Deri ve Cilt Hastalıkları Akne roza (Gül hastalığı) demodeks baş etmenin yolları

soolantra ivermectin içerir kesin çözüm degilmiş.1,5 yıl sonra geri gelmiş hastalık..https://www.kadinlarkulubu.com/konu/dual-yellow-lazer-yaptiranlar-rosacea-leke-akne-vs.1134274/page-3#post-66649424...buradan bakabilirisn.bir kullanıcı yazmış. bnde sorun nemlendiricinin üre içermesinden kaynaklı,üre içeren kremleri zaten önermiyor doktorlar..cildin bagışıklıgını zayıflatıyor.cildimi inceltti.yıllardır krem kullanıyorum ama bunu kullanınca bir kaç haftada zaten cildim kızarmaya başladı..bir kaç kere de boynuma sürdüm orada da kızarıklık yaptı...zaten gittigim bir hastanedeki doktor bunu kullanma dedi ama iş işten geçmişti :KK43: sadece yüzümden degil boyunda da tedavi alıyorum fakat boynuma fazla kullanmadıgım için burada fazla yok..normalde düzenli besleniyorum ama beslenmenin etkisi çok yok bnce.bende almıştım omega 3 hapı ama etkisi olmadı..en iyi c vitamini bunu da doktoruma soracagım öneririse serum şeklinde yüz için alırım.lazer tedavisi nasıl olur acaba demodexi yok etmese de ciltte yenileme kalınlaştırma yapar mı ki? baktım propolise ama şu an almayacagım zaten omega 3 hapım var, bitmedi..
Ben krilom kullandım omega 3 cıldın bagısıklıgı ıcın dıl canım vucdun bagısıklıgı ıcın kullanmalıyız zayflayınca bagısıklık sıstemı zararlı hale gelıyor ay arastr arastr bı hal oldum ya yemınle 🤣

Ben krilom kullandım omega 3 cıldın bagısıklıgı ıcın dıl canım vucdun bagısıklıgı ıcın kullanmalıyız zayflayınca bagısıklık sıstemı zararlı hale gelıyor ay arastr arastr bı hal oldum ya yemınle 🤣
Lazer yaptırabılırsın ben lpl sıstemını yaptırdım 4 seans her seans 650 tl sadce cılt rengımı esıtledı benım kılcal damar sorunum yoktu cok mınık mınıktı onlara ıyı gelcegı soylendı hemde tedavı ıcın öldurur dendı ama sonuc aynı yani🤣

Lazer yaptırabılırsın ben lpl sıstemını yaptırdım 4 seans her seans 650 tl sadce cılt rengımı esıtledı benım kılcal damar sorunum yoktu cok mınık mınıktı onlara ıyı gelcegı soylendı hemde tedavı ıcın öldurur dendı ama sonuc aynı yani🤣
Cıldım rengı esitlendı ve gercekten böcek dısında herseye ıyı geldı dıebılırim

Bendekı kızarıklıkta cok yoktu kılcal damar dıebılcegım bısıde yoktu renk esıtlemek içşn çillerımde cok hafıftı ona bıle ıyı gelır dedıı oylee yaptıı yani
aynen..ama benim doktorum böyle degil belki özel hastane oldugu içindir.gereksiz işlem yapmıyor..demodex de rozasea yapan tipleri varmış benimki ondan galiba..çillerin geçti mi

aynen..ama benim doktorum böyle degil belki özel hastane oldugu içindir.gereksiz işlem yapmıyor..demodex de rozasea yapan tipleri varmış benimki ondan galiba..çillerin geçti mi
Cilim oyle gozle gorulur dildiki kendı dr oldugu ıcın dıkkat etmıs olabılor özel hastaneye gıtmedım canım muayenesı var özel oraya gıttım adam işlemi uapmadan soyluyo ucretı dırek soyleyınce altında bısı arıyosun yapmak ıcın yapıldı yanii

Cilim oyle gozle gorulur dildiki kendı dr oldugu ıcın dıkkat etmıs olabılor özel hastaneye gıtmedım canım muayenesı var özel oraya gıttım adam işlemi uapmadan soyluyo ucretı dırek soyleyınce altında bısı arıyosun yapmak ıcın yapıldı yanii
hmm anladım cnm..senin durumun benden çok çok iyi yine moralini bozma...düzelir inş

Canm dermiton losyon ne çok zor bisey bu tedavisi de yok tto kullanıyorum ama 7 8 aydr faydası yok hala yoğun şekilde cikiyo malesef bi ara bi artıo akneler çok fena sonra azalıp gbi oluyo derken tekrar atak yapio pskolojim alt üst oldu
Çok Tsekkur ederim çok sağol kronik artk böyle düşünüyorum gelen geçen noldu yüzüne dio hep ilaç kullanıyorum bastryorum ama ilaç bitince tekrarliyo o kadar yoruldumki aslında istanbulda bi kadın buldum bakım yapio bisey suruo yüzüne yakiyo biraz bidaha ckmiyo bide krem yapio kendi tertemiz olmuştu yüzüm ama krem btnce tekrar başladı olmazsa gene o kadına gdicem başka çarem yok
merhaba cildinizde kızarıklıklar da oluyor mu yoksa sadece sivilce mi ?

doktoruna kontrol için gitmeyi düşünüyor musun ? bu kremler sanırım en fazla 1 yıl kullanılıyor

doktoruna kontrol için gitmeyi düşünüyor musun ? bu kremler sanırım en fazla 1 yıl kullanılıyor
Martts 1 yıl olcak canım bana tam sonkes tekrar gıdıcem ılaclarıda artık gun asırı kullanmaya devam edıcem bıgun surp dıger gun kullanmıcam sımdı baska bı dktro gıtsem oda bısuru sey yaptırcak bu tedavım bıtsın bı gorusunu yıne alım baktım fayda etmıyor artık ıcerıklerını arastrıak maskeler alcam cunku derı altında yasamıyor bu canlılar derı yuzeyınde gozeneklerde gozenekler nekadar temız cılt okdr ıyı durumda zaten buzamana kadar benı cok etkılememesının sebebı bu oldu her hafta ıkı defa peelıng ve maske yapardım bızım gıbı cıltllere aha ve bha asıtlerı ıyı gelıyor

Martts 1 yıl olcak canım bana tam sonkes tekrar gıdıcem ılaclarıda artık gun asırı kullanmaya devam edıcem bıgun surp dıger gun kullanmıcam sımdı baska bı dktro gıtsem oda bısuru sey yaptırcak bu tedavım bıtsın bı gorusunu yıne alım baktım fayda etmıyor artık ıcerıklerını arastrıak maskeler alcam cunku derı altında yasamıyor bu canlılar derı yuzeyınde gozeneklerde gozenekler nekadar temız cılt okdr ıyı durumda zaten buzamana kadar benı cok etkılememesının sebebı bu oldu her hafta ıkı defa peelıng ve maske yapardım bızım gıbı cıltllere aha ve bha asıtlerı ıyı gelıyor
senin durumun iyi...benim cildim hassas şu an kızarık...inceldi bir de...cilt incelmesini de nasıl düzeltirim diye düşünüyorum..alnında ve burun yanaklarda olunca çok kötü oluyor o yüzden kullandıgın ürünleri önce dene bir bölgede...benim cilt rozasea gibi...bu demodexin rozasea yapanı varmış ondan bendeki..ducrayin keracnyl serumun,la roche effacler duo veya salistik asit bunları hiç kullanmış mıydın ?ducray kerancyl serum da azaleik asit iyi geliyormuş da bilmiyorm...bir de ben ömür boyu güneş kremi kullanmak zorundayım artık..başka doktora gitme bende çok gittim daha beter yaptılar...senin doktorun iyi ama gidersen de bulundugun bölgede başkent hastanesine gidebilirsin...tabi buradaki kadar iyi mi bilmiyorum.ben burada özel doktorlara gittim mikroskopla bile bakmadılar..senin doktorun yine iyi...

senin durumun iyi...benim cildim hassas şu an kızarık...inceldi bir de...cilt incelmesini de nasıl düzeltirim diye düşünüyorum..alnında ve burun yanaklarda olunca çok kötü oluyor o yüzden kullandıgın ürünleri önce dene bir bölgede...benim cilt rozasea gibi...bu demodexin rozasea yapanı varmış ondan bendeki..ducrayin keracnyl serumun,la roche effacler duo veya salistik asit bunları hiç kullanmış mıydın ?ducray kerancyl serum da azaleik asit iyi geliyormuş da bilmiyorm...bir de ben ömür boyu güneş kremi kullanmak zorundayım artık..başka doktora gitme bende çok gittim daha beter yaptılar...senin doktorun iyi ama gidersen de bulundugun bölgede başkent hastanesine gidebilirsin...tabi buradaki kadar iyi mi bilmiyorum.ben burada özel doktorlara gittim mikroskopla bile bakmadılar..senin doktorun yine iyi...
Aynen benımkı hemen sıkayetı anlattımm test yaptıı mıkroskpta ınceledıı ben zaten kendımı bıldım bılelı gunes korucuyu kullanıyodum bahsettıgın urunlerı kullanmadım canım ben daha cok estederm murad casmare genosys bıoderma bunları denedım hep

Aynen benımkı hemen sıkayetı anlattımm test yaptıı mıkroskpta ınceledıı ben zaten kendımı bıldım bılelı gunes korucuyu kullanıyodum bahsettıgın urunlerı kullanmadım canım ben daha cok estederm murad casmare genosys bıoderma bunları denedım hep
Rozean varsa senınkı lazerlık bı durumdur

Rozean varsa senınkı lazerlık bı durumdur
rozasea yoktu yani genetik olarak da yok.. demodexin türleri var bendeki rozaseaya yol açan bir türü sanırım.pul pul döküntü,,gece kaşıntısı da oluyordu ama şu an kremlerle geçti.. lazeri kızarıklıklar için soracagım...eskiden effacler duoyu kullanıyordum iyi geliyordu sivilce izlerine falan da şu an zor :KK43: neyse martın ortası gibi bende doka gidecegim bakalım..buradann da yazarım sana..

X