- Konu Sahibi Portakal9191
sorarım ama daha mart ayının ortasında falan gidecegimSen doktra benım karısımı bı gostersene ben fotosunu atımm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sorarım ama daha mart ayının ortasında falan gidecegimSen doktra benım karısımı bı gostersene ben fotosunu atımm
Sen doktra benım karısımı bı gostersene ben fotos
metrin yakarsa sakın kullanma sonrasında daha kötü olur..doktorlar ona göre krem yazıyor..demodex türleri falan oluyoor sanırım bazı kremler bazı ciltlere olmuyor.Sen doktra benım karısımı bı gostersene ben fotosunu atımm
Ben tto yu sevdım yıkıyorum sonra gunes keemını suruyorum kuruluk falan olmıyor oyleYakma dıl aslında kurutma oldu cenemde dıll alnımda bıraz öle yaptıı ama suan bıraktım kendı ılacıma basladım ama soyle yapmayı dusunuyorum donusumlu cunku gercekten derı altında ölduruyo kı tepkı olarak dısına dokuntu oluyor normalde cıkmıyor kullanınca cıkarttı alerjık reaksyon zaten haftada bır ıkı olyuo ama bu ole bısı dıl sag tarafımı super uaptı temızledı
Dr ulasabılcegın bı tlfn yokmu yaz ara konus hocam bu devam edıyor boyle bı karısım uygun olurmu cıldıme dıeBen tto yu sevdım yıkıyorum sonra gunes keemını suruyorum kuruluk falan olmıyor oyle
doktorumun telefonu yok özel hastane doktoru ama ben şu an zaten verdigi tedaviden memnunum.eskisi kadar kızarıklık vs yok cildimde pullanma olmuyor ama tabi hiçbir zmana cildim 1 sene öncesine gitmeyecek.kullandıgım nemlendirici üre içerdigi için(eczana ürünü ama üre içerigi içeriginde de yazmıyor) cildim de inceldi..hastalık oluşuyor sonuçta bu böyle devam edecek. ki zaten doktorum tekrar edebilir dedi..belki ilerde daha kötü olacak yani bir kere buna yakalandım artık doktoruma gidince kızarıklık için lazeri soracagım..Dr ulasabılcegın bı tlfn yokmu yaz ara konus hocam bu devam edıyor boyle bı karısım uygun olurmu cıldıme dıe
aynen tto bende de güneş kremini ve ducray kelual dsi sürünce kuruluk yapmıyor ben esas ttonun demodicosis jelini soracagım..bunu birisi yazmıştı iyi geliyor diye doktora sorarım tedaviden sonra tekrar nüksü önlemek için uygunsa gecelerii kullanabilirim.Ben tto yu sevdım yıkıyorum sonra gunes keemını suruyorum kuruluk falan olmıyor oyle
Dr ulasabılcegın bı tlfn yokmu yaz ara konus hocam bu devam edıyor boyle bı karısım uygun olurmu cıldıme dı
ilk defa mı kullanıyorsun ttonun sıvı sabununu?Dr ulasabılcegın bı tlfn yokmu yaz ara konus hocam bu devam edıyor boyle bı karısım uygun olurmu cıldıme dıe
Katısını kullanıyoduö ozman ıyıyrı nezman bıraktım casmara ve shısedoo yıkama jelıne gectımm yuzum artttı suan ona buluyorum yanı kukurtlu sabunuda bırakmıstımilk defa mı kullanıyorsun ttonun sıvı sabununu?
Katısını kullanıyoduö ozman ıyıyrı nezman bıraktım casmara ve shısedoo yıkama jelıne gectımm yuzum artttı suan ona buluyorum yanı kukurtlu sabunuda bırakmıstım sabahları tto katı sabunla aksamları kukurtle yıkıyodum yuzum cok guzel olmustu takı bıraktım yıne basa sardıı
neden bırakıyorsun bence hiç bırakma...ben ömür boyu tto yıkama jelini kullanmayı düşünüyorum..diger yıkama jellerinden daha iyi bu..çay agacı yagı falan var yine kükürtlü sabun falan iyi bence..bütün cilt hastalıgı olan insanlar da bu tarz şeyler kullanıyor.ben artık eskisi gibi herşeyi kullanamam.cildim zaten demodexten dolayı kaldırmıyor.Katısını kullanıyoduö ozman ıyıyrı nezman bıraktım casmara ve shısedoo yıkama jelıne gectımm yuzum artttı suan ona buluyorum yanı kukurtlu sabunuda bırakmıstım
Caanını skmaa cıldıne mutlaka sonuc alıcaksın martta doktra gorun eger hıcbır ılerleme olmazsa benım karısımı soyşe benım gıttım profsor ve gercekten parayı sevıyor ama ısınıde yapıyor ben cok yprum okudum ıstgramda cok arastrdım googlede gırmedıgım sıte kalmadı sanırım ama asagı yukarı aynı seylerneden bırakıyorsun bence hiç bırakma...ben ömür boyu tto yıkama jelini kullanmayı düşünüyorum..diger yıkama jellerinden daha iyi bu..çay agacı yagı falan var yine kükürtlü sabun falan iyi bence..bütün cilt hastalıgı olan insanlar da bu tarz şeyler kullanıyor.ben artık eskisi gibi herşeyi kullanamam.cildim zaten demodexten dolayı kaldırmıyor.
Ve yazdıgı karısım bende etkı ettı ama uzun vadede sanırım metrınıde sevdım ıkısını donusumlu yapcam ben sonuc aldıgımda sana mutlaka yazıcamCaanını skmaa cıldıne mutlaka sonuc alıcaksın martta doktra gorun eger hıcbır ılerleme olmazsa benım karısımı soyşe benım gıttım profsor ve gercekten parayı sevıyor ama ısınıde yapıyor ben cok yprum okudum ıstgramda cok arastrdım googlede gırmedıgım sıte kalmadı sanırım ama asagı yukarı aynı seyler
senin hoca iyi iyisine denk gelmişsin...benimki de iyi.. ama ben çok gezdim..burada özel muayenehaneler pek iyi degil..özel hastaneler daha iyi...cildim ne sürsem yanıyordu 6-7 ay doktor aradım kendim birsürü krem denedim..önceden kullandıgım kremleri süremez hale geldim.sürdügüm kremler cildimi daha beter ediyordu..en son şükür bu doktoru buldum.şu an bende çok memnunum doktorumdan..ama dedigim gibi eskiden hassas bile degildi cildim eskiye dönmez..inş iyileşirsin bende sana durumumu yazarımVe yazdıgı karısım bende etkı ettı ama uzun vadede sanırım metrınıde sevdım ıkısını donusumlu yapcam ben sonuc aldıgımda sana mutlaka yazıcam
aynen bana da uzar dedi..tabi sonrasında da doktorun tavsyesine uymalısın yoksa bunlar tekrar çıkıyor.bende isterdim eskisi gibi herşeyi kullanayım ama olmuyor işte...Ve yazdıgı karısım bende etkı ettı ama uzun vadede sanırım metrınıde sevdım ıkısını donusumlu yapcam ben sonuc aldıgımda sana mutlaka yazıcam
Canım bbenım ya rabbım hepımıze sıfa versın yaa nolcez böle bilmimmmaynen bana da uzar dedi..tabi sonrasında da doktorun tavsyesine uymalısın yoksa bunlar tekrar çıkıyor.bende isterdim eskisi gibi herşeyi kullanayım ama olmuyor işte...
aynen bakalım tedaviye devam edecegizCanım bbenım ya rabbım hepımıze sıfa versın yaa nolcez böle bilmi
Canım bbenım ya rabbım hepımıze sıfa versın yaa nolcez böle bilmimmm...
Arkadaşlar herkese sağlıklı günler diliyorum. Bende acne rosa hastalığı geçirdim yaklaşık 19 senedir geçmek bilmeyen sivilcelerim vardi en son geçen mart ayında yüzüm berbat bi hal almıştı kıpkırmızı olmaya başlamıştı iğne gibi batıyor ve çok kaşiniyordu hatta yüzümü yıkarken aciyordu sanki elimi dikenli bi telin üstüne de gezdiriyormus gibi hissediyordum.Bu zamana kadar da bi çok doktora gittim bi sürü krem ilaç v.s kullandım ama hiç biri fayda etmedi.Doktora gitmeyi istiyordum fakat coronovirus den dolayıda gitmeye çekiniyordum en sonunda birisinin tavsiye ettiği bi dr vardi bende o doktoru iyice araştırdım ve gitmeye karar verdim gittiğimde bana yüzümün acne rosa olduğunu ve geç kaldığımı artik yuzumdeki damarların çatlamaya başladığını eğer tedaviye başlamazsam ve damarlar patlar ise yüzüm öyle kıpkırmızı kalacağını söyledi uzun zor sabır gerektiren bi tedavi olduğunu ama basaracagimizi söyledi bana (hatta internetten açıp bi kaç tanae görsel bile gösterdi tedavi olmazsam yüzümün nasil kalacagini).Ilk olarak 2 kutu antibiyotik hap ve gene antibiyotik krem ve alerji hapı verdi bunları kullandım sonrada 2 hafta sonra kan tahlili yaptırıp gelmemi istedi kan tahlillerim de iyi çıkınca aknetrent diye bi ilaç yazdı ilk ay düşük dozda kullandım daha sonraki ay tekrar tahlil yaptırıp kiloma göre ilacın dozunu ayarladı her ay kan tahlileri ile bu ilacı kullandım ve dışardan takviye olarakta karışım bi krem güneş koruyucu geceleri yatarken sürmek için ayrı bi krem bepantol sesiderm krem yüz yıkama jeli nemlendirici verdi ayrıca göz kurulugu ve aşırı dudak çatlaması yapıyor bu ilaç onlar içinde damla ve hametan krem kullandım.Gercekten çok zor ve uzun bi süreçti ama önce Allah 'ın izni ile sonrada dr verdiği ilaçlar ile şifayı buldum çok şükür acne rosa dan kurtuldum yüzüm mis gibi oldu
Arkadaşlar herkese sağlıklı günler diliyorum. Bende acne rosa hastalığı geçirdim yaklaşık 19 senedir geçmek bilmeyen sivilcelerim vardi en son geçen mart ayında yüzüm berbat bi hal almıştı kıpkırmızı olmaya başlamıştı iğne gibi batıyor ve çok kaşiniyordu hatta yüzümü yıkarken aciyordu sanki elimi dikenli bi telin üstüne de gezdiriyormus gibi hissediyordum.Bu zamana kadar da bi çok doktora gittim bi sürü krem ilaç v.s kullandım ama hiç biri fayda etmedi.Doktora gitmeyi istiyordum fakat coronovirus den dolayıda gitmeye çekiniyordum en sonunda birisinin tavsiye ettiği bi dr vardi bende o doktoru iyice araştırdım ve gitmeye karar verdim gittiğimde bana yüzümün acne rosa olduğunu ve geç kaldığımı artik yuzumdeki damarların çatlamaya başladığını eğer tedaviye başlamazsam ve damarlar patlar ise yüzüm öyle kıpkırmızı kalacağını söyledi uzun zor sabır gerektiren bi tedavi olduğunu ama basaracagimizi söyledi bana (hatta internetten açıp bi kaç tanae görsel bile gösterdi tedavi olmazsam yüzümün nasil kalacagini).Ilk olarak 2 kutu antibiyotik hap ve gene antibiyotik krem ve alerji hapı verdi bunları kullandım sonrada 2 hafta sonra kan tahlili yaptırıp gelmemi istedi kan tahlillerim de iyi çıkınca aknetrent diye bi ilaç yazdı ilk ay düşük dozda kullandım daha sonraki ay tekrar tahlil yaptırıp kiloma göre ilacın dozunu ayarladı her ay kan tahlileri ile bu ilacı kullandım ve dışardan takviye olarakta karışım bi krem güneş koruyucu geceleri yatarken sürmek için ayrı bi krem bepantol sesiderm krem yüz yıkama jeli nemlendirici verdi ayrıca göz kurulugu ve aşırı dudak çatlaması yapıyor bu ilaç onlar içinde damla ve hametan krem kullandım.Gercekten çok zor ve uzun bi süreçti ama önce Allah 'ın izni ile sonrada dr verdiği ilaçlar ile şifayı buldum çok şükür acne rosa dan kurtuldum yüzüm mis gibi oldu
şu an nemlendirici güneş kremi falan kullanmıyor musunuzArkadaşlar herkese sağlıklı günler diliyorum. Bende acne rosa hastalığı geçirdim yaklaşık 19 senedir geçmek bilmeyen sivilcelerim vardi en son geçen mart ayında yüzüm berbat bi hal almıştı kıpkırmızı olmaya başlamıştı iğne gibi batıyor ve çok kaşiniyordu hatta yüzümü yıkarken aciyordu sanki elimi dikenli bi telin üstüne de gezdiriyormus gibi hissediyordum.Bu zamana kadar da bi çok doktora gittim bi sürü krem ilaç v.s kullandım ama hiç biri fayda etmedi.Doktora gitmeyi istiyordum fakat coronovirus den dolayıda gitmeye çekiniyordum en sonunda birisinin tavsiye ettiği bi dr vardi bende o doktoru iyice araştırdım ve gitmeye karar verdim gittiğimde bana yüzümün acne rosa olduğunu ve geç kaldığımı artik yuzumdeki damarların çatlamaya başladığını eğer tedaviye başlamazsam ve damarlar patlar ise yüzüm öyle kıpkırmızı kalacağını söyledi uzun zor sabır gerektiren bi tedavi olduğunu ama basaracagimizi söyledi bana (hatta internetten açıp bi kaç tanae görsel bile gösterdi tedavi olmazsam yüzümün nasil kalacagini).Ilk olarak 2 kutu antibiyotik hap ve gene antibiyotik krem ve alerji hapı verdi bunları kullandım sonrada 2 hafta sonra kan tahlili yaptırıp gelmemi istedi kan tahlillerim de iyi çıkınca aknetrent diye bi ilaç yazdı ilk ay düşük dozda kullandım daha sonraki ay tekrar tahlil yaptırıp kiloma göre ilacın dozunu ayarladı her ay kan tahlileri ile bu ilacı kullandım ve dışardan takviye olarakta karışım bi krem güneş koruyucu geceleri yatarken sürmek için ayrı bi krem bepantol sesiderm krem yüz yıkama jeli nemlendirici verdi ayrıca göz kurulugu ve aşırı dudak çatlaması yapıyor bu ilaç onlar içinde damla ve hametan krem kullandım.Gercekten çok zor ve uzun bi süreçti ama önce Allah 'ın izni ile sonrada dr verdiği ilaçlar ile şifayı buldum çok şükür acne rosa dan kurtuldum yüzüm mis gibi oldu
bu zamana kadar birsürü ilaç vs kullandım demişsiniz? metrini de kullanmış mıydınız ?Arkadaşlar herkese sağlıklı günler diliyorum. Bende acne rosa hastalığı geçirdim yaklaşık 19 senedir geçmek bilmeyen sivilcelerim vardi en son geçen mart ayında yüzüm berbat bi hal almıştı kıpkırmızı olmaya başlamıştı iğne gibi batıyor ve çok kaşiniyordu hatta yüzümü yıkarken aciyordu sanki elimi dikenli bi telin üstüne de gezdiriyormus gibi hissediyordum.Bu zamana kadar da bi çok doktora gittim bi sürü krem ilaç v.s kullandım ama hiç biri fayda etmedi.Doktora gitmeyi istiyordum fakat coronovirus den dolayıda gitmeye çekiniyordum en sonunda birisinin tavsiye ettiği bi dr vardi bende o doktoru iyice araştırdım ve gitmeye karar verdim gittiğimde bana yüzümün acne rosa olduğunu ve geç kaldığımı artik yuzumdeki damarların çatlamaya başladığını eğer tedaviye başlamazsam ve damarlar patlar ise yüzüm öyle kıpkırmızı kalacağını söyledi uzun zor sabır gerektiren bi tedavi olduğunu ama basaracagimizi söyledi bana (hatta internetten açıp bi kaç tanae görsel bile gösterdi tedavi olmazsam yüzümün nasil kalacagini).Ilk olarak 2 kutu antibiyotik hap ve gene antibiyotik krem ve alerji hapı verdi bunları kullandım sonrada 2 hafta sonra kan tahlili yaptırıp gelmemi istedi kan tahlillerim de iyi çıkınca aknetrent diye bi ilaç yazdı ilk ay düşük dozda kullandım daha sonraki ay tekrar tahlil yaptırıp kiloma göre ilacın dozunu ayarladı her ay kan tahlileri ile bu ilacı kullandım ve dışardan takviye olarakta karışım bi krem güneş koruyucu geceleri yatarken sürmek için ayrı bi krem bepantol sesiderm krem yüz yıkama jeli nemlendirici verdi ayrıca göz kurulugu ve aşırı dudak çatlaması yapıyor bu ilaç onlar içinde damla ve hametan krem kullandım.Gercekten çok zor ve uzun bi süreçti ama önce Allah 'ın izni ile sonrada dr verdiği ilaçlar ile şifayı buldum çok şükür acne rosa dan kurtuldum yüzüm mis gibi oldu