Aklımda tuhaf sorular

Bir sey soracagim adam narsistmis ya siz muhtemelen bilirkisi olarak teshis koymussunuzdur, peki adamla iliskiyi bitirip tekrar tekrar aradiginiza gore kendinize hangi teshisi koydunuz?

ben ok dedim görüşmeyelim yazınca,uğraşmıyorum bayan olan benim gayet farkındayım sadece aynı hataya düşmek istemem.Takıntılı değilim değer verdiğim birinden değer göremedim.Önüme bakıyorum 23 gün geçti artık iletişime geçmem

o adam başka gönüllere konmuş . muhtemelende kızdan ışık almış. benim anlamadığı m , instagramı kapalı olsa bile , belli programlarla görebiliyormuyuz hesabı. siz nasıl gördünüz instagramını

önemsediğimi ve gerçekten değer verdiğimi ama onun buna değmediğini bunun teşhiste adı var mı bilmiyorum
Bir sey soracagim adam narsistmis ya siz muhtemelen bilirkisi olarak teshis koymussunuzdur, peki adamla iliskiyi bitirip tekrar tekrar aradiginiza gore kendinize hangi teshisi koydunuz?

bende başkası olduğunu düşünüyorum ki stalk yaptım orada öğretmen bir bayanın tüm fotolarına beğeni attığını ve kızında onun fotosuna beğeni attığını gördüm konuşma ve diyalog olmasa öyle birşey olmazdı sanırım webpostergo diye bir program var nete yazın çıkıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…