canım benim 3.5 ayım ilk ay 40 mg başladım sonra 50 mg yaptım şuan 25 gündür kullanamıyorum dudak kuruluğu gçti ama kızarıklık duruyor ilk zamanlarda sivilceler alttan çıkıyor doktor normal dedi bende bi kaç tane çıktı çünkü zaten çıkacağı kadar çıkmıştı tedaviyi bırakma devam et sonra teşekkür edersin :)
merhaba:) bende acnegen kullandım 6 ayım bitti..artık ilaç kullanmıyorum surem bitti.Agustosun 16 sında bitti..şuan suratım o kadar rahat kı aman nazar degmesn..sakına bırakaym demeyin..bende dudak kuruması burun kanaması çok oldu .sıkıntısı oluyr ama değiyor :)
6.aya kadar sıvılceler çıkmaya başlıyor mu canım? :/
ilk 3 ay çok artış oluyor sivilcelrde..suratın sürekli soyuluyr..4 .aydan itibaren suratın artık pamuk gbi bebek gbi olmaya başlıyor..sonra çıkmıyr..şuan suratının böyle olmsı normal çünkü iliç etkisiini gösteriyor :)
rica ederim benim suratımı görsen çok sevinirsin :)
yok bebegm resım koyamam sözlüm kızarÇok merak ettim bi fotoğrafını yollada bakıyım daha cok umut olur bana :)
yok bebegm resım koyamam sözlüm kızar
bu seferde zoratanin verdi her zaman farklı veriyor sıkınıtı olur muu??
merhaba:) bende acnegen kullandım 6 ayım bitti..artık ilaç kullanmıyorum surem bitti.Agustosun 16 sında bitti..şuan suratım o kadar rahat kı aman nazar degmesn..sakına bırakaym demeyin..bende dudak kuruması burun kanaması çok oldu .sıkıntısı oluyr ama değiyor :)
kaç kutu ilaç kullandınn pekii??
bu seferde zoratanin verdi her zaman farklı veriyor sıkınıtı olur muu??
sen günde kaç mg kullandın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?