Gelinlik Modelleri aklımdaki gelinlikler

ncakir89

Guru
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2009
1.126
3
358
Bursa
kıslar benmde 2,5 ay sonra düğünüm var ama bir türlü aklımdak, modeller arasında seçim yapamadım :1no2: ne zor işmiş yahuuu mafoldumben
bana yardımcı olursanız çoooookkk büyükkk sevap işlemiş olursunuz boyum 1,68 kilom 55

Eklentiler

• $4754.jpg
    9,6 KB · Görüntüleme: 81
  • $2009-2010-gelinlik-modelleri137_jpg_568.jpg
    7,8 KB · Görüntüleme: 70
  • $3315.jpg
    6,7 KB · Görüntüleme: 93
ya öncelkle ben şunu sorayım bu resmleri nasıl tam ekranda gözükmesni sağlıoruz acaba CADIARZU
çok küçükte

bu güzelmiş..

Son düzenleyen: Moderatör:
ya bikaç tane daha var ama resmler küçük de koymak istemiorum yardımcı olursanız diğerlernde paylaşayım

yaa hala yardımcı olan yok su resim byültme konusunda

Eklentiler

• $3251.jpg
    7,8 KB · Görüntüleme: 120
  • $2799.jpg
    8,1 KB · Görüntüleme: 82
  • $gelinlik-modeli-dugun-gelin-2.jpg
    5,9 KB · Görüntüleme: 81
canım fotografı nerde yüklüosun sanırım ondan kaynaklanıo
bu arada ilk eklediklerinin 3.su su son eklediklerininde eger etegi duzse 3.su

ya canım eklenti ekle den yüklüorum ama olmuo
ilk eklediklerimden bende üçüncüsünü beğendim son ekledğimn üçüncüsüyle birleştrsem nasıl olur acaba fisfisfis

oradan eklemeyceksin resimin linkini burada hani su dunya gibi olan sey varya onun yanında tablo gibi bişi var dag gunes gibi sarı oraya koplayacaksın ok basacaksın cevapla dediginde cıkar foto

İlk yüklediğinin 3. sü 2. yüklediğinin 1. ve 3. sünü beğendim tatlım ama neden bu gelinlikler arasında kaldın ki çok daha güzel şeyler bulabileceğine inanıorm.

canım bak bu linke ben dolu model eklemiştim bak istersen

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…