Aklımda tuhaf sorular

önemsediğimi ve gerçekten değer verdiğimi ama onun buna değmediğini bunun teşhiste adı var mı bilmiyorum

Ben bilmem ama siz sip diye adama narsist teshisi koyabilecek bir yeterlilikte ve meslekte olmalisiniz ki bu teshisi koymussunuz. Kendiniz icin de bir teshisiniz vardir diye sordum. Yoksa narsist kelimesini duyup her yerde kullanayim dememissinizdir herhalde degil mi?

Siz niye bu kadar peşine düşüyorsunuz erkeklerin? Niye sürekli bi arama hali, stalk hali bi hesap sorup durmalar?
Konularınızın birkaçına bakayım dedim, daral geldi. Adamları da daraltıp kaçırıyorsunuz böyle muhtemelen.

beni üzdüğünü söylediğimde cevap bile vermiyordu ben beni düşmanım bile arasa dönerim ne oldu diye sorarım insanız belki zor durumda dönmeyip hiçbirşey gibi hayatına devam etmesi bende diğer tavırları o kanıyı oluşturdu

düşme yok değişik adamlar var onların önemi yok zaten benim peşimde olan adamlarda var ben kendi istediğimi önemsiyorum

Adam size kör kütük aşık. Öyle çok seviyor ki, narsist olduğu için sizi üzmekten korktuğundan, kendisini sizden uzaklaştırmış. Sırf sizi korumak için. Aramalarınızı açmaması da sesinizi duyduğu anda duygularına yenik düşmekten endişe etmesinden kaynaklanıyor.

farklı bakış açısı :) niye kadın kadının düşmanı burda acaba

Adamı artık aramamalısınız, bu çok net.

düşme yok değişik adamlar var onların önemi yok zaten benim peşimde olan adamlarda var ben kendi istediğimi önemsiyorum
Senin davranis bicimin erkeklerin en gicik oldugu davranis bicimi, hatta insanlarin diyeyim, kimse daha ilişkinin, flörtün hele basindaysa sikbogaz edilmekten hoşlanmaz, hele israr, takip, sorgulama, hesap sorma, pesine düşme falan aman diyim, bunlari yapmaya devam ettigin surece takintili bi imaj ciziceksin adamlarin kafada. Bilgin olsun. Erkekler cok yapisan, daha 2. gunde hesap soran kadinlardan falan uçar adim kacma egilimindedirler. Hoş ben de öyleyim. Adamlarla sinirlamayalim. Normal insanlar diyelim. Yapma yivrim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…