• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aklımda tuhaf sorular

Arkadaşlar yaklaşık 22 gün oldu birşey olmayı beceremediğimiz ve cepte olduğumu düşündüğüm bir beyle iletişimi sonlandırdım.Canım yandı evet ama şimdi daha iyiyim.Bana doğru düzgüm davranmıyorsun davranacağını da sanmıyorum dedim görüşmeyelim dedim hiç birşey demeden görüşmeyelim dedi.Neyse ben onu aradım bu yazışma üstüne açmadı ve whatsaapdan da aradım görüşmeyelim işte dedi ok yazdım.Neyse 2 hafta sonra dayanamadım yine aradım kendimi kaptırmışım fazla aradım mesaj attım hiçbir şekilde dönüş alamadım.Numaramı da silmedi.Kendisini narsist olduğunu düşünmeye başladım.İnsan merak eder ya açar ne oldu der iletişimsizlikle kaldım.Üzüldüm ilk kez böyle birşey oldu.İnstgramına baktım biliyorsunuz açan programlar ordan bir sınıf öğretmeni bayanın tüm fotolarını beğenmiş kızda bunun fotolarını beğenmiş.Üzüldüm daha stalk yapmayacağım.Bana ne önerirsiniz,22 gündür iletişimim yok neyi amaçlamıştır,ne yapmalıyım?İnanın çok üzüldüm değer verdiğim biriydi.

Bir sey soracagim adam narsistmis ya siz muhtemelen bilirkisi olarak teshis koymussunuzdur, peki adamla iliskiyi bitirip tekrar tekrar aradiginiza gore kendinize hangi teshisi koydunuz?

ben ok dedim görüşmeyelim yazınca,uğraşmıyorum bayan olan benim gayet farkındayım sadece aynı hataya düşmek istemem.Takıntılı değilim değer verdiğim birinden değer göremedim.Önüme bakıyorum 23 gün geçti artık iletişime geçmem
Kimse mükemmel ilişki yaşadığını iddia etmemiştir eminim ayrıca söz konusu bizim ilişkimiz değil sizinki ister boşuna olsun ister olmasın açılmayan teli ısrarla aramak tacizdir bu kişi hemcinsiniz de olsa tacizdir bu devirde telefonu elinde ya da göz önünde olmayan yok adam bilinçli açmıyor işte ayrılırken de ok diyip geçmiş neyin gönlünü alacaksınız ? Adam kırılmamış umursamamış sizde farkındasınız adam narsist değil siz takıntılısınız uğraşmayın önünüze bakın

o adam başka gönüllere konmuş . muhtemelende kızdan ışık almış. benim anlamadığı m , instagramı kapalı olsa bile , belli programlarla görebiliyormuyuz hesabı. siz nasıl gördünüz instagramını

önemsediğimi ve gerçekten değer verdiğimi ama onun buna değmediğini bunun teşhiste adı var mı bilmiyorum
Bir sey soracagim adam narsistmis ya siz muhtemelen bilirkisi olarak teshis koymussunuzdur, peki adamla iliskiyi bitirip tekrar tekrar aradiginiza gore kendinize hangi teshisi koydunuz?

bende başkası olduğunu düşünüyorum ki stalk yaptım orada öğretmen bir bayanın tüm fotolarına beğeni attığını ve kızında onun fotosuna beğeni attığını gördüm konuşma ve diyalog olmasa öyle birşey olmazdı sanırım webpostergo diye bir program var nete yazın çıkıyor
o adam başka gönüllere konmuş . muhtemelende kızdan ışık almış. benim anlamadığı m , instagramı kapalı olsa bile , belli programlarla görebiliyormuyuz hesabı. siz nasıl gördünüz instagramını

Back