• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aklımda tuhaf sorular

Bende aşkından ölüyordum numaramı silsin o zaman ben sildim sorun ben ne yapmalıyım konu adam değil ben benim kendimi geliştirmem adamı okumaktan gına geldi
Tamam da silmez silmez sanane.
Sana yazıyor mu? Hayır.
Umrunda mısın? Hayır.
Kendini geliştirmek için sabit fikirli olmayı bırakmaktan başka çare yok. Aşırı itici tavırların var 80 tane insan reddettiyse dön bir aynaya bak sorun ne diye herkese narsist etiketi yapıştıracağına.

Ben hiç reddedilmedim farkettiyseniz görüşmeyi de ben sonlandırıyorum o beyle de silmemesi saçma napacak numaramı narsist anlatmadığım detayları anlatacak değilim
Tamam da silmez silmez sanane.
Sana yazıyor mu? Hayır.
Umrunda mısın? Hayır.
Kendini geliştirmek için sabit fikirli olmayı bırakmaktan başka çare yok. Aşırı itici tavırların var 80 tane insan reddettiyse dön bir aynaya bak sorun ne diye herkese narsist etiketi yapıştıracağına.

Anlamıyorsunuz herhalde ben araştırırırm bu zamanda niye güveneyim numarayı silip görüşmeyelim artık dese yeterli ne şikayeti ne savcılığı sessiz bırakmak bence ayıp
Hee sevgilisi olan adama bacağıma dokunmak ister misin derken hiç güven konusu ortada yoktu ama. Adam sana zarar vermiyor, o adamdan sana zarar gelmez numaranı silmemesi birşey değiştirmez adamı rahatsız eden sensin, o seni rahatsız etmiyor ki. Senin amacın bana yazsın demek o numara durdukça sen umutlanmaya devam edeceksin.

Onun sevgilisi yokmuş ki eski fi tarihindeki konuları açmaktan ne zevk duyuyorsunuz ben sildim yazması önemli olsa silermiydim
Hee sevgilisi olan adama bacağıma dokunmak ister misin derken hiç güven konusu ortada yoktu ama. Adam aana zarar vermiyor, o adamdan sana zarar gelmez numaranı silmemesi birşey değiştirmez asamı rahatsız eden sensin, o seni rahatsız etmiyor ki. Senin aracın bana yazsın demek o numara durdukça sen umutlanmaya devam edeceksin.

Bende aşkından ölüyordum numaramı silsin o zaman ben sildim sorun ben ne yapmalıyım konu adam değil ben benim kendimi geliştirmem adamı okumaktan gına geldi
Şimdide numaramı silsin
Yaw size ne ister siler ister silmez sana mı soracaktı ne yapacağını

Ben hiç reddedilmedim farkettiyseniz görüşmeyi de ben sonlandırıyorum o beyle de silmemesi saçma napacak numaramı narsist anlatmadığım detayları anlatacak değilim
Hanımefendi konularınızı attım bir sürü insan tarafından reddedilmişsiniz, hatta bir tanesi iyisin hoşsun ama çok konuşuyorsun demiş konularınız duruyor yani. Bi dönüp aynaya bakın madem narsist bırakın peşini, sizde egonuzu tatmin etmeye çalışıyorsunuz. Silmez silmez benim sevgilimde bine yakın numara var içinde flörtleri de vardır ama adamın umrunda mı hayır unutmuştur sizi umursamıyor size zarar vermeye çalışmıyor burada numaramı silsin istiyorum güvenmiyorum diyip kıvırmayın siz bu adamı hala istiyorsunuz istemiyorum diye blöf yaptığınızı yazmıştınız hatırlatırım.
İstisnasız her konunuzda vay efendim erkekler niye böyle vay efendim flörtüm geç cevap verdi vay efendim eve davet etti bütüüün erkekler problemli bir siz prensessiniz. Şu aynayı bi kendinize çevirin adama sapıklık yapmayı bırakın.

Aman neyi kime açıklıyorum onlar fikir almak için açtığım konular rahatsız etme filan yok
Hanımefendi konularınızı attım bir sürü insan tarafından reddedilmişsiniz, hatta bir tanesi iyisin hoşsun ama çok konuşuyorsun demiş konularınız duruyor yani. Bi dönüp aynaya bakın madem narsist bırakın peşini, sizde egonuzu tatmin etmeye çalışıyorsunuz. Silmez silmez benim sevgilimde bine yakın numara var içinde flörtleri de vardır ama adamın umrunda mı hayır unutmuştur sizi umursamıyor size zarar vermeye çalışmıyor burada numaramı silsin istiyorum güvenmiyorum diyip kıvırmayın siz bu adamı hala istiyorsunuz istemiyorum diye blöf yaptığınızı yazmıştınız hatırlatırım.
İstisnasız her konunuzda vay efendim erkekler niye böyle vay efendim flörtüm geç cevap verdi vay efendim eve davet etti bütüüün erkekler problemli bir siz prensessiniz. Şu aynayı bi kendinize çevirin adama sapıklık yapmayı bırakın.

Onun sevgilisi yokmuş ki eski fi tarihindeki konuları açmaktan ne zevk duyuyorsunuz ben sildim yazması önemli olsa silermiydim
Yoo varmış bayağı siz yazmışsınız, hatta adam sizi reddetmiş en yakın arkadaşınıza da durup dururken sevgilim var demiş sırf size duyursun diye söylemiş bunu. Size de ciddi ilişkim var demiş siz bacağıma dokunmak istemez misin yazmışsınız. Konu sizsiniz işte siz ve sizin garip tavırlarınız. Son 2 yıldır konularınız hep erkekler üzerine habire hayatınıza yeni bir erkek giriyor çıkıyor hepsi de reddedilir ya da konuşmayı kesiyor alın aynayı önünüze bakın ya.

Rahatsız olduğunu belli etmek zorunda en azından ben olsam belli ederim
Etmek zorunda değil, insan istenmediğini anlar zaten.
Adamın düşüncesi ben cevap verirsem iyice yapışır en iyisi sessiz kalayım o da cevap alamayınca yazmayı bıraksın.

Unuttuğum konular hakkında konuşmak istemem ki karşılıklı hatalar var o konularda da düzgün ilişkilerim de oldu
Yoo varmış bayağı siz yazmışsınız, hatta adam sizi reddetmiş en yakın arkadaşınıza da durup dururken sevgilim var demiş sırf size duyursun diye söylemiş bunu. Size de ciddi ilişkim var demiş siz bacağıma dokunmak istemez misin yazmışsınız. Konu sizsiniz işte siz ve sizin garip tavırlarınız. Son 2 yıldır konularınız hep erkekler üzerine habire hayatınıza yeni bir erkek giriyor çıkıyor hepsi de reddedilir ya da konuşmayı kesiyor alın aynayı önünüze bakın ya.

Konuda tek ruh hastası var o da adam değil
Aksine adam çok akıllı sizden sıyırmış kendini

Her aradığınızda reddetti adam sizi paşalar gibi, sabahtan beri bunun kuyruk acısını güdüyorsunuz, baktınız dünya etrafında dönmüyormuş hint kumaşı değilmişsin ağrına gitti, hemde nasıl gitti herkes narsist oldu doymadın, bir dönüp kendine bakmadın
O narsistse sen nesin? Varmı teşhisin? Hazım problemi çekiyorsunuz

Back