- 5 Nisan 2020
- 295
- 438
- 53
- 33
- Konu Sahibi pembekuvars30
-
Of ne diyorsun ya?sevmek saplantımı önemsenmeyi istemek saplantı mı
Haa tamam stalk yapmışsınız. Sonra da tavsiye istemişsiniz. Ne kadar normal bir durum.değilim takıntılı ilerki yazışmalarıma bakın
Öncelikle kadın kadının düşmanı gibi söylemleri asla kabul etmiyorum ve ben kadın erkek diye ayrım yapmadan direkt olarak insan olarak bakıyorum, yani ayrılmak isteyen bir kadını bir erkeğin taciz etmesi ne kadar yanlışsa bu da o kadar yanlış. Hem ne derler bilirsiniz; giden değil asıl kalandır terkeden, giden de bu yüzden gitmiştir zaten...farklı bakış açısı :) niye kadın kadının düşmanı burda acaba
Sizin gibi kadın düşmanlarına selam bile vermem hanım efendiCikista sac saca bas basa girelim mi
canım ya bu instagram programında bakmak istediğim kişinin bu hesabı görüntüleyemiyoruz. takipçileri arasında kullanan yok diyaama sonra aradım yani
canım ya bu instagram programında bakmak istediğim kişinin bu hesabı görüntüleyemiyoruz. takipçileri arasında kullanan yok diyabaşka yolu var mı? ya da facebook hesabı için bir program varmı
erkek bunu yapsa savcılığa git çabuk şikayetçi ol deriz..Arkadaşlar yaklaşık 22 gün oldu birşey olmayı beceremediğimiz ve cepte olduğumu düşündüğüm bir beyle iletişimi sonlandırdım.Canım yandı evet ama şimdi daha iyiyim.Bana doğru düzgüm davranmıyorsun davranacağını da sanmıyorum dedim görüşmeyelim dedim hiç birşey demeden görüşmeyelim dedi.Neyse ben onu aradım bu yazışma üstüne açmadı ve whatsaapdan da aradım görüşmeyelim işte dedi ok yazdım.Neyse 2 hafta sonra dayanamadım yine aradım kendimi kaptırmışım fazla aradım mesaj attım hiçbir şekilde dönüş alamadım.Numaramı da silmedi.Kendisini narsist olduğunu düşünmeye başladım.İnsan merak eder ya açar ne oldu der iletişimsizlikle kaldım.Üzüldüm ilk kez böyle birşey oldu.İnstgramına baktım biliyorsunuz açan programlar ordan bir sınıf öğretmeni bayanın tüm fotolarını beğenmiş kızda bunun fotolarını beğenmiş.Üzüldüm daha stalk yapmayacağım.Bana ne önerirsiniz,22 gündür iletişimim yok neyi amaçlamıştır,ne yapmalıyım?İnanın çok üzüldüm değer verdiğim biriydi.
Kesinlikle NARSİST bu adamArkadaşlar yaklaşık 22 gün oldu birşey olmayı beceremediğimiz ve cepte olduğumu düşündüğüm bir beyle iletişimi sonlandırdım.Canım yandı evet ama şimdi daha iyiyim.Bana doğru düzgüm davranmıyorsun davranacağını da sanmıyorum dedim görüşmeyelim dedim hiç birşey demeden görüşmeyelim dedi.Neyse ben onu aradım bu yazışma üstüne açmadı ve whatsaapdan da aradım görüşmeyelim işte dedi ok yazdım.Neyse 2 hafta sonra dayanamadım yine aradım kendimi kaptırmışım fazla aradım mesaj attım hiçbir şekilde dönüş alamadım.Numaramı da silmedi.Kendisini narsist olduğunu düşünmeye başladım.İnsan merak eder ya açar ne oldu der iletişimsizlikle kaldım.Üzüldüm ilk kez böyle birşey oldu.İnstgramına baktım biliyorsunuz açan programlar ordan bir sınıf öğretmeni bayanın tüm fotolarını beğenmiş kızda bunun fotolarını beğenmiş.Üzüldüm daha stalk yapmayacağım.Bana ne önerirsiniz,22 gündür iletişimim yok neyi amaçlamıştır,ne yapmalıyım?İnanın çok üzüldüm değer verdiğim biriydi.
Burada normal davranışları olmayan sizsiniz…Arkadaşlar yaklaşık 22 gün oldu birşey olmayı beceremediğimiz ve cepte olduğumu düşündüğüm bir beyle iletişimi sonlandırdım.Canım yandı evet ama şimdi daha iyiyim.Bana doğru düzgüm davranmıyorsun davranacağını da sanmıyorum dedim görüşmeyelim dedim hiç birşey demeden görüşmeyelim dedi.Neyse ben onu aradım bu yazışma üstüne açmadı ve whatsaapdan da aradım görüşmeyelim işte dedi ok yazdım.Neyse 2 hafta sonra dayanamadım yine aradım kendimi kaptırmışım fazla aradım mesaj attım hiçbir şekilde dönüş alamadım.Numaramı da silmedi.Kendisini narsist olduğunu düşünmeye başladım.İnsan merak eder ya açar ne oldu der iletişimsizlikle kaldım.Üzüldüm ilk kez böyle birşey oldu.İnstgramına baktım biliyorsunuz açan programlar ordan bir sınıf öğretmeni bayanın tüm fotolarını beğenmiş kızda bunun fotolarını beğenmiş.Üzüldüm daha stalk yapmayacağım.Bana ne önerirsiniz,22 gündür iletişimim yok neyi amaçlamıştır,ne yapmalıyım?İnanın çok üzüldüm değer verdiğim biriydi.
E derdiniz ne o zaman mutluysanız bırakın adamı rahat oda mutlu olsun23 gün oldu gayet mutluyum ki başkalarına yürüdüğünü gördüğümden beri iyice soğudum aramıyorum mesaj atmıyorum
Gün saymayı bırakın.Arkadaşlar yaklaşık 22 gün oldu birşey olmayı beceremediğimiz ve cepte olduğumu düşündüğüm bir beyle iletişimi sonlandırdım.Canım yandı evet ama şimdi daha iyiyim.Bana doğru düzgüm davranmıyorsun davranacağını da sanmıyorum dedim görüşmeyelim dedim hiç birşey demeden görüşmeyelim dedi.Neyse ben onu aradım bu yazışma üstüne açmadı ve whatsaapdan da aradım görüşmeyelim işte dedi ok yazdım.Neyse 2 hafta sonra dayanamadım yine aradım kendimi kaptırmışım fazla aradım mesaj attım hiçbir şekilde dönüş alamadım.Numaramı da silmedi.Kendisini narsist olduğunu düşünmeye başladım.İnsan merak eder ya açar ne oldu der iletişimsizlikle kaldım.Üzüldüm ilk kez böyle birşey oldu.İnstgramına baktım biliyorsunuz açan programlar ordan bir sınıf öğretmeni bayanın tüm fotolarını beğenmiş kızda bunun fotolarını beğenmiş.Üzüldüm daha stalk yapmayacağım.Bana ne önerirsiniz,22 gündür iletişimim yok neyi amaçlamıştır,ne yapmalıyım?İnanın çok üzüldüm değer verdiğim biriydi.
Dillere pelesenk oldu bu narsist kelimesi. Adam narsist falan değil. Sizi istemiyor ve sevmiyor net. Adam başkalarına doğru yol almış. Bunu kabul edip unutmaya bakinArkadaşlar yaklaşık 22 gün oldu birşey olmayı beceremediğimiz ve cepte olduğumu düşündüğüm bir beyle iletişimi sonlandırdım.Canım yandı evet ama şimdi daha iyiyim.Bana doğru düzgüm davranmıyorsun davranacağını da sanmıyorum dedim görüşmeyelim dedim hiç birşey demeden görüşmeyelim dedi.Neyse ben onu aradım bu yazışma üstüne açmadı ve whatsaapdan da aradım görüşmeyelim işte dedi ok yazdım.Neyse 2 hafta sonra dayanamadım yine aradım kendimi kaptırmışım fazla aradım mesaj attım hiçbir şekilde dönüş alamadım.Numaramı da silmedi.Kendisini narsist olduğunu düşünmeye başladım.İnsan merak eder ya açar ne oldu der iletişimsizlikle kaldım.Üzüldüm ilk kez böyle birşey oldu.İnstgramına baktım biliyorsunuz açan programlar ordan bir sınıf öğretmeni bayanın tüm fotolarını beğenmiş kızda bunun fotolarını beğenmiş.Üzüldüm daha stalk yapmayacağım.Bana ne önerirsiniz,22 gündür iletişimim yok neyi amaçlamıştır,ne yapmalıyım?İnanın çok üzüldüm değer verdiğim biriydi.
Demekki gönül almak istemiyormus-bitti hepsi buben gönül alır mı diye biraz blöf yaptım
Hanım efendi neden bu kadar ters yazıyorsunuz ki.ne olmuş adamı 13563.kere aradıysaAdam narsist filan değil ama siz tacizcisiniz gibi duruyor buradan bakınca ama bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?