• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aklımda tuhaf sorular

Yaş 30’larda ilişki beklentisi ve karşı cinse davranış biçimi 15’lerde. Ciddi ciddi şu davranışlarını 30 yaşında bir adamın tolere etmesini bekliyor ve adamlar etmeyince narsist, sansar falan oluyorlar kendi dünyasında.

pembekuvars30 pembekuvars30 adamlar kaçıyor sizden. Ve işin kötü tarafı kaçmakta haklılar. Bu şekilde bir ilişki başlatmanızın ya da sürdürmenizin imkanı yok. Bir erkeği evliliğe ikna etmenizin (ikna edilecek bir şey de değil ya) hiç imkanı yok. Herhangi bir insanın sizinki gibi davranış biçimine tahammül etmesi mümkün değil. O yüzden kendinizi düzeltmeli, altta yatan sorununuzu bulmalı ve probleminizi çözmelisiniz. Bunun için de profesyonel yardım almanız şart. Aksi halde 55 yaşında hala buraya aynı konuları açmaya devam edersiniz.
Valla ben burda sırf yazdıklarından rahatsız oldum asla yanimda istemeyecegim bir karakter ne kadar itici birşey diyorsun baska bir hayal alemiinden cevap veriyor asla seni dinlemiyor hiç katlanamam böylelerine erkek kafasında olduğumu soylerler demek ki erkekler bundan katlanamiyor kendisine :27:

önce üslubunuza dikkat edin kafası güzel felan bunlar nasıl üsluplar posta koymak nedir kim kime ne koyuyor ne kazanacak öyle boş boş cümleler bitti gitti kadının kadını ezdiğini kimse yapmıyor burda üslubunuz bir bayan için çok çirkin.Açamama nedeni vazgeçmesi deseniz daha hoş ama tabi seviyeniz de yok...
Ee siz kendi konularınızda yazıyordunuz yok iyi dalga geçtim yok altta kalmadım falan diye. Siz yazında birşey olmuyor da o yazınca mı sorun oldu.
Psikolog olsam bakmam bile size, psikoloğun ayrı bir psikoloğu daha olması lazım o derece.
Sizin yaptığınız sapıklıktan başka birşey değil. Yüzsüz müsünüz adam cevap yazmıyor hala istemiyor yazması lazım diyorsunuz.

Ufff iyice saçmalandı artık ben ne yapmalıyım kısmından adamın saçmalık kısmına döndünüz tespitiniz size kalsın
Ee siz kendi konularınızda yazıyordunuz yok iyi dalga geçtim yok altta kalmadım falan diye. Siz yazında birşey olmuyor da o yazınca mı sorun oldu.
Psikolog olsam bakmam bile size, psikoloğun ayrı bir psikoloğu daha olması lazım o derece.
Sizin yaptığınız sapıklıktan başka birşey değil. Yüzsüz müsünüz adam cevap yazmıyor hala istemiyor yazması lazım diyorsunuz.

Bende aşkından ölüyordum numaramı silsin o zaman ben sildim sorun ben ne yapmalıyım konu adam değil ben benim kendimi geliştirmem adamı okumaktan gına geldi
Neden söylesin abi neden akjdjajdjs
İstemiyor adam, düşün istemiyorum demek için bile kaale almıyor seni, daha ne istiyorsun bu adamdan?

Anlamıyorsunuz herhalde ben araştırırırm bu zamanda niye güveneyim numarayı silip görüşmeyelim artık dese yeterli ne şikayeti ne savcılığı sessiz bırakmak bence ayıp
En başta da söylediğim gibi beni biri bu kadar araştırsa, üstelese, açmadığım halde arasa korkudan altıma ederim ben nasıl bir manyağa (size manyak demiyorum) denk geldim diye. Şikayetçi falan olurum, mümkünse uzaklaştırma çıkartırım. Davranışlarınız normal değil, davranışlarınız konusunda algınız da normal değil.

Öyle yapıyorum gönlü olsa ne oluyoruz derdi
Gene mutsuzluğumu çözen bir konu sahibi :KK43: gene ifşa oldum :cry:

Görüşmeyelim diyen sizsiniz,arayan ve acmayinca şaşıran yine sizsiniz, bu işte bir terslik yok mu?
Ne güzel işte yol yakınken bir şeyleri farketmişsiniz ve ayrılalım demişsiniz, sözünüzün arkasında durun, yolunuza bakın

Anlamıyorsunuz herhalde ben araştırırırm bu zamanda niye güveneyim numarayı silip görüşmeyelim artık dese yeterli ne şikayeti ne savcılığı sessiz bırakmak bence ayıp
E siz görüşmeyelim demişsiniz adam da tamam demiş. Daha ne açıklaması yapsın size?

Back