- 23 Şubat 2019
- 1.616
- 851
- 123
- Konu Sahibi pembekuvars30
-
Konuşmayalım diyen sizsiniz . Ne istediğinizi bilerek adım atmalıydınız . Adam cevap vermek zorunda değil . Birde stalk yapmışsınız . Kalbinizde bitmemiş mantıken bitirmek istemişsiniz onuda başaramamışsınız
HİÇBİRŞEY YAPMAYIN YA! Tüm bunlara rağmen hala ne yapmalıyım diye soruyorsunuz ya kafayı yiyorum ben burada! Bu ne saplantı, adama görüşmeyelim demişsiniz o da hemen tamam demiş yine de durmadan arayıp durmuşsunuz. Biraz kendinizi ağırdan alın, evet dediğiniz gibi kendinizi sürekli cepte konumuna sokuyorsunuz!Arkadaşlar yaklaşık 22 gün oldu birşey olmayı beceremediğimiz ve cepte olduğumu düşündüğüm bir beyle iletişimi sonlandırdım.Canım yandı evet ama şimdi daha iyiyim.Bana doğru düzgüm davranmıyorsun davranacağını da sanmıyorum dedim görüşmeyelim dedim hiç birşey demeden görüşmeyelim dedi.Neyse ben onu aradım bu yazışma üstüne açmadı ve whatsaapdan da aradım görüşmeyelim işte dedi ok yazdım.Neyse 2 hafta sonra dayanamadım yine aradım kendimi kaptırmışım fazla aradım mesaj attım hiçbir şekilde dönüş alamadım.Numaramı da silmedi.Kendisini narsist olduğunu düşünmeye başladım.İnsan merak eder ya açar ne oldu der iletişimsizlikle kaldım.Üzüldüm ilk kez böyle birşey oldu.İnstgramına baktım biliyorsunuz açan programlar ordan bir sınıf öğretmeni bayanın tüm fotolarını beğenmiş kızda bunun fotolarını beğenmiş.Üzüldüm daha stalk yapmayacağım.Bana ne önerirsiniz,22 gündür iletişimim yok neyi amaçlamıştır,ne yapmalıyım?İnanın çok üzüldüm değer verdiğim biriydi.
Önümüze gelen herkes narsist değildir.
Bu kişi de narsist değil.
Iletişimi sonlandırma kararı alınmış zaten.
Siz üstüne düştükçe düşmüşsünüz.
Adamın taktığı yok.
Size değer verseydi, kaybetmekten korkardı zaten.
Önünüze bakın, kendinize bunu yapmayın, arkasında dolanmayın.
HİÇBİRŞEY YAPMAYIN YA! Tüm bunlara rağmen hala ne yapmalıyım diye soruyorsunuz ya kafayı yiyorum ben burada! Bu ne saplantı, adama görüşmeyelim demişsiniz o da hemen tamam demiş yine de durmadan arayıp durmuşsunuz. Biraz kendinizi ağırdan alın, evet dediğiniz gibi kendinizi sürekli cepte konumuna sokuyorsunuz!
30 kere daha ara belki birinde açaradam bir şeyi amaçlamıyor. Zaten belli ki istemediği bir ilişkiymiş ve sen bitirince hemen sahalara geri dönmüş. Sana da önüne bakmanı tavsiye ederim. Sevgilin bile olmamış bir adam için bu kadarı çok fazla
Çocuk narsist değil de siz problemlisiniz bence bitirelim demişsiniz bitmiş işte daha neyi merak edip açsın ? Neden taciz boyutuna getiriyorsunuz? Bence blöf yaptınız peşinizden gelir sandınız olmayınca egonuz zedelendi derdiniz buArkadaşlar yaklaşık 22 gün oldu birşey olmayı beceremediğimiz ve cepte olduğumu düşündüğüm bir beyle iletişimi sonlandırdım.Canım yandı evet ama şimdi daha iyiyim.Bana doğru düzgüm davranmıyorsun davranacağını da sanmıyorum dedim görüşmeyelim dedim hiç birşey demeden görüşmeyelim dedi.Neyse ben onu aradım bu yazışma üstüne açmadı ve whatsaapdan da aradım görüşmeyelim işte dedi ok yazdım.Neyse 2 hafta sonra dayanamadım yine aradım kendimi kaptırmışım fazla aradım mesaj attım hiçbir şekilde dönüş alamadım.Numaramı da silmedi.Kendisini narsist olduğunu düşünmeye başladım.İnsan merak eder ya açar ne oldu der iletişimsizlikle kaldım.Üzüldüm ilk kez böyle birşey oldu.İnstgramına baktım biliyorsunuz açan programlar ordan bir sınıf öğretmeni bayanın tüm fotolarını beğenmiş kızda bunun fotolarını beğenmiş.Üzüldüm daha stalk yapmayacağım.Bana ne önerirsiniz,22 gündür iletişimim yok neyi amaçlamıştır,ne yapmalıyım?İnanın çok üzüldüm değer verdiğim biriydi.
Kaybetmekten korkmuyormus ki tamam görüşmeyelim demiş şuan açmaması tuhaf değil ki sizin surekli ona yazmanız tuhaf çünkü siz demişsiniz görüşmeyelim diyeben kaybetmekten korkması için görüşmeyelim dedim ama açmaması tuhaf
Kaybetmekten korkmuyormus ki tamam görüşmeyelim demiş şuan açmaması tuhaf değil ki sizin surekli ona yazmanız tuhaf çünkü siz demişsiniz görüşmeyelim diye
Sizi sevmeyen, istemeyen, önemsemeyen bir adamdan ilgi dilenmek evet saplantı...sevmek saplantımı önemsenmeyi istemek saplantı mı
Çocuk narsist değil de siz problemlisiniz bence bitirelim demişsiniz bitmiş işte daha neyi merak edip açsın ? Neden taciz boyutuna getiriyorsunuz? Bence blöf yaptınız peşinizden gelir sandınız olmayınca egonuz zedelendi derdiniz bu
Sizi sevmeyen, istemeyen, önemsemeyen bir adamdan ilgi dilenmek evet saplantı...
Derhâl aramayı bırakın, iyice şişecek bir de. Totosu arşa değer siz arayıp mesaj attıkça.
Kimse mükemmel ilişki yaşadığını iddia etmemiştir eminim ayrıca söz konusu bizim ilişkimiz değil sizinki ister boşuna olsun ister olmasın açılmayan teli ısrarla aramak tacizdir bu kişi hemcinsiniz de olsa tacizdir bu devirde telefonu elinde ya da göz önünde olmayan yok adam bilinçli açmıyor işte ayrılırken de ok diyip geçmiş neyin gönlünü alacaksınız ? Adam kırılmamış umursamamış sizde farkındasınız adam narsist değil siz takıntılısınız uğraşmayın önünüze bakınhepiniz mükemmel ilişkiler yaşıyorsunuz sanırım ben pişman olmuş olamammı arayıp gönül almak kabahat mi narsist benim acı çektiğimi anlamayacak bir değil boşuna aramıyorum ben onu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?