- 23 Şubat 2019
- 1.616
- 851
- 123
- Konu Sahibi pembekuvars30
-
Değişime kapalı, fazla sabit fikirli bir üye. Şu kadar insandan kendisini haklı bulan bir kişi var mı bilmiyorum, yorumların hepsini okumadım ama fikri zerre değişmedi. Kendini mutsuzluğa ve yalnızlığa mahkum ediyor, kendi bilir.
Sadece duygusal ilişkilerde değil sosyal ilişkilerde de yalnız kalacak hatta kalmıştır muhtemelen. Ben bu kadar sabit fikirli bir insanı hayatımda tutmam.
Erkek tarafında değil kimse siz çok fazla takıntılı gibi duruyorsunuz. Salin su adamları ya başka erkek mi kalmadı dünyada
Size ne benim üslubumdan
Kafanın güzel olması kötü birşey mi, olamaz mı? Malum aşk acısı çekiyor çekmiştir kafayı ne var bunda?
Ben konu sahibinin anlayabilmesi için çok uğraştım en son bu dili denedim anladı demekki böyle anlatmak gerekiyormuş
Kimin kime ne koyduğuyla ilgilenmiyorum malesef çok merak ettiyseniz bir bilene sorun
Bu kadar çirkin üsluplu seviyesiz bir baaaayaana niye yazdığınızı anlayamadım, beni mi dert edindiniz?
Kadını eziyormuşumya dikkat edin sizi de ezmeyeyim
Anlayabildiniz mi?
Kaç insanla yaşıyorsunuz içinizde?
Biri ak diyor biri kara
İlgili olana iletirsiniz mesajı
O zaman konular açıp tekrara girmeyin. Bu kendinize yaptığınız kötülük olur. Sürekli tekrar etmek unutmanizi zorlaştırırsaldım zaten yani
O zaman konular açıp tekrara girmeyin. Bu kendinize yaptığınız kötülük olur. Sürekli tekrar etmek unutmanizi zorlaştırır
Umrumda değil.yazılana cevap veriyorum şuan zerre umrumda değil o kişi
duygular he deyince ölmüyor
psikolog öneriyorum feci ihtiyacınız var
yazılana cevap veriyorum şuan zerre umrumda değil o kişi
Sağol pembiş kız ben de bi dengeli bulsam da bana bunu dese diye arıyordumpsikolog öneriyorum feci ihtiyacınız var
Beni psikoloğa yönlendirdi kendileri gel beraber gidelimUmrumda değil.
Gidem BDV konu açam, Beğendiği fotolarla kahrolam, Ayrılam ama peşimden koşmadı diye kahrolam
Tamam bebişim sen rahat ol kurtaracaklar seni elbet bir gün inanıyorum benbaşka konulara yönelik beni kurtarın kendinizden
Nasıl üzülmesin canısı ya sensiz bi hayat çekilir misabit fikri nereden çıkardınız acaba zaten hayatınızda yokum üzülmeyin :)
ÖdemeyiBeni psikoloğa yönlendirdi kendileri gel beraber gidelim
Ödemeyipembekuvars30 yapacaksa bir 5 seans alırım neden olmasın
Okuduğumuzu anlama ve anladıklarımızdan çıkarım yapma gibi yetilere sahibiz çok şükür. Size de tavsiye ederim, davranışlardan anlam çıkarıp kendi davranışlarımızı ve duygularımızı ona göre düzenleriz genede. Buna özdüzenleme diyoruz, okul öncesi dönemde kazanılması gerekiyor bunun. Sizinki biraz geç kalmış.sabit fikri nereden çıkardınız acaba zaten hayatınızda yokum üzülmeyin :)
Böyle komik durumlara kendinizi düsürmeye utanmiyor musunuz ben sizin adınıza utandımben kaybetmekten korkması için görüşmeyelim dedim ama açmaması tuhaf
Psikoloğumu kendim seçme seçeneğim olmazsa olmazımdırArkadas teshis de koyabiliyor seansi da kendisi yaparsa acirim haline etme eyleme
Erkeksiz kalamama hastalıgına mı yakalandınızbende sahaya döndüm napayım ağlayayım mı gittim buluştum biriyle kafam dağıldı uygun bulmadım onu da takıntılı olsam öyle şeyler yapabilirmiydim.
Erkeksiz kalamama hastalıgına mı yakalandınız
Valla burdan hasta gibi duruyorsunuz sorun kimde bilememdesorun bende olmadığını gördüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?