• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aklımda tuhaf sorular

Hanım efendi neden bu kadar ters yazıyorsunuz ki.ne olmuş adamı 13563.kere aradıysa
Bişey demedim ki ayol, normalde savcılığa bildirilse 6 ay uzaklaştırma verilecek davranışlar okuyunca tutamadım kendimi , terslik demeyelim de biz ona alınmasın konu sahibi:KK14:zira kendisi ürkütücü şekilde herşeyden alınıyor zannımca

kötü davrandımmı diye pişman oldum evet sonra kaybetmek istemedim ama o aramalara mesajlara dönmeyince iyiki kaybettim diyorum ki insan hata yapabilir pişman olabilir telefonu açmamak mesaja dönmemek ayrı bir saçmalık
Burada normal davranışları olmayan sizsiniz…
Adamın size düzgün davranmadığı için terkediyorsunuz, sonra adamı arıyorsunuz, adam açmayınca kızıyorsunuz, adam sizi umursamıyor, yinede adamı arıyorsunuz, sonra sosyal medyadan takip ediyorsunuz vs..
Bir karar verince arkasında durun, yoksa hiç kıymetiniz olmuyor…

ben adamın tavrını anlamaya çalışıyorum ne kadar erkek tarafındasınız
E derdiniz ne o zaman mutluysanız bırakın adamı rahat oda mutlu olsun
Adamı arayıp görüşmeyen ayrılan sizsiniz
Adam istikrarlı bir öyle bir böyle kaypak değil, peki görüşmeyelim demiş kesmiş iletişimi sizin talebiniz üzerine
Sürekli arayıp yazıp taciz ediyorsunuz adamı, ne istiyorsunuz adamdan?
Herkes trip peşinde koşmaz koşmamalı da
Anlayın artık adam bitirmiş sizi ve is te mi yor
Herkesi kuklanız edemezsiniz öğrenmiş oldunuz, konuş konuşalım sus susalım git yok yok vazgeçtim gitme istemiyorum dicem ama sen kapımda yat oldu başka
Kendinizi komik ve aciz duruma düşürmüşsünüz yazık
Hala adam ne amaçlıyor diyorsunuz, huzur amaçlıyor, Ali Cengiz oyunu çevirmeye çalışıp elinde patlayan sizsiniz
Ayrıca bekar genç adam istediğini beğenir size ne

uzaklaştırma verilecek bir durum yok
Bişey demedim ki ayol, normalde savcılığa bildirilse 6 ay uzaklaştırma verilecek davranışlar okuyunca tutamadım kendimi , terslik demeyelim de biz ona alınmasın konu sahibi:KK14:zira kendisi ürkütücü şekilde herşeyden alınıyor zannımca

narsist başkalarının duygularını önemsemeyen demektir
Narsistlik kendini digerlerinden daha iyi, daha üstün gorme durumu, baskalarinin duygularini onemsememe tam tanıma giriyo mu bilmiyorum bakmadim, ama yeterince onemsemedigim hic kimsenin duygusuna onem vermem ben de. Bu beni narsist yapmaz. Adam seni önemsemiyo, ilgilenmiyo bunu anlamamakta ki.israrin senin psikolojinde sorun olduguna işaret bence.

Son düzenleme:
ısrarım yok özür dilemek ve birşeyi onarmak için şansımı denedim sessiz kalarak cevap aldım diyebilirdiki adam gibi istemiyorum arama siliyorum seni bu zor olmasa gerek
Narsistlik kendini digerlerinden daha iyi, daha üstün gorme durumu, baskalarinin duygularini onemsememe tam tanıma giriyo mu bilmiyorum bakmadim, ama yeterince onemsemedigim hic kimsenin duygusuna onem vermem ben de. Bu beni narsist yapmaz. Adam seni önemsemiyo, ilgilenmiyo bunu anlamamakta ki.israrin senin psikolojinde sorun olduguna işaret bence.

Back