- 22 Mart 2021
- 2.482
- 20.055
- 258
- Konu Sahibi pembekuvars30
-
".Bana doğru düzgüm davranmıyorsun davranacağını da sanmıyorum dedim görüşmeyelim dedim hiç birşey demeden görüşmeyelim " dediısrarım yok özür dilemek ve birşeyi onarmak için şansımı denedim sessiz kalarak cevap aldım diyebilirdiki adam gibi istemiyorum arama siliyorum seni bu zor olmasa gerek
Ay siz 33 yaşında mısınız gerçekten?
Tabii yoktur da siz yine de çok şeyapmayın artık benceuzaklaştırma verilecek bir durum yok
yaşım profilde yazmıyor
Canım bende 32 yaşındayım hatta geçen ciddi erkek kıtlığı diye konu açtım.
Nüfus mudurlugunden sordurdu heraldeyaşım profilde yazmıyor
".Bana doğru düzgüm davranmıyorsun davranacağını da sanmıyorum dedim görüşmeyelim dedim hiç birşey demeden görüşmeyelim " dedi
Bunu demis adamdan neyin ozurunu dileyip neyin tamirini yapican cok merak ettim
Acik ve net kaybetmekten korkmuyormus demek ki. Hem kaybetmekten korkacak kadar deli divane olsa siz davranisindan sikayet etmezdiniz . Yanlis taktik yanlis zaman . Yenisi hazirda varmis neden ugrassin ki sizinleben kaybetmekten korkması için görüşmeyelim dedim ama açmaması tuhaf
Bı de kıtlık varmış geçen yılMerak işte. Aramaya nickinizi girip "Yaşındayım" kelimesiyle aratınca bir sene önceki yaş mesajınız geliyor:
Ablacim neyini denk gelmedin, konunun ilk mesaji bu senin yazin, adam iplememis, ozur diliycem tamir edicem diyosun, neyin ozuru diyorum, bu modele denk gelmedim diyosun, her denk geldigin modelin tezini mi yaziyosun, kafa mi karisik hafif?hımm bu tarz modele çok denk gelmedim
Tabii yoktur da siz yine de çok şeyapmayın artık bence
Ablacim neyini denk gelmedin, konunun ilk mesaji bu senin yazin, adam iplememis, ozur diliycem tamir edicem diyosun, neyin ozuru diyorum, bu modele denk gelmedim diyosun, her denk geldigin modelin tezini mi yaziyosun, kafa mi karisik hafif?
Acik ve net kaybetmekten korkmuyormus demek ki. Hem kaybetmekten korkacak kadar deli divane olsa siz davranisindan sikayet etmezdiniz . Yanlis taktik yanlis zaman . Yenisi hazirda varmis neden ugrassin ki sizinle
Pekiboşverelim rahat tavırlı biri işte
Adam “adam gibi” bir tavır sergiliyor işte, görüşmeyelim diyen bir kadını taciz etmiyor istediğini yapıyor kadına saygı duyuyor, sülük gibi yapışacak mıydı?ben adamın tavrını anlamaya çalışıyorum ne kadar erkek tarafındasınız
Evlenmiyorum, hiçbir ilişkim yolunda gitmiyor, erkeklerin köküne kibrit suyu konusu yakındırAy siz 33 yaşında mısınız gerçekten?
Hanımefendi adama ayrılmak istiyorum diyor sonra tamam cevabı aldığınızda tacizkar bir şekilde arıyorsunuz. Günler geçmiş üzerinden ama sizin aklınız hala orada. Bu durumda ya sınırda kişilik bozukluğu gibi bir sıkıntınız var ya da ağır kezbanlık sıkıntısı yaşıyorsunuz.herkes doktor sanırım burda
bence biriyle konuşuyorsa da siz yapmanız gerekeni yaptınız 22 gün geçmiş üstünden bence şu ana kadar iyi gelmişsiniz. o kadar aramışsınız obsesif durmamak için bence bunu yapmayı sonlandırın isteseydi size dönüş yapardı. ha çok hoşlanıyorsanız hala beklemekten başka çare yok ama bence siz koşmasını beklediniz.Arkadaşlar yaklaşık 22 gün oldu birşey olmayı beceremediğimiz ve cepte olduğumu düşündüğüm bir beyle iletişimi sonlandırdım.Canım yandı evet ama şimdi daha iyiyim.Bana doğru düzgüm davranmıyorsun davranacağını da sanmıyorum dedim görüşmeyelim dedim hiç birşey demeden görüşmeyelim dedi.Neyse ben onu aradım bu yazışma üstüne açmadı ve whatsaapdan da aradım görüşmeyelim işte dedi ok yazdım.Neyse 2 hafta sonra dayanamadım yine aradım kendimi kaptırmışım fazla aradım mesaj attım hiçbir şekilde dönüş alamadım.Numaramı da silmedi.Kendisini narsist olduğunu düşünmeye başladım.İnsan merak eder ya açar ne oldu der iletişimsizlikle kaldım.Üzüldüm ilk kez böyle birşey oldu.İnstgramına baktım biliyorsunuz açan programlar ordan bir sınıf öğretmeni bayanın tüm fotolarını beğenmiş kızda bunun fotolarını beğenmiş.Üzüldüm daha stalk yapmayacağım.Bana ne önerirsiniz,22 gündür iletişimim yok neyi amaçlamıştır,ne yapmalıyım?İnanın çok üzüldüm değer verdiğim biriydi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?