- 31 Ekim 2006
- 2.759
- 2.939
- 698
- Konu Sahibi pembekuvars30
-
Hepimiz insanız ve hepimiz bazen başımıza gelmeden başkalarının yaptıklarını kolay yargılayabiliyoruz.Teşekkür ediyorum aynen dediğiniz gibi kendimi sokmamam gereken durumlara soktum numarası iletişimi olmayınca zaten birşey yapamam sevdim olmadı diyorum artık yas tutmanın da anlamı yok.Amin sizi de güzellikler bulsun en azından halden anlıyorsunuz
Yaw adama artık görüşmeyelim diyorsunuz o da görüşmüyor, ilişki bitmiş, sizin talebiniz onun da kabulüyle bitmiş şimdi de deli eyler gibi aradım devam edelim diyecektim açmadı diye krizlere giriyorsunuzArada sevgi olunca kölelik mi oluyor bu nasıl zalim bir bakış açısı iki insan birbirine yönelince birbirini yönetiyor mu oluyor
Yaw adama artık görüşmeyelim diyorsunuz o da görüşmüyor, ilişki bitmiş, sizin talebiniz onun da kabulüyle bitmiş şimdi de deli eyler gibi aradım devam edelim diyecektim açmadı diye krizlere giriyorsunuz
Ne sevgisi ya iki günlük olayda ne sevgisi
Arada sevgi varsa ne akla hizmet görüşmeyelim diyorsunuz, arada sevgi olsa adam etme eyleme derdi
Siz birbirinize yönelmiyorsunuz git de gitsin gel de gelsin adamı yönetmek istiyorsunuz ama her sakallı dedeniz değil gördüğünüz gibi
Siz adamı kendinize köle etmek isterken o pırrrr başka dallara konmak üzere
Yaw siz okuduğunuzu da anlayamıyorsunuz, bu kaç oldu yok gerçekten anlayamıyorsunuz, tuhaf tuhaf şeyler yazıyorsunuz, kafanız mı güzel?
Hepimiz insanız ve hepimiz bazen başımıza gelmeden başkalarının yaptıklarını kolay yargılayabiliyoruz.
Sonrada o yargılarımızda kendimiz boğulabiliyoruz.
Bu tarz konularda içine düşmeden başkasını yargılamamak, kırmamak lazım kimseye faydası yok bunun..
Yapıcı olmak her zaman hem bizi hem karşındakini mutlu eder.
Siz bu adam karşısında kendinizi yerden yere vuruyorsunuz. Siz bitirmişsiniz ama hala adamın peşindesiniz. Dengesiz tavırlarınızla karşınızdaki kadın ya da erkek olsun fark etmez sinir edersinizMaşallah çok güzel eğitimli bir insansınız teşekkürler burda genelde kadını yerden yere vurup sanki kendilerinin duygusu yok gibi erkeği tutan bir yaklaşım var
Git deyince gitmeyeceğini, etme eyleme diyeceğini sanmış. Adam gidince paçaları tutuşmuş geri döndürmeye çalışmış ama adam akıllı, ne uğraşacam demiş tamamen gitmişYaw adama artık görüşmeyelim diyorsunuz o da görüşmüyor, ilişki bitmiş, sizin talebiniz onun da kabulüyle bitmiş şimdi de deli eyler gibi aradım devam edelim diyecektim açmadı diye krizlere giriyorsunuz
Ne sevgisi ya iki günlük olayda ne sevgisi
Arada sevgi varsa ne akla hizmet görüşmeyelim diyorsunuz, arada sevgi olsa adam etme eyleme derdi
Siz birbirinize yönelmiyorsunuz git de gitsin gel de gelsin adamı yönetmek istiyorsunuz ama her sakallı dedeniz değil gördüğünüz gibi
Siz adamı kendinize köle etmek isterken o pırrrr başka dallara konmak üzere
Yaw siz okuduğunuzu da anlayamıyorsunuz, bu kaç oldu yok gerçekten anlayamıyorsunuz, tuhaf tuhaf şeyler yazıyorsunuz, kafanız mı güzel?
Git deyince gitmeyeceğini, etme eyleme diyeceğini sanmış. Adam gidince paçaları tutuşmuş geri döndürmeye çalışmış ama adam akıllı, ne uğraşacam demiş tamamen gitmiş
Siz bu adam karşısında kendinizi yerden yere vuruyorsunuz. Siz bitirmişsiniz ama hala adamın peşindesiniz. Dengesiz tavırlarınızla karşınızdaki kadın ya da erkek olsun fark etmez sinir edersiniz
Ya cevaplarını görmüşsündür bende mi sorun var hatun anlamıyor da anlatamıyor da bi değişikGit deyince gitmeyeceğini, etme eyleme diyeceğini sanmış. Adam gidince paçaları tutuşmuş geri döndürmeye çalışmış ama adam akıllı, ne uğraşacam demiş tamamen gitmiş
Ya cevaplarını görmüşsündür bende mi sorun var hatun anlamıyor da anlatamıyor da bi değişik
Ondan dedim bundan dedim şunu amaçladım falan filan sonra cevap kimsenin niyetini bilemezsiniz
Birbirine yönelmek yönetmek mi sevmek kölelik mi
Sabah sabah kafası mı güzel ne
Ay inatla kabullenmiyor adam koymuş postayı bu hala açtı açmadı derdinde
Herkese blöf sökmez, herkes trip çekmez, bi anlasalar
En deli olduğumda hani önünde pipisi var diye az daha tapacak bir kesim varya bir de bunun tam tersi var önünde kukuşu var diye ne yaparsa yapsın onu savunmamız gerektiğini düşünenler, ay bayılazaaam, ne kadar erkek tarafındasın diyo bide, aynı cinsiyettenizya mekiksin uzaya çıkaracaz hatunu
Of
O kim ki dediğiniz adam için konu açtığınızın farkında mısınız? Önemli olmasa başkalarının fotoğraflarını beğenmesine üzülmezdinizyerden yere vurmadım sadece 1 gün ayırıp aradım onun dışında hiçbir hareketim yok o kimki yani yerden yere atayım kendimi onunla mı doğdum
Değişime kapalı, fazla sabit fikirli bir üye. Şu kadar insandan kendisini haklı bulan bir kişi var mı bilmiyorum, yorumların hepsini okumadım ama fikri zerre değişmedi. Kendini mutsuzluğa ve yalnızlığa mahkum ediyor, kendi bilir.Ya cevaplarını görmüşsündür bende mi sorun var hatun anlamıyor da anlatamıyor da bi değişik
Ondan dedim bundan dedim şunu amaçladım falan filan sonra cevap kimsenin niyetini bilemezsiniz
Birbirine yönelmek yönetmek mi sevmek kölelik mi
Sabah sabah kafası mı güzel ne
Ay inatla kabullenmiyor adam koymuş postayı bu hala açtı açmadı derdinde
Herkese blöf sökmez, herkes trip çekmez, bi anlasalar
En deli olduğumda hani önünde pipisi var diye az daha tapacak bir kesim varya bir de bunun tam tersi var önünde kukuşu var diye ne yaparsa yapsın onu savunmamız gerektiğini düşünenler, ay bayılazaaam, ne kadar erkek tarafındasın diyo bide, aynı cinsiyettenizya mekiksin uzaya çıkaracaz hatunu
Of
Size ne benim üslubumdanönce üslubunuza dikkat edin kafası güzel felan bunlar nasıl üsluplar posta koymak nedir kim kime ne koyuyor ne kazanacak öyle boş boş cümleler bitti gitti kadının kadını ezdiğini kimse yapmıyor burda üslubunuz bir bayan için çok çirkin.Açamama nedeni vazgeçmesi deseniz daha hoş ama tabi seviyeniz de yok...
Anlayabildiniz mi?Size ne benim üslubumdan
Kafanın güzel olması kötü birşey mi, olamaz mı? Malum aşk acısı çekiyor çekmiştir kafayı ne var bunda?
Ben konu sahibinin anlayabilmesi için çok uğraştım en son bu dili denedim anladı demekki böyle anlatmak gerekiyormuş
Kimin kime ne koyduğuyla ilgilenmiyorum malesef çok merak ettiyseniz bir bilene sorun
Bu kadar çirkin üsluplu seviyesiz bir baaaayaana niye yazdığınızı anlayamadım, beni mi dert edindiniz?
Kadını eziyormuşumya dikkat edin sizi de ezmeyeyim
sevmiş olmak gururunuzu ayaklar altına almak değil. Ciddi ciddi yazmıştım ben sınırda kişilik bozukluğu olayını.netten yazıp bir bakın.insanın kendine yönelik farkındalığı arttığında, yapmak istemeyip yaptığı şeylere de bir çözüm bulması kolaylaşıyor. Eğer bazı hareketlerinizi yanlış olduğunu düşündüğünüz halde engelleyemiyorsanız orada bir problem vardır. Ama siz yaptığınız şeyi yanlış buluyor ve çaresizce devam mı ediyorsunuz, yoksa çok normal ve doğru bir şey yaptığınızı mı düşünüyorsunuz o noktayı bilemiyorum.Sevmiş olamazmıyım
Şaka mı bunlar?Arkadaşlar yaklaşık 22 gün oldu birşey olmayı beceremediğimiz ve cepte olduğumu düşündüğüm bir beyle iletişimi sonlandırdım.Canım yandı evet ama şimdi daha iyiyim.Bana doğru düzgüm davranmıyorsun davranacağını da sanmıyorum dedim görüşmeyelim dedim hiç birşey demeden görüşmeyelim dedi.Neyse ben onu aradım bu yazışma üstüne açmadı ve whatsaapdan da aradım görüşmeyelim işte dedi ok yazdım.Neyse 2 hafta sonra dayanamadım yine aradım kendimi kaptırmışım fazla aradım mesaj attım hiçbir şekilde dönüş alamadım.Numaramı da silmedi.Kendisini narsist olduğunu düşünmeye başladım.İnsan merak eder ya açar ne oldu der iletişimsizlikle kaldım.Üzüldüm ilk kez böyle birşey oldu.İnstgramına baktım biliyorsunuz açan programlar ordan bir sınıf öğretmeni bayanın tüm fotolarını beğenmiş kızda bunun fotolarını beğenmiş.Üzüldüm daha stalk yapmayacağım.Bana ne önerirsiniz,22 gündür iletişimim yok neyi amaçlamıştır,ne yapmalıyım?İnanın çok üzüldüm değer verdiğim biriydi.
Hiç girme bu batağa kaç kurtar kendiniŞaka mı bunlar?
Erkek tarafında değil kimse siz çok fazla takıntılı gibi duruyorsunuz. Salin su adamları ya başka erkek mi kalmadı dünyadaben adamın tavrını anlamaya çalışıyorum ne kadar erkek tarafındasınız
O kim ki dediğiniz adam için konu açtığınızın farkında mısınız? Önemli olmasa başkalarının fotoğraflarını beğenmesine üzülmezdiniz
sevmiş olmak gururunuzu ayaklar altına almak değil. Ciddi ciddi yazmıştım ben sınırda kişilik bozukluğu olayını.netten yazıp bir bakın.insanın kendine yönelik farkındalığı arttığında, yapmak istemeyip yaptığı şeylere de bir çözüm bulması kolaylaşıyor. Eğer bazı hareketlerinizi yanlış olduğunu düşündüğünüz halde engelleyemiyorsanız orada bir problem vardır. Ama siz yaptığınız şeyi yanlış buluyor ve çaresizce devam mı ediyorsunuz, yoksa çok normal ve doğru bir şey yaptığınızı mı düşünüyorsunuz o noktayı bilemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?