• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aklımda tuhaf sorular

hayırlısı artık
Senin davranis bicimin erkeklerin en gicik oldugu davranis bicimi, hatta insanlarin diyeyim, kimse daha ilişkinin, flörtün hele basindaysa sikbogaz edilmekten hoşlanmaz, hele israr, takip, sorgulama, hesap sorma, pesine düşme falan aman diyim, bunlari yapmaya devam ettigin surece takintili bi imaj ciziceksin adamlarin kafada. Bilgin olsun. Erkekler cok yapisan, daha 2. gunde hesap soran kadinlardan falan uçar adim kacma egilimindedirler. Hoş ben de öyleyim. Adamlarla sinirlamayalim. Normal insanlar diyelim. Yapma yivrim.

işte canımı sıkan üzen o inanın değer verdim onu hazmedemiyorum yoksa takıntı felan değil uğradığım haksızlık can sıkıcı

Neyin haksizliği? Sen ilgi duyduğun herkes, ille sanada ilgi duymak zorundami? Beğenmediğin biri sana gelse "ama BEN seni sefdiiim" dese, manyak demezmisin?

Adamin gayet senden hoşlanmama hakki var. Sanki rosseyin 2ci üyeliği gibi bu.

biz bu insanla görüştük uzun zamandır tanıştık görüştük şimdi mi ilgi duymadığını hissetti
Neyin haksizliği? Sen ilgi duyduğun herkes, ille sanada ilgi duymak zorundami? Beğenmediğin biri sana gelse "ama BEN seni sefdiiim" dese, manyak demezmisin?

Adamin gayet senden hoşlanmama hakki var. Sanki rosseyin 2ci üyeliği gibi bu.

biz bu insanla görüştük uzun zamandır tanıştık görüştük şimdi mi ilgi duymadığını hissetti

Ilişki olmadi ama. Bir iki görüşme ile birşey olmuyor. Ilgisi olsaydi his ederdin. Ayrica diğer konularina bakinca, genel olarak takintiliymişsin. Bir psikologa gitmeni öneririm.

Elbette seni seven biri karşinda çikacaktir ancak ilk kendini sevmen lazim. Bu kadar takintili, taktikli olma. O seven kişi bile hakli olarak korkar ve kaçar.

Yani adam "evet görüşmeyelim" diyor ve sen halen ariyorsun, mesaj yolluyorsun. Yapma.

başka bir seçeneği vardı yoksa kimse öyle kolayca vazgeçmez ki takıntı herkeste olduğu kadar bende de var
Ilişki olmadi ama. Bir iki görüşme ile birşey olmuyor. Ilgisi olsaydi his ederdin. Ayrica diğer konularina bakinca, genel olarak takintiliymişsin. Bir psikologa gitmeni öneririm.

Elbette seni seven biri karşinda çikacaktir ancak ilk kendini sevmen lazim. Bu kadar takintili, taktikli olma. O seven kişi bile hakli olarak korkar ve kaçar.

Yani adam "evet görüşmeyelim" diyor ve sen halen ariyorsun, mesaj yolluyorsun. Yapma.

haklısınız ama direk görüşmeyelim demesi tam saçmalık
ya valla erkeklere hak vermeye başladım
görüşmeyelim diyip arka planda ilgi bekliyorsunuz bu insanlar cinci hoca mı ne istediğinizi anlayacak yahu?
şu erkeklere blöf falan yapmayın hanımlar beceremiyorsunuz da zaten yemiyorlar görüyorsunuz.

başka bir seçeneği vardı yoksa kimse öyle kolayca vazgeçmez ki takıntı herkeste olduğu kadar bende de var
Senden gerçekten hoşlansa alternatif falan gözü görmezdi, elinde başka secenek yok.diye senle takılan adam eninde sonunda uzar gider.

Back