- Konu Sahibi pembekuvars30
-
Arkadaşlar yaklaşık 22 gün oldu birşey olmayı beceremediğimiz ve cepte olduğumu düşündüğüm bir beyle iletişimi sonlandırdım.Canım yandı evet ama şimdi daha iyiyim.Bana doğru düzgüm davranmıyorsun davranacağını da sanmıyorum dedim görüşmeyelim dedim hiç birşey demeden görüşmeyelim dedi.Neyse ben onu aradım bu yazışma üstüne açmadı ve whatsaapdan da aradım görüşmeyelim işte dedi ok yazdım.Neyse 2 hafta sonra dayanamadım yine aradım kendimi kaptırmışım fazla aradım mesaj attım hiçbir şekilde dönüş alamadım.Numaramı da silmedi.Kendisini narsist olduğunu düşünmeye başladım.İnsan merak eder ya açar ne oldu der iletişimsizlikle kaldım.Üzüldüm ilk kez böyle birşey oldu.İnstgramına baktım biliyorsunuz açan programlar ordan bir sınıf öğretmeni bayanın tüm fotolarını beğenmiş kızda bunun fotolarını beğenmiş.Üzüldüm daha stalk yapmayacağım.Bana ne önerirsiniz,22 gündür iletişimim yok neyi amaçlamıştır,ne yapmalıyım?İnanın çok üzüldüm değer verdiğim biriydi.
Kimse mükemmel ilişki yaşadığını iddia etmemiştir eminim ayrıca söz konusu bizim ilişkimiz değil sizinki ister boşuna olsun ister olmasın açılmayan teli ısrarla aramak tacizdir bu kişi hemcinsiniz de olsa tacizdir bu devirde telefonu elinde ya da göz önünde olmayan yok adam bilinçli açmıyor işte ayrılırken de ok diyip geçmiş neyin gönlünü alacaksınız ? Adam kırılmamış umursamamış sizde farkındasınız adam narsist değil siz takıntılısınız uğraşmayın önünüze bakın
Bir sey soracagim adam narsistmis ya siz muhtemelen bilirkisi olarak teshis koymussunuzdur, peki adamla iliskiyi bitirip tekrar tekrar aradiginiza gore kendinize hangi teshisi koydunuz?
Ay sana cevap vermişim gsgsgsgsBir sey soracagim adam narsistmis ya siz muhtemelen bilirkisi olarak teshis koymussunuzdur, peki adamla iliskiyi bitirip tekrar tekrar aradiginiza gore kendinize hangi teshisi koydunuz?
Anlasan ne fayda, adamin azicik icinde olsa sana karsi bisey şak diye gorusmeyelim der miydi?öyle birşey olsa 22 gün iletişimsiz kalmazdım adamı anlamaya çalışıyorum ama dediğiniz gibi klasik odun erkek
o adam başka gönüllere konmuş . muhtemelende kızdan ışık almış. benim anlamadığı m , instagramı kapalı olsa bile , belli programlarla görebiliyormuyuz hesabı. siz nasıl gördünüz instagramını
Ay sana cevap vermişim gsgsgsgs
Bu saydıklarınız değil de sizin davranışınız evet öyle.sahaya öyle bir dönmeki böyle dönme yoktur erkeklerden soğudum resmen
tam olarak hangi programla gördünüz beğendiği kişileri?23 gün oldu gayet mutluyum ki başkalarına yürüdüğünü gördüğümden beri iyice soğudum aramıyorum mesaj atmıyorum
Anlasan ne fayda, adamin azicik icinde olsa sana karsi bisey şak diye gorusmeyelim der miydi?
Bu saydıklarınız değil de sizin davranışınız evet öyle.
tam olarak hangi programla gördünüz beğendiği kişileri?
sınırda kişilik bozukluğunuz falan mı var? Adam şuan daha çok uzaklaşmıştır sizden.
Bu tür israrlar anca adamin totosunu kaldirir, seni hepten ezik gorur, baska da bi işe yaramazişte canımı sıkan üzen o inanın değer verdim onu hazmedemiyorum yoksa takıntı felan değil uğradığım haksızlık can sıkıcı
Buraya neden konu açtınız?bende sahaya döndüm napayım ağlayayım mı gittim buluştum biriyle kafam dağıldı uygun bulmadım onu da takıntılı olsam öyle şeyler yapabilirmiydim.
Bu tür israrlar anca adamin totosunu kaldirir, seni hepten ezik gorur, baska da bi işe yaramaz
Buraya neden konu açtınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?