Pudra, Fondöten, Kapatıcılar akneli/yağlı cilt için pudra

bende geçenlerde shiseido aldım yağlı ciltler için ama yüzümde sivilcelerim arttı.daha önce tedavi görmüştüm hiçbişey kalmamıştı.şuan hiç olmadık türde beyaz uçlu sivilceler çıktı.bidaha kullanmam.tabi herkeste etkisi farklı olabilir

forumda çok methedilmesi üzerine ben de sheseido pureness aldım geçenlerde..30 no. olanı aldım tamamen benim rengim.sürünce yüzümde pudra olduğu hiç anlaşılmıyor,herkes cildin bi güzelleşmiş pürüzsüzleşmiş diyor:) kimbilir pudra kullanmadan bebek gibi bir cilde sahip olmak nasıl bir duygudur:97: ben boynerden 69liraya aldım ama bitince refill olanını netten isteticem hem daha ucuza gelir.memnunum ben..yağlı ciltlere ideal.hem kapatıcılığı da çok güzel

Ben de Shiseido diyorum.
Guzel bir pudra, ve sivilceye sebep olmuyor, bu benim icin en iyi ozelligi. Sivilceye cok yatkin bir cildim var, ve daha once kullandigim baska pudra sivilcelerimi cogaltmisti. Shiseido'da boyle bir sorunla karsilasmadim sukur. :nazar:

shiseido pudranın renkleri koyu mu yoksa bana mı öyle geliyor almak istiyordum oysa:KK14:

shiseido pudranın renkleri koyu mu yoksa bana mı öyle geliyor almak istiyordum oysa:KK14:

Degisik tonlari var. Deneyerek almaniz mumkunse oyle yapmanizi oneriyorum. Ne kadar acik renktesiniz bilemem ama belki size uygun bir tonu vardir.

forumda çok methedilmesi üzerine ben de sheseido pureness aldım geçenlerde..30 no. olanı aldım tamamen benim rengim.sürünce yüzümde pudra olduğu hiç anlaşılmıyor,herkes cildin bi güzelleşmiş pürüzsüzleşmiş diyor:) kimbilir pudra kullanmadan bebek gibi bir cilde sahip olmak nasıl bir duygudur:97: ben boynerden 69liraya aldım ama bitince refill olanını netten isteticem hem daha ucuza gelir.memnunum ben..yağlı ciltlere ideal.hem kapatıcılığı da çok güzel

30 numarası nasıl bir renk koyumu açık mı bej mi acaba netten alıcam da karra vermedim.. kullananlar renkleri söyleyebilir mi

esmerim cildim çok yağlı bana fazla pahalı olmayan bir pudra önerir misinizz ya da fondöten ?? kapatıcılığı iyi olan??

aynı şeyi benim de baıma geldi yolda bir kaç kez durdurup pardon bişey sorabilir miyim cildiniz cok güzel ne kullanıyorsunuz diyenler oluyo clinique pudra süper gercekten cildimi mukemmel yapıyor,ben shiseido da kullanıyorum ama tercihim clinique tabiki
Clinique in hangi pudrasını kullanıyorsunuz ve makyajı sabitlyor mu?

X