Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar ilacım sonunda bitti çok memnun kaldım ve yararını gördüm , darısı sizlerin başına
Ben hiç para ödemiyorum aknetrente. Doktorum roaccutane'la aynı etkide ama bundan fark ücreti almıyolar o yüzden aknetrent yazıyorum boşuna o kadar para verme demişti.Kızlar aknetrendi ne kadara aldınız 20mglik kutusunu? Ben Acnegen 20mg aldım, 15buçuk tuttu da, zaten her gün bir sürü masraf çıkıyor bu sivilceler yüzünden, bari ilacı ucuza alayım
kızlar hep roaccutane dan bahsedilmiş kimse bu aknetrendi kullanmadımı bizde bu topikte buluşalım ve ay ay yaşadıklarımızı,bitirenlerde sonuçlarını yazsın.
ne durumdasınız???
benim yanaklarımda aşırı dereece vardı doktara gittim 40 mg la tedaviye başladım 1 ay sonra tahliller normal 50 mg yapalım çabuk bitsin tedavin dedi. şimdi 3.5 ay oldu ama doktara randevu alamadığımdan 10 gündür kullanamıyorum ilaç bi sıkıntı olur muu?
Arkadaslar aknetrentı daha bır aydır kullanıyorum. Şimdiden pes etmiş durumdayım. Yüzümde birden o kadar çok sivilce çıktı ki. Eve tıkadım kendimi. Lütfen kırmızılığı geçirecek o iltihaplı sivilceleri geçirecek bir şey söyleyin? birde ne kadar sure sonra geçer ayrıntılı bılgı ıstıyorum