• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aklımda tuhaf sorular

sabit fikri nereden çıkardınız acaba zaten hayatınızda yokum üzülmeyin :)
Değişime kapalı, fazla sabit fikirli bir üye. Şu kadar insandan kendisini haklı bulan bir kişi var mı bilmiyorum, yorumların hepsini okumadım ama fikri zerre değişmedi. Kendini mutsuzluğa ve yalnızlığa mahkum ediyor, kendi bilir.

Sadece duygusal ilişkilerde değil sosyal ilişkilerde de yalnız kalacak hatta kalmıştır muhtemelen. Ben bu kadar sabit fikirli bir insanı hayatımda tutmam.

psikolog öneriyorum feci ihtiyacınız var
Size ne benim üslubumdan
Kafanın güzel olması kötü birşey mi, olamaz mı? Malum aşk acısı çekiyor çekmiştir kafayı ne var bunda?
Ben konu sahibinin anlayabilmesi için çok uğraştım en son bu dili denedim anladı demekki böyle anlatmak gerekiyormuş
Kimin kime ne koyduğuyla ilgilenmiyorum malesef çok merak ettiyseniz bir bilene sorun
Bu kadar çirkin üsluplu seviyesiz bir baaaayaana niye yazdığınızı anlayamadım, beni mi dert edindiniz?
Kadını eziyormuşumya dikkat edin sizi de ezmeyeyim

psikolog öneriyorum feci ihtiyacınız var
Sağol pembiş kız ben de bi dengeli bulsam da bana bunu dese diye arıyordum
Giderim psikoloğa pembiş pembiş yaşarım
Sen ne akıllı bi baaağyansın ya sorun gördünmü şıp diye anlıyorsun Maşallah sana hadi öptüm

sabit fikri nereden çıkardınız acaba zaten hayatınızda yokum üzülmeyin :)
Okuduğumuzu anlama ve anladıklarımızdan çıkarım yapma gibi yetilere sahibiz çok şükür. Size de tavsiye ederim, davranışlardan anlam çıkarıp kendi davranışlarımızı ve duygularımızı ona göre düzenleriz genede. Buna özdüzenleme diyoruz, okul öncesi dönemde kazanılması gerekiyor bunun. Sizinki biraz geç kalmış.

Ve üzülmüyorum, neden üzüleyim. Siz üzülün kendinize.

Back