Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
evlenmeden önce hep evleneceğim erkeke benim yani ikimizin öze bir şarkısı olacak derdim..acaba bana hangi şarkıyı armağan edecek derdim...evenen kadar çookk erkeklerin yüreklerini yaktım çok sevda şiireri şarkıları duydum ama benim için hiç birinin önemi yoktu illede evleneceğim erkekten duyacağım bir şarkı sözünü bekledim...derken bigüün evlendim ve bugün 3 yıllık evliyim ve kocamdan en ufak bir iltifat dahi duyamadım ..şarkılar bana artık düşman gibi geliyo..ve açıkçası bende eskiden benim için söylenen şarkılarla avutuyorum bu romantik özlemimi...o şarkılar anladım anladım bitsin anladım benim değilsin....diğeri güneşimi kaybettim gözlerini görmem gerek....diğeri dünyaya birdaha gelsem arar bulurum yine seni severim.....yıldızlarda kayar durmaz yerinde...zalim oyunu bozan sende bu büyüde yalan....kara gözlüm...söyleyemedim....bunları kimin bana armağan ettiğini hatırlamıyorum bile ancak şarkılar aklımda...ama kocamdan tek bir iltifat dahi duymadım ....boshayallersmile
aşkımla 7yıl önce daha sınıf arkadaşıyken sonbahar ayıydı kütüphaneye kafeden gelen bir ses cesaretın var mı aşka çarpıyor kalbım bir başka sende böyle sevsen keşke desen bana yar bu an hiç bitmesin istedim ah ah mazi ne güzeldi :gitme: sanki dün gibi şimdi kocaman insanlar olduk zaman ne çabuk geçiyor :umursamaz:
2,5 yıl önce tanıştığımız günden beri nişanda ilk dans müziğimiz düğün de ilk ve son dans müziğimiz hep bu müzikle oldu hala telefonlarımız bile onunla çalıyor gittiğimiz heryerde eğer bizi tanıyorlarsa bu şarkı çalıyor herşeyim aşk herşeye değer aslı güngör