soolantra ivermectin içerir kesin çözüm degilmiş.1,5 yıl sonra geri gelmiş hastalık..https://www.kadinlarkulubu.com/konu/dual-yellow-lazer-yaptiranlar-rosacea-leke-akne-vs.1134274/page-3#post-66649424...buradan bakabilirisn.bir kullanıcı yazmış. bnde sorun nemlendiricinin üre içermesinden kaynaklı,üre içeren kremleri zaten önermiyor doktorlar..cildin bagışıklıgını zayıflatıyor.cildimi inceltti.yıllardır krem kullanıyorum ama bunu kullanınca bir kaç haftada zaten cildim kızarmaya başladı..bir kaç kere de boynuma sürdüm orada da kızarıklık yaptı...zaten gittigim bir hastanedeki doktor bunu kullanma dedi ama iş işten geçmişti
sadece yüzümden degil boyunda da tedavi alıyorum fakat boynuma fazla kullanmadıgım için burada fazla yok..normalde düzenli besleniyorum ama beslenmenin etkisi çok yok bnce.bende almıştım omega 3 hapı ama etkisi olmadı..en iyi c vitamini bunu da doktoruma soracagım öneririse serum şeklinde yüz için alırım.lazer tedavisi nasıl olur acaba demodexi yok etmese de ciltte yenileme kalınlaştırma yapar mı ki? baktım propolise ama şu an almayacagım zaten omega 3 hapım var, bitmedi..