• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aklımda tuhaf sorular

Telefon meşgule düşmedi uzun uzun çaldı o da bulunmaz hint kumaşı değil kimse değil dilerim aynısını yaşarsınız o zaman anlarsınız ne hazımı ya herkes kendi hayatından mesul benim değerimi o mu belirliyor
Konuda tek ruh hastası var o da adam değil
Aksine adam çok akıllı sizden sıyırmış kendini

Her aradığınızda reddetti adam sizi paşalar gibi, sabahtan beri bunun kuyruk acısını güdüyorsunuz, baktınız dünya etrafında dönmüyormuş hint kumaşı değilmişsin ağrına gitti, hemde nasıl gitti herkes narsist oldu doymadın, bir dönüp kendine bakmadın
O narsistse sen nesin? Varmı teşhisin? Hazım problemi çekiyorsunuz

İletişimi kesin demek yerine adam şöyle yapmış yok taciz etmişim yok bilmem ne siz geri durun denebilir burda kişiler suçlanıyor
Adamla da aynı takıntı bizle de aynı takıntı, öyle diyebilirdi böyle yapabilirdi, şimdi de bize öyle diyebilirdin şöyle deseydin yaw sana ne sana sorduk mu ne diyelim diye

İletişimi kesin demek yerine adam şöyle yapmış yok taciz etmişim yok bilmem ne siz geri durun denebilir burda kişiler suçlanıyor
Kimse size sizin istediğiniz cevabı vermek zorunda değil evet sapık tacizci gibi görünuyorsun adamda anlamış kurtulduğuna şukretmiş ve senin istediğin hiç bir cevabı vermemiş çunkü mecbur değil ay ne garip bir kişi ya tövbe tövbe insan korkar 🤦🏼‍♀️

Bende aşkından ölüyordum numaramı silsin o zaman ben sildim sorun ben ne yapmalıyım konu adam değil ben benim kendimi geliştirmem adamı okumaktan gına geldi

Aradığınızda kimin aradığını görüp açmamak için silmiyordur numaranızı. Ben de görüşmek istemediğim insanların numarasını silmem. Yanlışlıkla açarım falan, evlerden ırak.

Sizin ne yapacağınıza gelince, bir psikiyatristten randevu alsanız iyi olur.

Telefon meşgule düşmedi uzun uzun çaldı o da bulunmaz hint kumaşı değil kimse değil dilerim aynısını yaşarsınız o zaman anlarsınız ne hazımı ya herkes kendi hayatından mesul benim değerimi o mu belirliyor
Telefon mesgule dusmediyse kesin aşik sana

Ben sildim aramayacağım niye arayayım ki benim telefonumu açmayan birinin peşine düşecek kadar saçma bir insan değilim
Aradığınızda kimin aradığını görüp açmamak için silmiyordur numaranızı. Ben de görüşmek istemediğim insanların numarasını silmem. Yanlışlıkla açarım falan, evlerden ırak.

Sizin ne yapacağınıza gelince, bir psikiyatristten randevu alsanız iyi olur.

Ben sildim aramayacağım niye arayayım ki benim telefonumu açmayan birinin peşine düşecek kadar saçma bir insan değilim

Arayıp aramayacağınızı bilecek telepati yeteneği olmadığına ve size de aramayacağınıza dair sözleşme imzalattıramayacağına göre en basiti numaranızı silmemek.
Madem istemiyor o zaman silsin diye bir şey yok yani.

O kadar ismimi kafada tutup arayacak diye düşünmekte ayrı bir saçmalık neyse artık önemi yok
Arayıp aramayacağınızı bilecek telepati yeteneği olmadığına ve size de aramayacağınıza dair sözleşme imzalattıramayacağına göre en basiti numaranızı silmemek.
Madem istemiyor o zaman silsin diye bir şey yok yani.

Ben hiç reddedilmedim farkettiyseniz görüşmeyi de ben sonlandırıyorum o beyle de silmemesi saçma napacak numaramı narsist anlatmadığım detayları anlatacak değilim
Neden silmiyor biliyor musun olur da ararsan tanımayıp açmasın diye bende öyle yaparım genelde eski sevgililerimi silmem açma diye kaydederim geçerim hangisi hangisi bir fikrim yok amaç dçnül yapmalarına izin vermemek umudunuzu kırın artık size bayıldığı için numara tutmuyor rehberde bu kim acaba dediğim 40 tan fazla no vardır silmiyorum çünkü umrumda değil engellemiyorum çünkü umrumda değil ona bile değmezler

Yapmaaaa bunu yapmaaaaa
Kaç akıllı kuyudaki taşı çıkaramadık gitti, şimdi daha derinlerde
Sen bizi hiç mi düşünmüyorsun
Adam aşik bence, napiim yalan mi soyliyim, gunlerdir tersini soyluyorum olmadi, artik doğrularla konu sahibinin karşisindayim😐

Beni az tanıyorsa gururum var aramam ki sildim boş bir durum öyle düşünmesi
Neden silmiyor biliyor musun olur da ararsan tanımayıp açmasın diye bende öyle yaparım genelde eski sevgililerimi silmem açma diye kaydederim geçerim hangisi hangisi bir fikrim yok amaç dçnül yapmalarına izin vermemek umudunuzu kırın artık size bayıldığı için numara tutmuyor rehberde bu kim acaba dediğim 40 tan fazla no vardır silmiyorum çünkü umrumda değil engellemiyorum çünkü umrumda değil ona bile değmezler

Back