- 20 Ocak 2010
- 45.888
- 162.996
- 798
- 43
- Konu Sahibi pembekuvars30
-
Valla ben burda sırf yazdıklarından rahatsız oldum asla yanimda istemeyecegim bir karakter ne kadar itici birşey diyorsun baska bir hayal alemiinden cevap veriyor asla seni dinlemiyor hiç katlanamam böylelerine erkek kafasında olduğumu soylerler demek ki erkekler bundan katlanamiyor kendisineYaş 30’larda ilişki beklentisi ve karşı cinse davranış biçimi 15’lerde. Ciddi ciddi şu davranışlarını 30 yaşında bir adamın tolere etmesini bekliyor ve adamlar etmeyince narsist, sansar falan oluyorlar kendi dünyasında.
pembekuvars30 adamlar kaçıyor sizden. Ve işin kötü tarafı kaçmakta haklılar. Bu şekilde bir ilişki başlatmanızın ya da sürdürmenizin imkanı yok. Bir erkeği evliliğe ikna etmenizin (ikna edilecek bir şey de değil ya) hiç imkanı yok. Herhangi bir insanın sizinki gibi davranış biçimine tahammül etmesi mümkün değil. O yüzden kendinizi düzeltmeli, altta yatan sorununuzu bulmalı ve probleminizi çözmelisiniz. Bunun için de profesyonel yardım almanız şart. Aksi halde 55 yaşında hala buraya aynı konuları açmaya devam edersiniz.
Seviş bacım sevişte bi rahatlaFi tarihindeki konular ki ben öyle birşey hatırlamıyorum o konuyla bu konunun ne alakası var ayrıca kendime saygımdan sevişmiyorum merak ettiğiniz buysa
Sevişirse durum daha vahim olur. Seviştik artık evlenmek zorundayız diye daha çok darlar adamı. Sevişmesin benceSeviş bacım sevişte bi rahatla
Bütün sorun sevişmek mi? sırf sevişmek için mi evlenmek istiyorsunuzFi tarihindeki konular ki ben öyle birşey hatırlamıyorum o konuyla bu konunun ne alakası var ayrıca kendime saygımdan sevişmiyorum merak ettiğiniz buysa
Kendinize mi yazdınız bunu çunkü bu konuda tek bir dr a ihtiyaci olan görüyorum Allahım sen bizi uzak tut nasıl boğucu bi insansınız Allah etrafınızdskilere sabır versinpsikolog öneriyorum feci ihtiyacınız var
ahah yarıldım şuna, bu üye şu %bimilyon doğru önermeyi yapınca konu sahibiAdamı artık aramamalısınız, bu çok net.
demişişim olmaz
Zaten bir tek sen anlayabilirsin taciz etmrkten vazgeçin adamları bu nasıl birseydir ya utanmiyoe musunuz gercektenKonu sahibi napsın ya hoşlanmış. Ben onu anlıyorum
Ay adama mesaj bile atamadım halaZaten bir tek sen anlayabilirsin taciz etmrkten vazgeçin adamları bu nasıl birseydir ya utanmiyoe musunuz gercekten
Söylendiğinde de anlamayanlar varNiye söylenmediği zaman istenmediğinizi anlayamıyor musunuz?
VahAy adama mesaj bile atamadım hala
Ee siz kendi konularınızda yazıyordunuz yok iyi dalga geçtim yok altta kalmadım falan diye. Siz yazında birşey olmuyor da o yazınca mı sorun oldu.önce üslubunuza dikkat edin kafası güzel felan bunlar nasıl üsluplar posta koymak nedir kim kime ne koyuyor ne kazanacak öyle boş boş cümleler bitti gitti kadının kadını ezdiğini kimse yapmıyor burda üslubunuz bir bayan için çok çirkin.Açamama nedeni vazgeçmesi deseniz daha hoş ama tabi seviyeniz de yok...
Ee siz kendi konularınızda yazıyordunuz yok iyi dalga geçtim yok altta kalmadım falan diye. Siz yazında birşey olmuyor da o yazınca mı sorun oldu.
Psikolog olsam bakmam bile size, psikoloğun ayrı bir psikoloğu daha olması lazım o derece.
Sizin yaptığınız sapıklıktan başka birşey değil. Yüzsüz müsünüz adam cevap yazmıyor hala istemiyor yazması lazım diyorsunuz.
Söylendiğinde de anlamayanlar var
Neden söylesin abi neden akjdjajdjs
İstemiyor adam, düşün istemiyorum demek için bile kaale almıyor seni, daha ne istiyorsun bu adamdan?
Hoşlanmak farklı taciz etmek farklı.
Sizde sizi istemeyen birine yazarsanız taciz etmiş oluyorsunuz.
En başta da söylediğim gibi beni biri bu kadar araştırsa, üstelese, açmadığım halde arasa korkudan altıma ederim ben nasıl bir manyağa (size manyak demiyorum) denk geldim diye. Şikayetçi falan olurum, mümkünse uzaklaştırma çıkartırım. Davranışlarınız normal değil, davranışlarınız konusunda algınız da normal değil.
Gene mutsuzluğumu çözen bir konu sahibigene ifşa oldum
Görüşmeyelim diyen sizsiniz,arayan ve acmayinca şaşıran yine sizsiniz, bu işte bir terslik yok mu?
Ne güzel işte yol yakınken bir şeyleri farketmişsiniz ve ayrılalım demişsiniz, sözünüzün arkasında durun, yolunuza bakın
E siz görüşmeyelim demişsiniz adam da tamam demiş. Daha ne açıklaması yapsın size?Anlamıyorsunuz herhalde ben araştırırırm bu zamanda niye güveneyim numarayı silip görüşmeyelim artık dese yeterli ne şikayeti ne savcılığı sessiz bırakmak bence ayıp
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?