- 15 Haziran 2016
- 7.712
- 1
- 20.426
- 348
- 38
- Konu Sahibi pembekuvars30
Tam olarak nerede ne zaman ne şekilde gördünüzsorun bende olmadığını gördüm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tam olarak nerede ne zaman ne şekilde gördünüzsorun bende olmadığını gördüm
Ben henüz o boyuta geçmedim. Yazsam mı diye kara kara düşüyorum. Sen nasıl karar verip adama üst üste yazabildinkötü davrandımmı diye pişman oldum evet sonra kaybetmek istemedim ama o aramalara mesajlara dönmeyince iyiki kaybettim diyorum ki insan hata yapabilir pişman olabilir telefonu açmamak mesaja dönmemek ayrı bir saçmalık
Geçmeyin o boyuta geçmeyin ya boyut boyut gezmeyin kırın dizinizi oturunBen henüz o boyuta geçmedim. Yazsam mı diye kara kara düşüyorum. Sen nasıl karar verip adama üst üste yazabildin
Ben henüz o boyuta geçmedim. Yazsam mı diye kara kara düşüyorum. Sen nasıl karar verip adama üst üste yazabildin
Nayıııır nolamaaaazKonu sahibi mujdeee aranan kan bulundu. Aradigin kisi bu arkadas.
Gene mutsuzluğumu çözen bir konu sahibi gene ifşa oldumkendilerinde olmadığı içindir
Geçen bi konu vardı adam bunla zorla konuşsun acıklama yapsın istiyordu ben bile ne rahatsız olmuştum insan olan konuşurmuş istemiyor kardeşim zorlamı yaNeyin haksizliği? Sen ilgi duyduğun herkes, ille sanada ilgi duymak zorundami? Beğenmediğin biri sana gelse "ama BEN seni sefdiiim" dese, manyak demezmisin?
Adamin gayet senden hoşlanmama hakki var. Sanki rosseyin 2ci üyeliği gibi bu.
Geçen bi konu vardı adam bunla zorla konuşsun acıklama yapsın istiyordu ben bile ne rahatsız olmuştum insan olan konuşurmuş istemiyor kardeşim zorlamı ya
Konu sahibine instagramına nasıl bakıyorsun program adıni soran mıRosseynin konusu o. Hatta kendiside konu sahibine sordu ya "nasil cesaret ettin mesaj atmaya, ben karar veremedim" diye
Hahaha
Adam günlerdir yazmamış? İyi misiniz?İlgi göstermediğini buradan anlamanız tuhaf gösterdi sonra bıraktı
İşte o boyuta geçince böyle oluyorsunuz. Ön izleme gibi olmuş sizeBen henüz o boyuta geçmedim. Yazsam mı diye kara kara düşüyorum. Sen nasıl karar verip adama üst üste yazabildin
Siz konu sahibiyle arkadaş olsanıza, çok iyi anlaşırsınız benceBen henüz o boyuta geçmedim. Yazsam mı diye kara kara düşüyorum. Sen nasıl karar verip adama üst üste yazabildin
İşte o boyuta geçince böyle oluyorsunuz. Ön izleme gibi olmuş size
Konu sahibi napsın ya hoşlanmış. Ben onu anlıyorumSiz konu sahibiyle arkadaş olsanıza, çok iyi anlaşırsınız bence
Konu sahibi napsın ya hoşlanmış. Ben onu anlıyorum
ben kaybetmekten korkması için görüşmeyelim dedim ama açmaması tuhaf