• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aklımda tuhaf sorular

Önünüze geleni Narsist ilan etmeyin, Narsisizm çok ciddi bir kişilik bozukluğudur ayağa düşürmeyin.
Herif size ghosting yapmış, o kadar. Z kuşağı ile beraber tırmanışa geçen bu yüzyılın ilişki şekli işte..

Ben barışmak için aradım konuşmak çözüm bulmak için sevgi insana hatalı şeyler yaptırabiliyor taciz olarak görmedim o an
Bizde diyoruz bak kaç sayfa oldu kaç insan yazdı evet insan hata yapar ama sen ısrarla bunu hata değil normal görüyorsun karşı tarafın yaptığı hareket sana anormal geliyor kaç kişi dedi bende bir daha söyleyeyim sana barışmak küsen kişiler için geçerli çözüm sorun varsa olur sizde böyle bir şey yok çünkü adamın umrunda değil

Onu farkettiğim için numarasını sildim zaten
Bizde diyoruz bak kaç sayfa oldu kaç insan yazdı evet insan hata yapar ama sen ısrarla bunu hata değil normal görüyorsun karşı tarafın yaptığı hareket sana anormal geliyor kaç kişi dedi bende bir daha söyleyeyim sana barışmak küsen kişiler için geçerli çözüm sorun varsa olur sizde böyle bir şey yok çünkü adamın umrunda değil

İlk sonlandıralım dediğiniz zaman Bi süre bekleseydiniz belki o kendi arar size ulaşmaya çalışırdı... Ama siz o kadar arayıp mesaj atınca adamın gururunu çok fazla kabartmışsınız.. Dönüceği varsada artık dönmez.. Bence üstüne daha fazla düşüp kendinizi onun gözünde rencide etmeyin

Back