldım 3-5 kiloyu :14: sonrasında hemen bi beslenme programıyla hallettim. Şu an değerlerim normal seviyelerde. Tahlil sonuçlarınızın yüksek çıkması sizi korkutmasın ilacın yan etkisi ama sakın ihmal etmeyin ve derhal doktorunuzla görüşün. Söyliceklerim bu kadar arkadaşlar. Umarım hepiniz istediğiniz sonuca ulaşırsınız. Sevgiyle kalın..

Back