Aklımda tuhaf sorular

Vücuduma saygım var seviyorum kendimi ne idüğü belirsiz bir adamla sevişmiyorum onları denemek için demiş olamazmıyım
İşte bu davranış biçiminden bahsediyorum zaten. Otuzlu yaşlarında bir kadın sevişir ya da sevişmez kendi bileceği iş. Ama karşısındaki insanı denemek için saçma sapan şeyler yapıyorsa problem karşıdaki insanda değildir. Denemek ne allah aşkına? Cidden ilişkilere bakış açınız 15 yaş civarı maksimum.

Sevmiş olamazmıyım

Peki bu davranışı adam gibi ben sonra aradığımda mesaj attığımda fikrimizi değiştirdiğimi görmüyormu burda hangi tanıma giriyor

Güven vermiyorlarsa denerim ki nasıl cevap veriyor sanki siz yapmıyorsunuz

Numarasını da sildim zaten hiçbir mecrada yokuz bitti yani tamamen elimden geleni yaptım
En iyisi olmuş. İnsan bazen duygusal buhrandan ne yaptığını bilmez duruma düşüyor.
Ama sonra biraz kendine gelince kendini pişman olacağı durumlara sokmuş oluyor.
Rabbim yolunuza güzellikler çıkarsın.

hayır ben şunu anlamıyorum görüşmeyelim vs demişsiniz tamam demiş. görüşmeyelim lafını duysam açıkçası istenmediğimi düşünürüm doğal olarak ve sahiden de görüşmem. gerçekten görüşmem yani. kırıcı da bir laf çünkü. kimse kimseyle görüşmek zorunda değil ama bunu duymak bir insan için kırıcı yani kabul edelim. e bu durumda adam neden telefonları açsın ya da neden hala daha seninle konuşsun? bu işin içinde bi mantık yok. bazı adamlar öyle taktik maktik yemiyor valla eskilerde kaldı artık öyle taktiklerle adamı yola getirme rivayetleri. devir her şeyin hızlı yaşandığı bir devir. sen görüşmeyelim dersen o da görüşmeyelim demeyen bir kadınla yoluna devam eder. bu kadar basit. salla gitsin şu durumda yapacak bişey yok, memleket erkek doluyken bir tanesine bu kadar takılmak saçma.

Teşekkür ediyorum aynen dediğiniz gibi kendimi sokmamam gereken durumlara soktum numarası iletişimi olmayınca zaten birşey yapamam sevdim olmadı diyorum artık yas tutmanın da anlamı yok.Amin sizi de güzellikler bulsun en azından halden anlıyorsunuz

İnstada takipleşmediğiniz, halde açan programlar var mı? Bilen yazabilir mi?

Peki bu davranışı adam gibi ben sonra aradığımda mesaj attığımda fikrimizi değiştirdiğimi görmüyormu burda hangi tanıma giriyor
Adam sizin sustalı maymununuzmu gel de gelecek git de gidecek
Siz mi yönetiyorsunuz bu adamı
Mecbur mu sizin köleniz olmaya
İster fikrinizi değiştirin ister değiştirmeyin adam postayı koymuş size, blöfünüz elinizde patlamış, biraz açık havada yürüyün hazmı kolaylaştırır

Arada sevgi olunca kölelik mi oluyor bu nasıl zalim bir bakış açısı iki insan birbirine yönelince birbirini yönetiyor mu oluyor

O görüşmeyelim intibasına bana kendisi bıraktı ben ondan dolayı öyle dediğimi izah için aradım açmadı takılmadım zaten yoluma devam ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…