- Konu Sahibi pembekuvars30
-
Bişey demedim ki ayol, normalde savcılığa bildirilse 6 ay uzaklaştırma verilecek davranışlar okuyunca tutamadım kendimi , terslik demeyelim de biz ona alınmasın konu sahibiHanım efendi neden bu kadar ters yazıyorsunuz ki.ne olmuş adamı 13563.kere aradıysa
Kesinlikle NARSİST bu adam
siz adamı kesinlikle darlamamışsınız
görüşmeyelim diyen ben ki kötü davranan kendisi herşeyi erkek yönünden yorumluyorsunuzKesinlikle NARSİST bu adam
siz adamı kesinlikle darlamamışsınız
Burada normal davranışları olmayan sizsiniz…
Adamın size düzgün davranmadığı için terkediyorsunuz, sonra adamı arıyorsunuz, adam açmayınca kızıyorsunuz, adam sizi umursamıyor, yinede adamı arıyorsunuz, sonra sosyal medyadan takip ediyorsunuz vs..
Bir karar verince arkasında durun, yoksa hiç kıymetiniz olmuyor…
E derdiniz ne o zaman mutluysanız bırakın adamı rahat oda mutlu olsun
Adamı arayıp görüşmeyen ayrılan sizsiniz
Adam istikrarlı bir öyle bir böyle kaypak değil, peki görüşmeyelim demiş kesmiş iletişimi sizin talebiniz üzerine
Sürekli arayıp yazıp taciz ediyorsunuz adamı, ne istiyorsunuz adamdan?
Herkes trip peşinde koşmaz koşmamalı da
Anlayın artık adam bitirmiş sizi ve is te mi yor
Herkesi kuklanız edemezsiniz öğrenmiş oldunuz, konuş konuşalım sus susalım git yok yok vazgeçtim gitme istemiyorum dicem ama sen kapımda yat oldu başka
Kendinizi komik ve aciz duruma düşürmüşsünüz yazık
Hala adam ne amaçlıyor diyorsunuz, huzur amaçlıyor, Ali Cengiz oyunu çevirmeye çalışıp elinde patlayan sizsiniz
Ayrıca bekar genç adam istediğini beğenir size ne
konuşmayalım diyen siz değil misiniz şimdi bu ısrar neden ?Ayrıca hiç kimse siz aradığınızda müsait olup telefona cevap vermek zorunda değil.
Adam narsist filan değil ama siz tacizcisiniz gibi duruyor buradan bakınca ama bilemedim
Adam narsist falan değil, adam normal. Anormal olan sizsiniz.
İnsanları sürekli arayıp taciz ederek nezaketsiz davranan sizsiniz bence.nezaket denen bir kural var
Adam kendini sevdiği ve önemsediği için sizden kurtulmuş, bu açıdan bakınca evet narsist olabilir, adamı rahat bırakın pilizz
E hak etmişsiniz. Ben olsam savcılığa verirdim mesela sizi. Erkeklere hukuki yollara başvurma eğitimi vermeliyiz bence.kötü muamele yapıyor neresi normal
İnsanları sürekli arayıp taciz ederek nezaketsiz davranan sizsiniz bence.
E hak etmişsiniz. Ben olsam savcılığa verirdim mesela sizi. Erkeklere hukuki yollara başvurma eğitimi vermeliyiz bence.
Bişey demedim ki ayol, normalde savcılığa bildirilse 6 ay uzaklaştırma verilecek davranışlar okuyunca tutamadım kendimi , terslik demeyelim de biz ona alınmasın konu sahibizira kendisi ürkütücü şekilde herşeyden alınıyor zannımca
Ay buna güldüm kusura bakma. Gerçi konunun tamamına güldüm. Rezil olmuşsun zaten olacağın kadar. Zorlama bence fazlaversin ben gerekli açıklamamı yapardım ve birşey çıkmazdı hukuku sizden iyi biliyorum beraber rezil olurduk
herkesin olaylara verdiği tepki farklıdır. Şöyle düşünün bir kere aradınız geri dönmedi ama mutlaka aramanızı görmüştür zaten dönmek istese size dönerdi ben olsam böyle düşünüp bir daha aramazdım.açıkladım belki başına birşey geldi siz yaşamadınız herhalde o hissi
Narsistlik kendini digerlerinden daha iyi, daha üstün gorme durumu, baskalarinin duygularini onemsememe tam tanıma giriyo mu bilmiyorum bakmadim, ama yeterince onemsemedigim hic kimsenin duygusuna onem vermem ben de. Bu beni narsist yapmaz. Adam seni önemsemiyo, ilgilenmiyo bunu anlamamakta ki.israrin senin psikolojinde sorun olduguna işaret bence.narsist başkalarının duygularını önemsemeyen demektir
Narsistlik kendini digerlerinden daha iyi, daha üstün gorme durumu, baskalarinin duygularini onemsememe tam tanıma giriyo mu bilmiyorum bakmadim, ama yeterince onemsemedigim hic kimsenin duygusuna onem vermem ben de. Bu beni narsist yapmaz. Adam seni önemsemiyo, ilgilenmiyo bunu anlamamakta ki.israrin senin psikolojinde sorun olduguna işaret bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?