Merhaba arkadaşlar,
Size 4 aydır devam eden AKNETRENT tedavimden bahsetmek istiyorum. Umarım anlatacaklarım sizler için de faydalı olur..
Öncelikle doktora vücudumda yıllardır devam eden ve kullandığım yüzlerce ilaç,maske,tonik..vs.nin zerre kadar etkisinin olmaması ve bu durumun artık beni oldukça rahatsız ediyor olması üzerine başvurdum. Doktor muayenenin hemen ardından bana roaccutane tedavisi başlanması gerektiğini söyledi. Ben muadili olan AKNETRENT'i aldım çünkü aynı özelliklere sahip ilacın birine 80tl fark ödemem gerekirken diğerine 10tl ödemem gerekiyordu.( Bu tamamen sizin bütçenizle alakalı
) Doktor yanında dudaklarımda oluşacak kuruluklar için hametan,yüzümde kolumda ve sırtımda oluşan ve artık oynaya oynaya kurşun yarası haline getirdiğim yaralarımada bactroban pomad yazdı. Biodermanın yüz temizleme jeli,+50 faktörlü güneş kremi ve Bioderma İzokit Sebium Hydra + Atoderm Lip Balm Akne Tedavisi Setini önerdi. Ben bunların hepsini aldım. Şunu unutmayın ki nu ilaç öncelikle müthiş bir sabır ve irade gerektiriyor! "Aman canım bugün de krem sürmeden yatayım nolucak.." derseniz olmuyor işte. Ben ilaçlarımı düzenli bir şekilde kullandım.(Sabah-öğle-akşam 20 mg günlük 60 mg şeklinde) Yüzüme kesinlikle fondöten,pudra,allık..vs. sürmedim. Benim çok şükür aman aman bi baş ağrım falan da olmadı. Bel ağrısı zaman zaman oluyor ama dayanılmayacak gibi değil. Kremleri düzenli kullanırsanız yüzünü,dudağınız ve vücüdunuz da çok kurumaz. Bu arada vücudum için de excipial lipo yazmıştı doktorum. Onu kullanıyorum. Şu an 4. ayımda olmama rağmen ve tedavi bitimine daha 4 ayım olmasına rağmen cildim bebek gibi. Beyaz tenliyim zaten ve sırtımda ve yüzümde hiçbir şey kalmadı. Şu an makyaja hiç ihtiyacım olmadan dolaşabiliyorum ve herkes cildimdeki parlaklığı,ışıltıyı farkediyor ve ilacı duyanlar roaccutane/aknetrent mi kullanıyorsun diye soruyorlar
Bu tedavide tahlil yaptırmayı sakın aksatmayın lütfen! Ciddi sıkıntı yaratabilir
benim 2. ayımda trigliseridim 551 ldl : 384 olmuştu. Tabi bende de hata vardı. Beslenmeme hiç dikkat etmedim. İlacım kolesterolleri çok yükselttiğini bilmeme rağmen yedim burgerları,yedim börekleri pastaları,aldım 3-5 kiloyu
sonrasında hemen bi beslenme programıyla hallettim. Şu an değerlerim normal seviyelerde. Tahlil sonuçlarınızın yüksek çıkması sizi korkutmasın ilacın yan etkisi ama sakın ihmal etmeyin ve derhal doktorunuzla görüşün. Söyliceklerim bu kadar arkadaşlar. Umarım hepiniz istediğiniz sonuca ulaşırsınız. Sevgiyle kalın..