Aklımda tuhaf sorular

Valla ben burda sırf yazdıklarından rahatsız oldum asla yanimda istemeyecegim bir karakter ne kadar itici birşey diyorsun baska bir hayal alemiinden cevap veriyor asla seni dinlemiyor hiç katlanamam böylelerine erkek kafasında olduğumu soylerler demek ki erkekler bundan katlanamiyor kendisine

Ee siz kendi konularınızda yazıyordunuz yok iyi dalga geçtim yok altta kalmadım falan diye. Siz yazında birşey olmuyor da o yazınca mı sorun oldu.
Psikolog olsam bakmam bile size, psikoloğun ayrı bir psikoloğu daha olması lazım o derece.
Sizin yaptığınız sapıklıktan başka birşey değil. Yüzsüz müsünüz adam cevap yazmıyor hala istemiyor yazması lazım diyorsunuz.

Ufff iyice saçmalandı artık ben ne yapmalıyım kısmından adamın saçmalık kısmına döndünüz tespitiniz size kalsın

Bende aşkından ölüyordum numaramı silsin o zaman ben sildim sorun ben ne yapmalıyım konu adam değil ben benim kendimi geliştirmem adamı okumaktan gına geldi
Neden söylesin abi neden akjdjajdjs
İstemiyor adam, düşün istemiyorum demek için bile kaale almıyor seni, daha ne istiyorsun bu adamdan?

Anlamıyorsunuz herhalde ben araştırırırm bu zamanda niye güveneyim numarayı silip görüşmeyelim artık dese yeterli ne şikayeti ne savcılığı sessiz bırakmak bence ayıp

Öyle yapıyorum gönlü olsa ne oluyoruz derdi
Gene mutsuzluğumu çözen bir konu sahibi gene ifşa oldum

Anlamıyorsunuz herhalde ben araştırırırm bu zamanda niye güveneyim numarayı silip görüşmeyelim artık dese yeterli ne şikayeti ne savcılığı sessiz bırakmak bence ayıp
E siz görüşmeyelim demişsiniz adam da tamam demiş. Daha ne açıklaması yapsın size?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…