• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aklımda tuhaf sorular

kötü davrandımmı diye pişman oldum evet sonra kaybetmek istemedim ama o aramalara mesajlara dönmeyince iyiki kaybettim diyorum ki insan hata yapabilir pişman olabilir telefonu açmamak mesaja dönmemek ayrı bir saçmalık
Ben henüz o boyuta geçmedim. Yazsam mı diye kara kara düşüyorum. Sen nasıl karar verip adama üst üste yazabildin

Neyin haksizliği? Sen ilgi duyduğun herkes, ille sanada ilgi duymak zorundami? Beğenmediğin biri sana gelse "ama BEN seni sefdiiim" dese, manyak demezmisin?

Adamin gayet senden hoşlanmama hakki var. Sanki rosseyin 2ci üyeliği gibi bu.
Geçen bi konu vardı adam bunla zorla konuşsun acıklama yapsın istiyordu ben bile ne rahatsız olmuştum insan olan konuşurmuş istemiyor kardeşim zorlamı ya 🤦🏼‍♀️

Geçen bi konu vardı adam bunla zorla konuşsun acıklama yapsın istiyordu ben bile ne rahatsız olmuştum insan olan konuşurmuş istemiyor kardeşim zorlamı ya 🤦🏼‍♀️

Rosseynin konusu o. Hatta kendiside konu sahibine sordu ya "nasil cesaret ettin mesaj atmaya, ben karar veremedim" diye

Hahaha

Görüşmeyelim diyen sizsiniz,arayan ve acmayinca şaşıran yine sizsiniz, bu işte bir terslik yok mu?
Ne güzel işte yol yakınken bir şeyleri farketmişsiniz ve ayrılalım demişsiniz, sözünüzün arkasında durun, yolunuza bakın

adam narsist değil ayol sadece sizi sevmiyor
konuşmayalım diye blöf yapmışsınız adam da zaten istemediğini belli etmiş, daha uzatıp ille de beni sev diye yalvarmaya gerek var mı.

ben kaybetmekten korkması için görüşmeyelim dedim ama açmaması tuhaf

Tuhaf değil hanımefendi, normal. Bazı kadınlar kendini bulunmaz hint kumaşı sanıp "dur arada ayar veriim de az korksun beni kaybedeceğini sansın" diye gaza basıyor, sonra geri vitese taksa da iş işten geçmiş oluyor. Adamın çevresindeki tek kadın siz değilsiniz,sizinle görüşmese başkasıyla görüşecek. Böyle oyunlar kurup sonra vah ben ne yapmalıyım demeyin. Aradığınızda açmayan adam zaten sizi istemiyordur

Back