Pudra, Fondöten, Kapatıcılar akneli/yağlı cilt için pudra

cildim karma ben jane iradel in compact pudrasını kullanıyorum gayet memnumum sıkıştırılmış toz minerallerden oluşuyor kapatıcılığı iyi cilt nefes alıyor ve yüzde yok gibi duruyor

Arkadaşlar ben clinique pudrasını kullanıyorum bi kaç yıldır. Aslında çok memnunum ama shısedio nun kini merak ettim şimdi. kapatıcılığı fazla diil demişsiniz, ben fondoten kullanmıorm o nedenle aslında kapatıcılıkda önemli biraz ama deneyim en iisiyerimsenibenyerimseniben

Bu arada clinique de öneririm. Herkes bana hangi fondoteni kullandıımı soruyo, oysaki kullandıım sadece pudra..a.s

aynı şeyi benim de baıma geldi yolda bir kaç kez durdurup pardon bişey sorabilir miyim cildiniz cok güzel ne kullanıyorsunuz diyenler oluyo clinique pudra süper gercekten cildimi mukemmel yapıyor,ben shiseido da kullanıyorum ama tercihim clinique tabiki

barbicim ben clarıns fondötini kullanıyorum.pudra da almak istiyorum.sence hangisini almalıyım.ben shıseido düşünüyodum ama sen clinigue daha iyi kapatıyorum demişin.benim cildim yağlı ve sivilceli.
shıseidonun sivilceleri tedavi edici özelli oldunudA duymuştum.
clinigue sivilce yaparmı acaba?
şimdiden tşk ederim...a.s.

cnm clinique double face kullanıyorum ben,bnm cildim de cok hassastır ve de yaglı bir cilde sahibim,daha once mac studio fix kullanmıştım cok yogun kapatıcı ayrıca da dogal duran bir pudraydı fkt cildimi mhfetti yüzümün her yanı sivilce doldu ve kullanmayı bıraktım daha sonra clinique double face ve shiseido pureness kullanmaya basladım ikisini de şiddetle tavsiye ediyorum ama evet shiseidonun sivilce tedavi edici ozelligi de artısı cnm fkt soyle soyleyebilirim clinique double face daha kapatıcı ve ben daha cok begeniyorum cildim de de hiç bir problem olmadı cnm bu yuzden clinique i daha cok bgniyorum ben,egr cok akneli bir cildin varsa shiseido,tek tük sivilcelenmeler oluyosa da clinique al derim cnm

kızlar merhaba ben bu sitede roaccuttane ile ilgili bölüme yazıyodum ama açılmıyo artık sizdede aynı sorun var mı nerden ulaşabilirim o kısma yardım edermisiniz lütfen teşekkürker şimdiden byee

barbie zeynep cnm shiseido pureness denedim bugün çok hoşuma gitti ama clinique double face daha ii kapatıo demişsin benim cildim karma parlama oluyor sivilcem tek tük..shiseido beğendim sipariş vercektim ama yazdıklarını okuyunca vazgeçtim..clinique double face'ide denicem yalnız bişey sorucam..ikisindende kullanıyorsan renk tonu olarak bilirsin...shiseido 30 numara natural ivory rengi bana tam uymuştu clinique double face'te hangi renk ii durur sence..????

arkadaşlar sivilceleriniz varsa mutlaka mineral ürünler kullanınn.:1no2: ben tedavi görüyorum ve doktor sadece mineral öneriyo.

ya kızlar shiseido pureness almak istiyorum ama nerelerde bulabilirim int siparişi haricinde:bbo:

arkadaşlar sivilceleriniz varsa mutlaka mineral ürünler kullanınn.:1no2: ben tedavi görüyorum ve doktor sadece mineral öneriyo.

princess arkadasim dogru söylüyor kesinlikle oli olan ürünleri kullanmayin helede yagli veya sivilceli cildiniz varsa cünki bunlar dahada beter ediyor cildin daha cok yaglaniyor havasiz kaliyor.

eger illaki föndeton veya pudra kullanmakta israrciysaniz mineral dogal bitkilerden yapilan ürünleri tercihi edin. ben aslinda föndetöna karsiyim pudrayada böyle seylere gerek yok hatta cildimiz daha da beter oluyor bunlari sürdükce ama bazen özel günlerde gerekiyor,
ben mineral diyorum baska bisey demiyorumyasakkelime

shiseido pureness pudrayı ben de kullanıyorum. cildim yağlı ve biraz sivilce sorunum var gerçekten çok iyi geliyor. vazgeçilmezim oldu resmen. hem bütün gün cildin parlamasını engelliyor hem de sivilceleri söndürüyor sanki.

shiseido pureness pudrayı ben de kullanıyorum. cildim yağlı ve biraz sivilce sorunum var gerçekten çok iyi geliyor. vazgeçilmezim oldu resmen. hem bütün gün cildin parlamasını engelliyor hem de sivilceleri söndürüyor sanki.

canım ben de bugun aldım bu ürünü bakalım umarım bana da iii gelir. gramajı biraz az gibi geldi bna hemen bitecek gibi:nazar:

kızlar bugun kullandım pudramı süper bişi eşim bile farketti çok doğal bir aydınlık veriyo yüze kalıp gibi değil parlama yok yağlanma yok ben çok beğendim.kaydirigubbakcemile3

kızlaarr aldımm shiseidomuu:) 10numarasını aldımm tekın acarda 58tl haberınız olsnnnn:):)

id bare minerals toz pudrasını tavsiye ederm 3 yıldır kullanıyorum çok memnunum eczanelerde satılıyor 82 lira

shiseido purness pudrayı bnde deniycem cildim problemli bnm de kızarıklıklarımı kapatırmı sizce:S

Slm kızlaar shisedonun pudra fiyatları hakkında bilqisi olan war mı?

shiseido - pureness kesinlikle. sivilceli ciltler için üretilen bir ürün zaten.

tekin acarda shiseido 58tl canımmm..bittiginde alınabılecek refilleri 45tl civarında sanırım..

X