Deri ve Cilt Hastalıkları Akne roza (Gül hastalığı) demodeks baş etmenin yolları

Merhaba,
Cildinizle ilgili bir gelişme oldu mu acaba. Bu covid de iyice sıkıntı yarattı, daha çok stres sıkıntı..
Gönderdiğiniz reçete'yi yaptırmayı düşünüyorum ama bir taraftan da korkuyorum. Daha kötü olursa diye. Kullanmadığım şey kalmadı. Sonuç değişmeyince insan umudunu kaybediyor.
Cildimde kabartılar bitti krem ve çay ağacı yağı sayesinde ama kılcal çatlama devam ediyor kızarıklıkta

Teşekkür ederim Allah sizede şifa versin çay ağacını biraz pamuğa damlatıp yüzünüzü kaşlarınızı silseniz faydasını görürsünüz zaten sürdükten önce ve sonra aynaya bakın yüz anında güzelleşiyor şu kremi bitirmeye yakınım adı zelorose kızarıklığı alıyor bi araştırın kusura bakmayın ameliyat olmuştum sonra corona falan oruç anca girdim.

Eklentiler

• 9A234FA7-EF32-4A5E-A250-A674C485430A.jpeg
    9A234FA7-EF32-4A5E-A250-A674C485430A.jpeg
    87,7 KB · Görüntüleme: 460
Bunu nemlendirici yerine kullanabilirsiniz bi araştırın kızarma vs için bir tüp kullandım işe yarıyor gibi düzenli kullanımda yazarım tekrar tlfdan giriyorum msj görmesem kusura bakmayın

Yaşım 28 2017 de bir anda yüzüm de minik minik sivilcemsi şeylerle doldu. Cayyolunda cidiye doktoruna gittim sağolsun 2 metre ileriden ergenlik sivilcesi teşhisi koydu ve imeks yazıp gönderdi,ama yüzüm o kadar iğrenç oldu ki anlatamam tüm fotoğrafları paylaşacağım. O ara dövme sildiriyordum Kızılay’da Fatma yıldıza gidince yüzümü gösterdim oda bunların sivilce olmadığını ya alerji yada demodeks olabileceğini ama test yaptırmam gerektiğini söyledi. Başkent hastanesine gittim ve doktora dermatolog Fatma Yıldız test yaptırmam gerektiğini demodeks ten süphelendiğini söyledim ve test yapıldı yüzüme uhu sürdü cam yapıştırıp iyice bastırdı (bu arada test yaptırmaya giderken akşamdan yüzünüzü yıkamayın sakın 2 kere git gel yaptım ) camı kaldırdı ve mikroskop ta incelemeye başladı evet yüzümde demodex vardı hemde 15 tane birden yapıştırdığı yerden bana gösterdi tavsiyem sizin bakmamanız onları görünce baya bir psikolojim bozuldu. Yüzüm o kadar kaşınıyordu ki anlatamam bana siprey ,güneş koruyucu ve karışım krem verdi eczaneden yaptırdım yatmadan önce yüzüme sürüp sabah yıkayıp sonra parazit spreyini sıkıyordum. Herneyse böyle yüzüm iki üç kere kabardı kremlerle geçti sayılır. Yüzümde yanma batma kaşıntı alev alma evet bildiğiniz yüzüm alev alıyordu ve mis gibi Gül hastalığı yani roza hastalığı kapımı çaldı yüzümde kızarıklar ve kılcal damar çatlamaları başladı hatta boynumda da oluştu internetten baya bir araştırma sonucunda hastalığın tedavisi olmadığını anladım kılcal damar çatlamaları için dün Kızılay’da bulunan Ankara life polikinliğine Dr Fatma yıldıza randevu alıp gittim yüzüme ucuna iğne takılı tam adı aklıma gelmedi şuan radyofrekans ile damarlarımı yaktı (kendisi yüzümde demodeks testi yaptırmam gerektiğini söyleyen doktor güvenim tam ) burun kenarlarının inatçı olduğunu nisanın 15 ne kadar yaptırabileceğimi daha sonra tekrar kışı beklemem gerektiğini söyledi. Fotoğrafları atacağım. Bu hastalıktan kurtulan var mı bastırmak için neler yapıyorsunuz gözümde kiprik diplerimde de demodex var onlar içinde bi jel var onuda atacağım ben çay ağacı yağı aldım rosman diye bir yerden 19.90 tl ye indirimli onuda yüzüme kiprik diplerime sürüyorum baya yakıyor dikkatli olun azcık kulak çöpüne değdirip sürün boca etmeyin yüzünüze pamukla sürün ve benim yaptığım aptallığı yapmayın güneş kremsiz dışarıya çıkmayın ayrıca piyasadaki hemen hemen güneş kremlerin dandik olduğunu araştırmam sonucunda öğrendim link bırakayım sizde okursunuz ben solante kullandım ama zerre memnun kalmadım. Hala arayış içindeyim.
Merhaba ben de 11 yaşımdan beri bu illet akne sorunu var roaccutan kullandim tekrarladı kullanmadgm hel krem kalmadı karbon peeling yaptrdm h frekans yaptrdm ama fayda etmedi birsuru özel doktora gttm yıllarca sebebini bulamadilar en son gttgm bi doktor bu illet demodexten bahsetti biteral verdi bağışıklığı güçlendirmek için gıda takviyeleri kullandm ama geçmedi tre tto kullandm yok olmadı gene roaccutana başlayalım dedi bidaha da gtmedim öyle diyince şuan dermapen yaptryorum ilk seans iyi geldi gbi oldu ama gene çıtı 15 gün sonra napcam nasl geccek 30 yaşına geldim hâlâ bunlarla uğraşıyorum yokmu bi çaresi lütfen fayda gören varsa yardim etsin biri çok bunaldim artk bu sivilcelerden 20 senedir

Mrhbalar banada demodex teshısı koydu hocam ben prof mete baba adanada gıdebılırsınız yolunuz duserse tedavıye yenı basladım karısım verdı kendısı ama kendı muanesındede temızleyıp bısıler suruyor evde yapmam gereken seylerınsoyledı aksamlar kukurtlu sabunla yıkayp karısımı suruyorum sabhları katı bı sabun ve sprey gunes kremı sıE hellocareyı onerebılırım gunes kremı olarak verdııgı karısım ılk önce puskurttu dısına attı suan 20 gundeyım ama ben hep alerjı yapıtıgını dusunuyodum yedıklerımın bu hastalıkta dıkkat edılmesı gereken sureklı yastık kılıflarının degısmesı acı baharatlı alkol cafeın domates cikolta bunları arttıyor bunları tuketmeye ara verırsenız tamamdır tedavı surecını yazarım yıne sonuc olarak
Ne yaptınız kurtuldunuz mu çok zaman olmuş ama lütfen bende yıllardır uğraşıyorum bulamadım çaresini lütfen çok dua ederim bilgi verirseniz yok bi tedavisi bu illetin lütfen 😔

Arkadaşlar merhaba uzun yıllardır sivilce problemi çeken birisiyim son zamanlarda bir arkadaşımın tavsiyesiyle ardıç katranı sabunu kullanmaya başladım. iki haftadır kullanıyorum ve sonuç inanılmaz acayip kuruttu sivilcelerimi. İnternette araştırdım saç dökülmelerini de azalttığını hatta saç çıkardığını okudum. Şimdi kafamda bir soru işareti var acaba bu sabun yüzde kıllanma yapar mı? kullananlar var mıdır acaba? Bilgilendirirseniz çok sevinirim şimdiden teşekkürler.

Mrhbalar banada demodex teshısı koydu hocam ben prof mete baba adanada gıdebılırsınız yolunuz duserse tedavıye yenı basladım karısım verdı kendısı ama kendı muanesındede temızleyıp bısıler suruyor evde yapmam gereken seylerınsoyledı aksamlar kukurtlu sabunla yıkayp karısımı suruyorum sabhları katı bı sabun ve sprey gunes kremı sıE hellocareyı onerebılırım gunes kremı olarak verdııgı karısım ılk önce puskurttu dısına attı suan 20 gundeyım ama ben hep alerjı yapıtıgını dusunuyodum yedıklerımın bu hastalıkta dıkkat edılmesı gereken sureklı yastık kılıflarının degısmesı acı baharatlı alkol cafeın domates cikolta bunları arttıyor bunları tuketmeye ara verırsenız tamamdır tedavı surecını yazarım yıne sonuc olarak

Merhaba mete bey ben 20 senedir uğraşıyorum bu illet hastalıkla yeni öğrendim ne kullandıysam roaccutan falan hep geçici etki edio sizle konusablirmiyim lütfen cevap verr msiniz

Yaşım 28 2017 de bir anda yüzüm de minik minik sivilcemsi şeylerle doldu. Cayyolunda cidiye doktoruna gittim sağolsun 2 metre ileriden ergenlik sivilcesi teşhisi koydu ve imeks yazıp gönderdi,ama yüzüm o kadar iğrenç oldu ki anlatamam tüm fotoğrafları paylaşacağım. O ara dövme sildiriyordum Kızılay’da Fatma yıldıza gidince yüzümü gösterdim oda bunların sivilce olmadığını ya alerji yada demodeks olabileceğini ama test yaptırmam gerektiğini söyledi. Başkent hastanesine gittim ve doktora dermatolog Fatma Yıldız test yaptırmam gerektiğini demodeks ten süphelendiğini söyledim ve test yapıldı yüzüme uhu sürdü cam yapıştırıp iyice bastırdı (bu arada test yaptırmaya giderken akşamdan yüzünüzü yıkamayın sakın 2 kere git gel yaptım ) camı kaldırdı ve mikroskop ta incelemeye başladı evet yüzümde demodex vardı hemde 15 tane birden yapıştırdığı yerden bana gösterdi tavsiyem sizin bakmamanız onları görünce baya bir psikolojim bozuldu. Yüzüm o kadar kaşınıyordu ki anlatamam bana siprey ,güneş koruyucu ve karışım krem verdi eczaneden yaptırdım yatmadan önce yüzüme sürüp sabah yıkayıp sonra parazit spreyini sıkıyordum. Herneyse böyle yüzüm iki üç kere kabardı kremlerle geçti sayılır. Yüzümde yanma batma kaşıntı alev alma evet bildiğiniz yüzüm alev alıyordu ve mis gibi Gül hastalığı yani roza hastalığı kapımı çaldı yüzümde kızarıklar ve kılcal damar çatlamaları başladı hatta boynumda da oluştu internetten baya bir araştırma sonucunda hastalığın tedavisi olmadığını anladım kılcal damar çatlamaları için dün Kızılay’da bulunan Ankara life polikinliğine Dr Fatma yıldıza randevu alıp gittim yüzüme ucuna iğne takılı tam adı aklıma gelmedi şuan radyofrekans ile damarlarımı yaktı (kendisi yüzümde demodeks testi yaptırmam gerektiğini söyleyen doktor güvenim tam ) burun kenarlarının inatçı olduğunu nisanın 15 ne kadar yaptırabileceğimi daha sonra tekrar kışı beklemem gerektiğini söyledi. Fotoğrafları atacağım. Bu hastalıktan kurtulan var mı bastırmak için neler yapıyorsunuz gözümde kiprik diplerimde de demodex var onlar içinde bi jel var onuda atacağım ben çay ağacı yağı aldım rosman diye bir yerden 19.90 tl ye indirimli onuda yüzüme kiprik diplerime sürüyorum baya yakıyor dikkatli olun azcık kulak çöpüne değdirip sürün boca etmeyin yüzünüze pamukla sürün ve benim yaptığım aptallığı yapmayın güneş kremsiz dışarıya çıkmayın ayrıca piyasadaki hemen hemen güneş kremlerin dandik olduğunu araştırmam sonucunda öğrendim link bırakayım sizde okursunuz ben solante kullandım ama zerre memnun kalmadım. Hala arayış içindeyim.
Nasıl oldu bende de var 20 senedir uğraşıyorum nolur yardim edin

Karışımı söyler misiniz nolur 20 senedir bulamıyorum çaresini lütfen dua ederim size
Mrhlar bu uzun bı tedavı 9 aydayım ben karısım yazım ben hemen sıze ınsalahh faydasını gorursunuz aksamları kukurtlu sabunla yıkıyosunuz sonra bu karısımı suruyosunuz sabahları tto sabunu kullandım ben cay agacı ıceren ve dermıton losyon sabahları onu sıkıyosun cıldıne 10 dk beklıyosun sonra gunes kremı kullan ama mutlaka su bazlı bı gunes kremı kullan acılı baharatlı ve sut urunlerını bırakıyosun kahveyı bıle yasaklamıstı bana 9 aya kadae boyle ama kılcal damar ıcın de ıpl yaptırdı 4 seans tedavım devam edıyor

Eklentiler

• 6ACDF6E7-F8E3-4649-B16D-AF173AD6E375.png
    6ACDF6E7-F8E3-4649-B16D-AF173AD6E375.png
    653,6 KB · Görüntüleme: 503
Canm dermiton losyon ne çok zor bisey bu tedavisi de yok tto kullanıyorum ama 7 8 aydr faydası yok hala yoğun şekilde cikiyo malesef bi ara bi artıo akneler çok fena sonra azalıp gbi oluyo derken tekrar atak yapio pskolojim alt üst oldu 😔

dermıton losyon eczaneden alabılırsınınz sabahları kullanın 10 dk beletıp mutlaka su bazlı gunes kremı kukurtlu sabun muthıs bısı aksamları kukurtle mutlaka yıka sabahları tto kullan ılaclarıda kullan

Ben bunla alakalı vıdeo cekıcem ınslahh sonuca ulasabılırsem cılt temızlıgı onemlı haftada bı yada ıkı kere peelıng yaptırın yada aqufacıal yaptrabılırsın ayda bır derınlemesınw temızlık

Ben bunla alakalı vıdeo cekıcem ınslahh sonuca ulasabılırsem cılt temızlıgı onemlı haftada bı yada ıkı kere peelıng yaptırın yada aqufacıal yaptrabılırsın ayda bır derınlemesınw temızlık
Ya o kadar çok şey yaptrdim ki şu 20 senede cilt bakmi karbon peeling h.frekans dual yellow lazer ama yok geçmiyor bu illet parazitler artk ne yiyip ne iccegmi şaşırdım yemesemde yemesemde cikiyo roaccutan falan da kulandım hep tekrarladı pskolojim çok bozuldu göğüs kısmında kollarımda ve srtmda da cikiyo bu hafta test yaptrcam ben hastaneye gdip bide gözlerim çok kanlı hep kanlı ağladın mı diyolar kirpik diplerinde de olablrmis göz kuruluğu yaptı bende

Ya o kadar çok şey yaptrdim ki şu 20 senede cilt bakmi karbon peeling h.frekans dual yellow lazer ama yok geçmiyor bu illet parazitler artk ne yiyip ne iccegmi şaşırdım yemesemde yemesemde cikiyo roaccutan falan da kulandım hep tekrarladı pskolojim çok bozuldu göğüs kısmında kollarımda ve srtmda da cikiyo bu hafta test yaptrcam ben hastaneye gdip bide gözlerim çok kanlı hep kanlı ağladın mı diyolar kirpik diplerinde de olablrmis göz kuruluğu yaptı bende
Evet gogus arasında kollarda sacta ve kırpık dıplerıne bakk mınık mınık beyazlar varsa oda demodexrr anlıyorum senı yeme ıcme olarak bende senın gıbıyum 46 kg kadar dustumm onu yeme bunu yeme ama suan bende gogusdumde falan zaten yoktu yuzumde sadce cene kısmında oda ama suan o karısım once dısına atıyor sonra temızlıyor bıce cogu kısıde cay agacı yagını cok duydum sıparıa verdım zor bı tedavıymıs bu doktr oyle soyledıı ama kukurtlu sabunu mutlaka dene derım sana sabahlarıda tto num sıvı sabununu al onla vucudunuda yıka yuzunude yıka

Dermıton losyon all sabhaları yuzundekı lerı sondırcek
Çok Tsekkur ederim çok sağol kronik artk böyle düşünüyorum gelen geçen noldu yüzüne dio hep ilaç kullanıyorum bastryorum ama ilaç bitince tekrarliyo o kadar yoruldumki aslında istanbulda bi kadın buldum bakım yapio bisey suruo yüzüne yakiyo biraz bidaha ckmiyo bide krem yapio kendi tertemiz olmuştu yüzüm ama krem btnce tekrar başladı olmazsa gene o kadına gdicem başka çarem yok

X