- 14 Ekim 2016
- 1.747
- 1.696
- 133
- Konu Sahibi pembekuvars30
-
peki ya ona bildirim giderse şu kişi profilinize baktı vs diyewebpostergo
peki ya ona bildirim giderse şu kişi profilinize baktı vs diye
Adam narsist değil ama siz ? Siz takıntılısınız. Hemde inanılmaz derecede. Adamın yerinde olsam sizi polise şikayet ederdim.
önemsediğimi ve gerçekten değer verdiğimi ama onun buna değmediğini bunun teşhiste adı var mı bilmiyorum
Adam istemediğini daha ne kadar belli edebilir ki?
Arkadaşlar merhaba bir zat-ı muhterem ile görüşüyorduk,mesajıma geç cevap aldığım için laf söyledim o zat bana ben bu laflarla uğraşamam,benim kimseye eyvallahım yok.Saçmasapan işler dedi.Bende bu lafın altında kalmamak için benim de kimseye eyvallahım yok,kendim için yaşıyorum dedim.İyi o zaman hayallerin neyse onlarla mutluluk dilerim dedi bende teşekkür ederim yine dedim ve iletişimi kestim.Sizce üzülmüşmüdür ve erkekler niye böyle isterse gönül alabilirdi böyle niye yazıyorlar...
Arkadaşlar merhaba bir beyle konuşuyorduk ama ne olduğumuz belli değildi kendisi İnstagram storylerime hep bakardı ben güvensizlikten dolayı bin ufak tartışma yaşadım kendisi ile sonra bu bey İnstagram storylerime bakmamaya başladı kendisine sorduğumda anlamadım dedi bariz bakmıyor bende konuşmayı kestim ve bende bakmamaya başladım onun storylerine.Bu bey beni instadan da silmedi whaksaapdan da sizce neden stroylere bakmıyor ve bana ne önerirsiniz ?İyi akşamlar
Arkadaşlar merhaba flörtleştiğim bir bey vardı cumartesi günü gece ortam gibi bir yere gitti kızlarla felan vardı pozlarda gördüm,pazar günü konuşmak istedim görüntülü aradım açmadı hayırdır dedi sohbet için aradım dedim ve pazartesi günü dönmeyince yine görüntülü aradım yine açmadı ve oralı olmadı kalabalıktayım meşgulüm dedi ve asla dönmedi böyle vurdumduymaz insafsız ve vicdansız bir insan için ne yapmalı ben görüşmüyorum ama aklım almıyor insan nasıl bu kadar rahat olur
Ben bilmem ama siz sip diye adama narsist teshisi koyabilecek bir yeterlilikte ve meslekte olmalisiniz ki bu teshisi koymussunuz. Kendiniz icin de bir teshisiniz vardir diye sordum. Yoksa narsist kelimesini duyup her yerde kullanayim dememissinizdir herhalde degil mi?
Siz niye bu kadar peşine düşüyorsunuz erkeklerin? Niye sürekli bi arama hali, stalk hali bi hesap sorup durmalar?
Konularınızın birkaçına bakayım dedim, daral geldi. Adamları da daraltıp kaçırıyorsunuz böyle muhtemelen.
ben kaybetmekten korkması için görüşmeyelim dedim ama açmaması tuhaf
düşme yok değişik adamlar var onların önemi yok zaten benim peşimde olan adamlarda var ben kendi istediğimi önemsiyorum
Peşinizde kim var diye sormuyorum; hayatınızda olmasını istediklerinizin peşinde koşmanızdan, boğuculuğunuzdan bahsediyorum.
Adam size kör kütük aşık. Öyle çok seviyor ki, narsist olduğu için sizi üzmekten korktuğundan, kendisini sizden uzaklaştırmış. Sırf sizi korumak için. Aramalarınızı açmaması da sesinizi duyduğu anda duygularına yenik düşmekten endişe etmesinden kaynaklanıyor.
Adamı artık aramamalısınız, bu çok net.Arkadaşlar yaklaşık 22 gün oldu birşey olmayı beceremediğimiz ve cepte olduğumu düşündüğüm bir beyle iletişimi sonlandırdım.Canım yandı evet ama şimdi daha iyiyim.Bana doğru düzgüm davranmıyorsun davranacağını da sanmıyorum dedim görüşmeyelim dedim hiç birşey demeden görüşmeyelim dedi.Neyse ben onu aradım bu yazışma üstüne açmadı ve whatsaapdan da aradım görüşmeyelim işte dedi ok yazdım.Neyse 2 hafta sonra dayanamadım yine aradım kendimi kaptırmışım fazla aradım mesaj attım hiçbir şekilde dönüş alamadım.Numaramı da silmedi.Kendisini narsist olduğunu düşünmeye başladım.İnsan merak eder ya açar ne oldu der iletişimsizlikle kaldım.Üzüldüm ilk kez böyle birşey oldu.İnstgramına baktım biliyorsunuz açan programlar ordan bir sınıf öğretmeni bayanın tüm fotolarını beğenmiş kızda bunun fotolarını beğenmiş.Üzüldüm daha stalk yapmayacağım.Bana ne önerirsiniz,22 gündür iletişimim yok neyi amaçlamıştır,ne yapmalıyım?İnanın çok üzüldüm değer verdiğim biriydi.
kime göre neye göre
Senin davranis bicimin erkeklerin en gicik oldugu davranis bicimi, hatta insanlarin diyeyim, kimse daha ilişkinin, flörtün hele basindaysa sikbogaz edilmekten hoşlanmaz, hele israr, takip, sorgulama, hesap sorma, pesine düşme falan aman diyim, bunlari yapmaya devam ettigin surece takintili bi imaj ciziceksin adamlarin kafada. Bilgin olsun. Erkekler cok yapisan, daha 2. gunde hesap soran kadinlardan falan uçar adim kacma egilimindedirler. Hoş ben de öyleyim. Adamlarla sinirlamayalim. Normal insanlar diyelim. Yapma yivrim.düşme yok değişik adamlar var onların önemi yok zaten benim peşimde olan adamlarda var ben kendi istediğimi önemsiyorum
Hepimiź hepimize düşmaniz burda, manyagiz hepimiz hattafarklı bakış açısı :) niye kadın kadının düşmanı burda acaba
farklı bakış açısı :) niye kadın kadının düşmanı burda acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?